Ordinary Player
Iskusan
- Poruka
- 6.040
na postu #1848 sam vec pisao o novom sistemu,al jos nisam saznao datum kada sve to krece u funkciju,ono sto znam je da moram platiti kaznu do nove
svi pominju neke trafike i dopune na njima,a jeste li vi obratili paznju da je 50% trafika nestalo po gradu,sam centar zeleni venac kod meka-nema,preko puta starog merkatora-nema,sad ih zamenjuju koliko vidim onim corner shop-ovima,al dobijes 1 u dva kvadratna kilometra
svi pominju neke trafike i dopune na njima,a jeste li vi obratili paznju da je 50% trafika nestalo po gradu,sam centar zeleni venac kod meka-nema,preko puta starog merkatora-nema,sad ih zamenjuju koliko vidim onim corner shop-ovima,al dobijes 1 u dva kvadratna kilometra
Niko ne razmatra da poveca broj tih mesta ili da na neki drugi nacin resi da se ne ceka ovoliko jer nismo stoka i jer ne mogu da uzmem slobodan dan na poslu da bih cekala busplus
ipak cu da se smejem..
(naranvo boldovani deo teksta je o otvaranju novi mesta, a daleko neupadljivije je napisano o zatvaranju 

Pa verovatno tamo gde si do sada kupovala markicu, tu ces da das iste pare i da pruzis plastiku da je napune markicom za sledeci mesec. Najverovatnije ce da bude isti rezim kao i do sada, da par dana pre kraja meseca mozes da kupis markicu za sledeci mesec, a plastika ce da bude pametna