Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na postu #1848 sam vec pisao o novom sistemu,al jos nisam saznao datum kada sve to krece u funkciju,ono sto znam je da moram platiti kaznu do nove
svi pominju neke trafike i dopune na njima,a jeste li vi obratili paznju da je 50% trafika nestalo po gradu,sam centar zeleni venac kod meka-nema,preko puta starog merkatora-nema,sad ih zamenjuju koliko vidim onim corner shop-ovima,al dobijes 1 u dva kvadratna kilometra

na postu #1848 sam vec pisao o novom sistemu,al jos nisam saznao datum kada sve to krece u funkciju,ono sto znam je da moram platiti kaznu do nove
svi pominju neke trafike i dopune na njima,a jeste li vi obratili paznju da je 50% trafika nestalo po gradu,sam centar zeleni venac kod meka-nema,preko puta starog merkatora-nema,sad ih zamenjuju koliko vidim onim corner shop-ovima,al dobijes 1 u dva kvadratna kilometra

To sam već negde pominjala Na potezu Knez Mihajlova (osim one na uglu sa Sremskom) pa do Slavije na strani prema slaviji nema NI JEDNA trafika.
Ima dve prekoputa moskve i to je to. A to je urađeno odavno...
Ljudi ne mogu da kupe kartu na ulici i zato moraju da je kupe u autobusu i plate duplo više.
Ali meni samo nije jasno jel ću ja isto moći da za 1100 dinara (koliko sad košta markica za nezaposlene) kupim ili dopunim šta god markica il kako se već zove i od toga se vozim ceo mesec uz neograničeno menjanje autobusa???

evo ga... s' tim što ih je tad bilo 3 a sad NEMA NI JEDNA!!!
http://forum.krstarica.com/showthre...-БЕСПЛАТАН?p=17830538&viewfull=1#post17830538

Poslednja izmena:
Gledam one ljude koji cekaju red za busplus. I ja bih morala, ali jos ne stizem i pitam se da li je moguce da niko ne reaguje. Da li zaista ovi politicari smatraju da smo stoka i jos se nadaju da ce na izborima neko da glasa. Ako se nema para za nove autobuse, ovde je rec samo o losoj organizaciji i za to nema opravdanja.

Cujem pre neki dan kako je Djilas neka od mesta gde se izdaje busplus prebacio valjda u Beogradjanku da se ljudi ne smrzavaju cekajuci napolju. Slusam i ne verujem sta slusam :eek: Niko ne razmatra da poveca broj tih mesta ili da na neki drugi nacin resi da se ne ceka ovoliko jer nismo stoka i jer ne mogu da uzmem slobodan dan na poslu da bih cekala busplus

Stvarno i mi trpimo svasta, ali je vec i tom strpljenju dosao kraj - ipak si su suvise potcenili gradjane.

Gledam one ljude koji cekaju red za busplus. I ja bih morala, ali jos ne stizem i pitam se da li je moguce da niko ne reaguje. Da li zaista ovi politicari smatraju da smo stoka i jos se nadaju da ce na izborima neko da glasa. Ako se nema para za nove autobuse, ovde je rec samo o losoj organizaciji i za to nema opravdanja.

Cujem pre neki dan kako je Djilas neka od mesta gde se izdaje busplus prebacio valjda u Beogradjanku da se ljudi ne smrzavaju cekajuci napolju. Slusam i ne verujem sta slusam :eek: Niko ne razmatra da poveca broj tih mesta ili da na neki drugi nacin resi da se ne ceka ovoliko jer nismo stoka i jer ne mogu da uzmem slobodan dan na poslu da bih cekala busplus

Stvarno i mi trpimo svasta, ali je vec i tom strpljenju dosao kraj - ipak si su suvise potcenili gradjane.

Nije nista prebacio, nego prosirio. U Beogradjanci je (na valjda trecem spratu? ) otvoreno 10 saltera za izdavanje novih povlastica.

...
Ali meni samo nije jasno jel ću ja isto moći da za 1100 dinara (koliko sad košta markica za nezaposlene) kupim ili dopunim šta god markica il kako se već zove i od toga se vozim ceo mesec uz neograničeno menjanje autobusa???...

Ti ćeš definitivno morati da staneš u red i nabaviš personalizovanu plastiku. Samo takve mogu da koriste posebne usluge - nezaposleni, penzioneri, đaci itd. Mesečno platiš 1,1K i isto se voziš ko i do sad.

Nije nista prebacio, nego prosirio. U Beogradjanci je (na valjda trecem spratu? ) otvoreno 10 saltera za izdavanje novih povlastica.
http://www.danubeogradu.rs/2011/12/otvoreno-jos-deset-bus-plus-saltera/ otovreno jos deset, a onda ispod pise da su zatvorili cetiri :evil: (naranvo boldovani deo teksta je o otvaranju novi mesta, a daleko neupadljivije je napisano o zatvaranju :roll: )

Radno vreme subotom do cetiri a nedeljom ne rade. Zar ne bi bilo logicno da subotom i nedeljom rade maksimalno jer ne mogu svi da uzmu slobodan dan na poslu da bi tokom radnog dana cekali redove. UHHHH, stvarno sam ljuta, a inace sam stvarno tolerantna.

