Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4002_2.jpg

kod mene jutros smeh u firmi. nekima je zapistalo a nekima je validator teta dreknula da nemaju kredita. i sad zove knjigovodja te preko kojih smo izvadili kartice a tip mu kaze da sutra probamo ovako: da prvo drzimo oko pola min. karticu na validatoru, onda odmaknutu drzimo isto toliko i onda je ponovo prislonimo. gospode boze z:shock:
ako ni tada ne reaguje, da im odnese sve nase kartice da vide da li imaju neki bag.
ja sam bojkotovala. citam jutros u blicu, seljak se kurcio na svadbi, upucao tetku i za to dobio samo 6 meseci! ej, samo toliko a ubio zenu! pa ko onda bre sme da me kazni ako uredno placeno ebeno sra.nje ne prislonim na ebeno sra.nje???

A ja cu da bojkotujem svercere...

Posle 50 godina se neko seti kako da prepozna svercere - pa naravno da sistem "ne valja"... :roll:
pa bas mi je eventualno :lol:

a da sistem ne valja-ne valja.nema sanse da opstane.
ja jesam za moderno,savremeno,ali ne i komplikovano.citam na netu da u svetu postoje mnogo jednostavnijih resenja...ali valjda nasi vole to zakukuljeno...konj zna zasto?pa mozda se lakse `lovi u mutnom`.ko zna ko se omastio od ove uvedene gluposti.i kad propadne (a propasce),e posle ce opet nesto novo,pa ajte onda svi jovo na_novo

Ja sam danas dopunila personalizovanu, ali nisam je isprobala. Za svaki slučaj kao prava(nije žvaka za seljaka) sačuvala fiskalni račun od uplate. Otkud ja znam da li mi je uplata uspela ili nije, i kao da će kontrola da mi poveruje. Ja sam lepo stavila fiskalni na mesto gde mi je ranije bila markica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back