VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e negde sam procitao da te tv-e maznjavaju pa kod kuce ubace memorijsku karticu pa prave digitalne ramove za slike![]()

imam ja onu ljubicastu..
moram priznati da sam se iznenadio kad sam pre nekih petnaestak dana video da koriste neke zute
p.s.
nesto se razmisljam.
gledam juce u troli i nigde nema obavestenja kako se validiraju karte niti da je to nije moguce tokom voznje (zanemarujemo ovaj probni period kad valjda moze i tokom voznje)
prvo, niko od putnika nije obavezan da cita novine, prati vesti, sta ako je neko sisao sa planine gde nema tv?
obavestenje o upotrebi mora da postoji na licu mesta.
dalje, beograd pretenduje da bude turisticko mesto, svake godine se hvalimo povecanjem broja stranih turista..pa kako neki stranac koji prvi put ovde dodje moze da skapira sistem koji ni mnogi "lokalci" nisu skapirali vec su bili potrebni klipovi, intenzivna kampanja i slicno da bi svi umeli da koriste... kako neki sranac koji je usao u bus moze da zna da tokom voznje nece moci da overi kartu? na kraju, sto ici u inostrnstvo..kako neko iz unutrasnjosti to moze da zna?

imam ja onu ljubicastu..
moram priznati da sam se iznenadio kad sam pre nekih petnaestak dana video da koriste neke zute
p.s.
nesto se razmisljam.
gledam juce u troli i nigde nema obavestenja kako se validiraju karte niti da je to nije moguce tokom voznje (zanemarujemo ovaj probni period kad valjda moze i tokom voznje)
prvo, niko od putnika nije obavezan da cita novine, prati vesti, sta ako je neko sisao sa planine gde nema tv?
obavestenje o upotrebi mora da postoji na licu mesta.
dalje, beograd pretenduje da bude turisticko mesto, svake godine se hvalimo povecanjem broja stranih turista..pa kako neki stranac koji prvi put ovde dodje moze da skapira sistem koji ni mnogi "lokalci" nisu skapirali vec su bili potrebni klipovi, intenzivna kampanja i slicno da bi svi umeli da koriste... kako neki sranac koji je usao u bus moze da zna da tokom voznje nece moci da overi kartu? na kraju, sto ici u inostrnstvo..kako neko iz unutrasnjosti to moze da zna?

ako je stranac, nije mutav
kažeš čoveku da kupi onu od 40din, da je dopuni na tom istom mestu i da je prilepi za automat kad uđe u autobus![]()
ne pricam o ljudima koji mi dodju u posetu nego o nekom ko krstari evropom po hostelima i slicno 
njemu će da kažu u hostelu![]()

Jos ako pitaju u hostelu za metro... a ovaj im doda lopatu i kaze: ako ga vi prokopate, ici cete metroom![]()

uopste nije to poenta, nego da je neophodno da uputstvo za upotrebu tamo stoji.

uopste nije to poenta, nego da je neophodno da uputstvo za upotrebu tamo stoji.