Tako nam i treba kada sve trpimo :neutral:

Ti ćeš definitivno morati da staneš u red i nabaviš personalizovanu plastiku. Samo takve mogu da koriste posebne usluge - nezaposleni, penzioneri, đaci itd. Mesečno platiš 1,1K i isto se voziš ko i do sad.
A jel isto u redove gde se ubijaju, ili to mogu kao i godinama unazad da jednostavno odradim u GSP-u na Dorćolu.
Ako je ta plastika i dalje u upotrebi ne kapiram otkud ovolika najezda pogotovo kad su u pitanju perzioneri jer više od 50% istih ima te plastikare kao i ja.

Kazu da ce peMzioneri, oni 65+ moci i u januaru da se voze po starom, sto ce umnogome da olaksa redove, a dace vecu propusnost svima ostalima koji stvarno placaju markice svaki mesec.
pa tako i treba!

u pocetku su tako maltretirali stare ljude u vezi novih LK,da bi tek kasnije doneli zakon da oni koji imaju trajnu LK ne treba da manjeaju.logicno.sta maltretiraju jadne ljude

Ma treba da menjaju - ali do 2016. ... sto je svakako mnogo bolje nego 'odmah'.

Ali, jedino su penzioneri spremni na "sad" i "odmah" ... :hahaha:

Ebote, kad se setim, '99 za vreme bombardovanja uvek prvi siđu i zauzmu mesta u skloništima. Mlađih nije ni bilo. :dash:

A u Slobino vreme naprave redove ispred samopolsuge a radnici još nisu došli na posao.

Penzosi, uvek spremni i uvek prvi. Odmah. :lol:

Ali, jedino su penzioneri spremni na "sad" i "odmah" ... :hahaha:

Ebote, kad se setim, '99 za vreme bombardovanja uvek prvi siđu i zauzmu mesta u skloništima. Mlađih nije ni bilo. :dash:

A u Slobino vreme naprave redove ispred samopolsuge a radnici još nisu došli na posao.

Penzosi, uvek spremni i uvek prvi. Odmah. :lol:
:lol:
u nekoj posti u bg,jedan decko nije hteo da propusti penzosa preko reda...ovaj izasao ispred,sacekao kad je decko izlazio,i zaskocio ga kisobranom.rascopao mu glavu.

pa tako i treba!

u pocetku su tako maltretirali stare ljude u vezi novih LK,da bi tek kasnije doneli zakon da oni koji imaju trajnu LK ne treba da manjeaju.logicno.sta maltretiraju jadne ljude

Tako sam i ja letos dala preko tri ILJADE za državljanstvo, izvod iz mk rođenih, takse, gluposti, čuda, muda sve što je pisalo na oglasnoj tabli u mup-u da bi mi onda tek kad sam otišla da im predam papirčuge rekli da lk koje su overene do jula 2011 važe do jula 2016

Nego ljudi...
Ima li ovde ikoga ko je izvadio MESEČNU POVLASTICU ne znam kako to sad zovu?

Tako sam i ja letos dala preko tri ILJADE za državljanstvo, izvod iz mk rođenih, takse, gluposti, čuda, muda sve što je pisalo na oglasnoj tabli u mup-u da bi mi onda tek kad sam otišla da im predam papirčuge rekli da lk koje su overene do jula 2011 važe do jula 2016

Nego ljudi...
Ima li ovde ikoga ko je izvadio MESEČNU POVLASTICU ne znam kako to sad zovu?

svi ce moci :)
bus plus nece startovati do 1. februara :)

To je to. Nema startovanja busplus sistema pre februara :)

A nacin 'punjenja plastike'... :think: Pa verovatno tamo gde si do sada kupovala markicu, tu ces da das iste pare i da pruzis plastiku da je napune markicom za sledeci mesec. Najverovatnije ce da bude isti rezim kao i do sada, da par dana pre kraja meseca mozes da kupis markicu za sledeci mesec, a plastika ce da bude pametna :)

svi ce moci :) bus plus nece startovati do 1. februara :)
Ma neće on nikad startovati. Bitno da se ljudi nadavaše para (???.???x 250) i poubijaše da dođu na red da daju pare. Jel onda normalno kao i xxx godina unazad, odem na DorČol, tamo mi daju plastikaru za koju oko 25-og u mesecu kupujem markicu i kraj priče? A jel se zna jel će da poskupe? Trrenutno je I zona za nezaposlene 1100?
Ja vadim povlasticu svakog meseca, samo što moraš da je kupiš u prvih 6-7 dana, posle nema.

:dontunderstand:

Poslednja izmena:
zikica-jovanovic.jpg

Ma neće on nikad startovati. Bitno da se ljudi nadavaše para (???.???x 250) i poubijaše da dođu na red da daju pare. Jel onda normalno kao i xxx godina unazad, odem na DorČol, tamo mi daju plastikaru za koju oko 25-og u mesecu kupujem markicu i kraj priče? A jel se zna jel će da poskupe? Trrenutno je I zona za nezaposlene 1100?

:dontunderstand:

Skoro su objavili da ce druga zona da se izbrise i da ce sve da postane prva (i jedina) koja ce da ima uslove (cene) sadasnje prve zone.

Markice ce za ove busplus plastike da se kupuju najverovatnije na istim mestima kao ovi papirici do sada, a kako ce tacno to da se napravi, nemam pojma a nije me ni briga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back