Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Баш сам коментарисао пре годину и по дана како ме чуди да нису пришлихтали полицију контролорима, као у Софији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni vec 2 kazne napisali za zadnjih 10ak dana koje nemam nameru da im platimnego jel ovi iz komunalne policije imaju neka druga posla sem da cuvaju ledja kontrolirima i da im glume Bodyguard?
![]()
Nego - prilicno sam se iznenadio kad sam na GSP-u u Skenderbegovoj video na ulaznim vratima, krupnim, podebljanim i sve velikim slovima, natpis gde se publika obavestava da GSP vise ne izdaje povlastice - nego da smo upuceni na one personalizovane, nepersonalizovane i slicne plastike.
pa znate kako, takva duznost data komunalnoj policiji je zamisao nekog idiota, pa zar komunalci nemaju druga posla, samo pogledajte grad, pogledajte i centar grada, pogledajte prljavstinu i ponasanje omg
Pa vamo gde se ja vozim, u slucaju da samo pomisli da ne vrati, postavlja se pitanje da li bi ziv otisao kuci, tako da je kod nas normalno da nam vrati parei u privatnom i u GSP-u.
ma dal` je moguce?Ја сам се јуче у превозу возио са контролом.Која је то милина била кад су и цигојнери зазирали од уласка у тај бус, а било их је на неколико станица заредом. Изгледа да су напокон и њих почели бар понедге да кажњавају, што је екстра позитивно.
Pa kada ne moz' 300 komunalaca da uredi ono sto milion i po raznoraznih napravi...
Imate naviku da opašete utoku,
pa onda idete da se vozite ?
Jeste razmišljali da ne plaćate uopšte ?
Konfiskujte autobus,sa sve šoferom !
Ume li neko da mi objasni zašto mesečne kartice moraju da se čekiraju? razumem za ono kad karta glasi na određenu sumu, pa se onda skida odgovarajuci iznos, ali čemu čekiranje karti koje važe ceo mesec i neogranicen broj vožnji![]()
pa sto ih angazuju onda uopste, a posebno sto ih vozaju po autobusima?
da, ali to nije ekonomicno rasporedjivanje radne snage. uostalom, cemu toliko kontrolora na prvom mestu?Da publika slabog morala ipak ponekad plati kartu - jer ako ne bi bilo pojacanja, onda bi bili bahati kao i uvek.