naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
e, al ovo nije zezanje ovo jeste ovaako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, al ovo nije zezanje ovo jeste ovaako
Koja je cena mesecne karte odnosno BusPlus za nezaposlene?
1100 din. to je cena za I zonu
ili
1500 din. cena za II zonu
ili
mozda neka treca cena...
Ako je tako, nije lose, mada ja ne upadam u II zonu, nego sam mislila da su resili da objedine istu cenu za I i II zonu, da bi naplatili dopunu za mesec dana sa visom cenom. Eto to je sve!
Rezimski zuti mediji ne pricaju da ce uvodjenjem sistema Bus-plus prevoz drasticno poskupeti posto cemo morati svaki cas da dopunjujemo te kartice, dosadasnja markica ce iznosti verovatno u vrednosti oko 5.000 mnimum!
Rezimski zuti mediji ne pricaju da ce uvodjenjem sistema Bus-plus prevoz drasticno poskupeti posto cemo morati svaki cas da dopunjujemo te kartice, dosadasnja markica ce iznosti verovatno u vrednosti oko 5.000 mnimum!
Ako nisi sa markicom onda ces svako ulazenje u bus da placas, sto moze znacajno da poveca troskove, posto si do sada mogao da izigravas da imas markicu.
.

ko to kaze
nemoj da si naivan
ko moze da me spreci da udjem u autobus a da ne overim kartu?
ljudi, pravite paranoju..sta, kao neko od onih sa kartom u ruci ce te prekorno pogledati i nece ti dati da udjes u autobus? ono.. patrole gradjana da dignemo svest korisnika gsp-a? kaman men
sve ce biti isto kao i pre..razlika je samo u tome sto sad markice moraju da se ovaravaju (sto je dobro za statistiku ali veoma iritantno za one koji poseduju istu a da ne kazem da se nepotrebno pravi guzva) i pojedinacne karte nece moci da se overe kad krene kontrola sto je opet bezveze jer ce onda masa njih da napusti autobus na sledecoj stanici umesto da bar tad overi kartu i gsp je opet na gubitku.. obrni okreni..nema razlike samo nepotrebno pravite psihozu bus plusa![]()
Pogrešno! Mesečna "personalizovana" se dopunjuje po važećim cenama za kategorije putnika, sa tih kartica se kredit ne skida! To što se kartica validira ne znači da se sa nužno i skidaju pare, to je pogrešan zaključak mnogih putnika. Samo se sa "nepersonalizovanih" skida novac, što će reći da se sistem suštinski uopšte nije promenio, ko bude "kupio" pretplatu voziće se neograničeno kao i dosad.
Nije kljuc u genetici, nego u lenjosti i muvanju.
slazem sea mozda i u mesecnom prihodu?
ne mislis da bi mozda polovina onih koje drzava juri za struju, komunalije ... najradije da imaju platili to sve nego se vukli po sudovima?
ne mislis da bi mozda svako da moze kupio markicu umesto da se svadja sa kontrolorima?
zar ne mislis da je prvo potrebno napraviti preduslove da bi se napravio red i da se ne moze za sve osuditi lenjost i muvanje?
meni jedna stvar ne ulazi u glavu nikako.. povlastica za nezaposlene.. ako si nezaposlen ti nemas odakle da platis tu povlasticu jer si bez prihoda.. ona bi morala da bude besplatna jer taj nezaposleni mora da uzme pare od nekog ko radi (clana porodice, prijatelja, svejedno ) da bi mogao da je plati a samim tim ispada da jedna osoba placa dupli prevoz sto je apsurd.
a mozda i u mesecnom prihodu?
ne mislis da bi mozda polovina onih koje drzava juri za struju, komunalije ... najradije da imaju platili to sve nego se vukli po sudovima?
ne mislis da bi mozda svako da moze kupio markicu umesto da se svadja sa kontrolorima?
zar ne mislis da je prvo potrebno napraviti preduslove da bi se napravio red i da se ne moze za sve osuditi lenjost i muvanje?
meni jedna stvar ne ulazi u glavu nikako.. povlastica za nezaposlene.. ako si nezaposlen ti nemas odakle da platis tu povlasticu jer si bez prihoda.. ona bi morala da bude besplatna jer taj nezaposleni mora da uzme pare od nekog ko radi (clana porodice, prijatelja, svejedno ) da bi mogao da je plati a samim tim ispada da jedna osoba placa dupli prevoz sto je apsurd.
Neko nekad mora da bude taj koji ce prvo da plati, da bi pare onda 'potrcale u krug'
Zakoni su ionako napravljeni da bi moglo blago da se muva... Taj nezaposleni obicno zivi sa nekim ko ima prihode - i ko moze da plati.
A oko neplacanja prevoza ili bilo koje druge stvari, to je vrlo kratkovid proces. Ako ja ne platim prevoz, taj u gsp nece da dobije platu, manje ce da jede, pije i zaboravice na kulturu i putovanja. I tako dalje, pa u krug.
Neko nekad mora da bude taj koji ce prvo da plati, da bi pare onda 'potrcale u krug' i onda ce tek da bude dobro svima.
Jednako pogubno je sto publika prihvata da bude doprinosima prijavljena na minimalac, a da 'pola plate' prima kes na ruke. Setice se za 10-20-30 godina da im penzija lici na dzeparac za unuke... ali ja necu ni da trepnem na takve pojave. Ja vec sada znam kako to moze da izgleda i pisem da bi jos neko procitao.
al si ti naivan covek ou yea
Da... Krenu pare da trce u krug i uspust se zature
I opet ce da najebbe sirotinja
drugar, jel ti stvarno verujes u to sto pises? pa kao da ne zivis u srbijiOnda ne placaj nista. Ja te necu juriti, samo kazem da ce kvalitet usluga od tih neplacenih para da bude los, bio to prevoz, zdravstvo, skolstvo...