Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se secam.pre ovakvog nacina kontrole,da je g Djilas pricao na teve-u u bg hronici,kod rade stuke,da ce uskoro krenuti rigorozne kontrole (taj film sada gledamo),i ko ne plati kartu,nece moci da se vozi,i jasno je i ostro rekao da `ako treba,on ce stajati na vratima i proveravati karte putnika.
e tako je govorio broz,pardon,Djilas....pitam se sad...da li je tacno ono sto sam negde procitala da grad naplacuje `reket` od apex-a,tj od nas (ono...250 plasticna i 40 papirna)

Poslednja izmena:
ja se secam.pre ovakvog nacina kontrole,da je g Djilas pricao na teve-u u bg hronici,kod rade stuke,da ce uskoro krnuti rigorozne kontrole (taj film sada gledamo),i ko ne plati kartu,nece moci da se vozi,i jasno je i ostro rekao da `ako treba,on ce stajati na vratima i proveravati karte putnika.
e tako je govorio broz,pardon,Djilas....pitam se sad...da li je tacno ono sto sam negde procitala da grad naplacuje `reket` od apex-a,tj od nas (ono...250 plasticna i 40 papirna)

Djitlera jos nismo videli u akciji, samo njegove legije.

ja se secam.pre ovakvog nacina kontrole,da je g Djilas pricao na teve-u u bg hronici,kod rade stuke,da ce uskoro krenuti rigorozne kontrole (taj film sada gledamo),i ko ne plati kartu,nece moci da se vozi,i jasno je i ostro rekao da `ako treba,on ce stajati na vratima i proveravati karte putnika.

Pa kad same karte moraju nesto da kostaju... 250 dinara kosta sama plastika, licna il' bezlicna, a 40 kinte kosta ona jednokratno dopunjiva "papirna" karta. Mozda je ona plastika mogla da bude jeftinija, ali mora nesto da kosta.

p.s. sto Rada stuka? :hahaha:

Pa kad same karte moraju nesto da kostaju... 250 dinara kosta sama plastika, licna il' bezlicna, a 40 kinte kosta ona jednokratno dopunjiva "papirna" karta. Mozda je ona plastika mogla da bude jeftinija, ali mora nesto da kosta.

p.s. sto Rada stuka? :hahaha:

250din * 600.000 = 1,5 miliona evra koliko je vrtica moglo da se otvori za te pare.

Tacno je da kartice nesto kostaju, ali je smesno da neko to naplacuje ovoliko. Posebno na ovu kolicinu. Mi smo na 200 kartica za radnike, a to je ista tehnologija, dobili sve kartice gratis.

Sramota je da je i to islo na teret gradjana.

meni je ok da plati svako ko karticu vadi..cena kartica vrhunski odstampanih je negde oko 0,80eu po komadu na ovu kolicinu..ako ne i niza..
a ne skoro 2,5eu..

Po meni nije u redu. Jer ja sam kao i svi imao markicu. A ako oni hoce da menjaju sistem, onda neka investiraju nesto u svoj biznis. A ne da im gradjani finansiraju njihovu privatnu firmu, a oni da zaradjuju milione. Firma, tasna-masna, 500 evra kapital, a onda sve preko ledja i dzepa gradjana.

To bi bilo isto kao kada bi u firmi radnicima odbila od plate stampanje kartica za ulazak/izlazak iz firme. Pa ne treba to radnicima, to tebi treba. Ti to uvodis, Ti placas, a ne radnici. Ili gradjani u ovom slucaju.

Sramota ovo za ulazak na prednja i zadnja vrata,pogotovo u septembru bice guzva nevidjena bas cemo videti kakva ce situacija tada biti,ovakav sistem postoji i u ostalim evropskim zemljama,ali u njihovim autobusima nema guzve,gotovo da svi mogu da sednu.

Tek sad nađoh ovaj odgovor, 'ajde "mi"- pučina, stoka, goveda, a ko si "ti"- izaslanik Svevišnjeg lično ili kontrolor Busplusa?
Ima da nas uvedu u red u poluraspadnutim autobusima kojima uzgred ni sva vrata ne rade baš kako treba.

I baš bih voleo da vidim kako to pravilo radi ako na primer na vozilu ne rade prednja i zadnja vrata (što kod nas ne mora da bude neizvodljivo)

Било је око двеста људи, прилично добро с обзиром да је реч о самоиницијативи грађана. Чекали смо до пола осам да Бан Ки Мун оде како би нам полиција одобрила шетњу до Ушћа. Неко се досетио песме: "Бан Ки Муне, Бан Ки Муне, ослободи моста - народу је, народу је, Буса плуса доста!" Пароле које су се највише чуле биле су: "Стоп Бус плус!", и "Ђиласе - лопове!" Следећи скуп је у петак увече испред Скупштине Београда, надам се да ће нас тамо бити неколико хиљада.

http://www.99posto.org

p7230098a.jpg

p7230104a.jpg

p7230112a.jpg

p7230117a.jpg

p7230119a.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back