Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo još jedno obaveštenje, možda nekom bude značilo. Novi ruski voz trenutno saobraća na Beograd-Pančevo-Vršac, od čega 2 polaska iz Beograda u 7:20 i u 19:20. Do Žel. Stanice Ovča važe obične BusPlus kartice i klasične markice, dakle, ne treba vam karta :)

4ea0c5759efebd7eb6a9ccfa2ada6369.jpg

P.S. zaboravih, voz saobraća sa Žel. Stanice Beograd - "Dunav" iza supa u 29. novembru.

Danas u tramvaju 2, validatori bili svi do jednog ugaseni
U 95 validatori bili u onoj pocetnoj fazi, kao pre pustanja u sistem.
U 48 prislonim karticu - nista se ne desava.

Jel sam to nesto utripovao...ili sistem ne radi nedeljom..ili...?

eto prostora za malu privredu :lol:
otvorimo kurs..kako doci brzo i lako do mest u autobusu
osnovni nivo i napredni nivo kako pobediti penzionera :lol:
Lako je tebi da se sprdaš, kad nosiš tog talenta oliti močugu sa sobom, svaki penzioner koji te vidi izbegaće glavom brez obzira. Šta da radimo Opjo i ja,(inače, okorele švercerke:zper:) sa naših peset kila žive vage, jedino da nosimo naše maćke sa sobom i bacamo ih drčnim penzionerima u oči, al' jopet, kriza bajo, otkud znam da neće jedva da dočeka da mu frljnem mačku na njega, a on je spakuje u torbu, sav srećan, što ima nešto za sledeći obrok:eek:

Imam 1 pitanjce,a da ne otvaram drugu temu. Posto zivim u Obrenovcu placam markicu za ITS1 i ITS2,tj za dve zone i to kosta 1730 dinara,i to mi vazi i u gsp i lasti. Takodje uzimam doplatnu mesecnu za ekspres liniju za Obrenovac-860E koja kosta 1070din,i sve skupa placam 2800din. Zanima me kako to sad moji drugari koji kupuju samo tu obicnu markicu za 2 zone prolaaze validator u tom ekspresnom? Da li taj propust nisu otkrili ovi iz BusPlusa ili sta? Ili sam ja jedini lud da placam 1070dinara ni za sta? :eek: :confused:

Ljudi, znate sta mi se desilo u autobusu juce?

Stojim ja u basu na sredini u onom novom belom Volvou(moram velikim slovima).
I ja se zagledao kroz prozor negde,i samo odjednom se culo PUFFF i staklo na prozoru ispred mene se samo rasprslo u delice ali ostalo u okviru, kao da je neko udario onim cekicem za opasnost.
Sreca po mene da je staklo bilo ojacano ili duplo valjda i sto nije ispalo jer me ne bi usilo ni 10 hirurga.
Kaze vozac nema traga od udarca, a ni ja nisam video nikog na trotaru.
Posle je pozvao policiju da prave zapisnik ali ja nisam imao vremena da cekam, zurio sam negde.

Narednih 2 sata sam razmisljao sta bi bilo da se rasprslo staklo...

I ja se zagledao kroz prozor negde,i samo odjednom se culo PUFFF i staklo na prozoru ispred mene se samo rasprslo u delice ali ostalo u okviru, kao da je neko udario onim cekicem za opasnost.
Sreca po mene da je staklo bilo ojacano ili duplo valjda i sto nije ispalo jer me ne bi usilo ni 10 hirurga.
Posle je pozvao policiju da prave zapisnik ali ja nisam imao vremena da cekam, zurio sam negde.

Sta se brines. It's a Volvo. :D

Volvo ti je 5 godina minimum ispred svih ostalih sto se tice bezbednosti. ;)

Staklo na automobilima, busevima itd. je lamirano... Prosto receno - viseslojno, a izmedju slojeva je tanka folija - koja je i zadrzala svo to staklo da ne ode nigde.

.

imas urokljiv pogled :mrgreen:

Јесте чули данас вет о шоферу који је код Сајма избацио све путнике из баса јер му се завршила смена?
Ахаха..који лудак, стао и као-ај напоље сад сви

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back