natapirana turbo sova
Iskusan
- Poruka
- 6.299
Nemam pojma. Ušli u 56-icu oko 20h
da li je moguce da ih i u to doba ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma. Ušli u 56-icu oko 20h
Moz' da pitas Busplus... jer stari GSP kontrolori vise ne rade. Njima je ponudjeno da sa istom platom, istim radnim vremenom... ma pod svim istim uslovima... formalno predju na 'novi posao'. Mozda je 10 njih prihvatilo, a treba da ih bude 100, 200, nemam pojma tacno koliko.
Bice da u novom sistemu ne moze da se krade i vezba lenjost. Svaki put kad se vrsi kontrola, zna se kada je bila i gde je bila. A po starom je morao "vredni kontrolor" da dodje posle smene sa dve kazne i to je to (iako je to moglo da bude u prvom busu koji je kontrolisao, a onda hvatanje krivine).
ovo sto pricas meni nema logike.Moz' da pitas Busplus... jer stari GSP kontrolori vise ne rade. Njima je ponudjeno da sa istom platom, istim radnim vremenom... ma pod svim istim uslovima... formalno predju na 'novi posao'. Mozda je 10 njih prihvatilo, a treba da ih bude 100, 200, nemam pojma tacno koliko.
Bice da u novom sistemu ne moze da se krade i vezba lenjost. Svaki put kad se vrsi kontrola, zna se kada je bila i gde je bila. A po starom je morao "vredni kontrolor" da dodje posle smene sa dve kazne i to je to (iako je to moglo da bude u prvom busu koji je kontrolisao, a onda hvatanje krivine).
Moz' da pitas Busplus... jer stari GSP kontrolori vise ne rade. Njima je ponudjeno da sa istom platom, istim radnim vremenom... ma pod svim istim uslovima... formalno predju na 'novi posao'. Mozda je 10 njih prihvatilo, a treba da ih bude 100, 200, nemam pojma tacno koliko.
wahahahahahahahahahahahahahahaa
Gos'n mooderatoru, mnogo ste smešni i providni.
...
Te price o tome kako se mnogo ljudi svercuje su samo price...
Gos'n mooderatoru, mnogo ste smešni i providni.
A hocemo mi svedski standard... Ne znam samo - na osnovu cega?![]()
Joj, obecavao je jedan svedski standard, nije na dobro izaslo.![]()
zna se sta je standard i sta je odnos cena i zarada, tako da je svaki argument u tom smislu glupav i svako svercovanje opravdano, fak yeaA hocemo mi svedski standard... Ne znam samo - na osnovu cega?![]()
zna se sta je standard i sta je odnos cena i zarada, tako da je svaki argument u tom smislu glupav i svako svercovanje opravdano, fak yea
Kod nas je još i sloboda ulaska, pa se mnogi žale. Šta će biti ako bude ovako nešto, kao što su uveli u Moskvi:
Ne, pa Moskva ima metro, tamo nema gužvi![]()