- Poruka
- 131.380
i tako ti jednu voznju naplate dva puta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jednostavno još nema tih uređaja u vozilima pa ćeš markicu koju kupiš stavljati na novu plastičnu povlasticu...Ne kapiram ja kako ce to paralelno da radi... Prvo provucem karticu, pa otkucam kartu, a onda pokazem markicu kontroli koja udje?
Vozio sam se "špancem", novim tramvajem, onim koji se juče pokvario![]()
BEOGRAD - Savremeni tramvaj nabavljen u Španiji
Aha, i još nešto : i u toj mojoj prvoj vožnji "špancem" ... sam se švercovao.
Ekipe majstora su odmah izašle na teren ali nisu uspele da poprave "španca" tako da će druga ekipa pokušati to da uradi, rekao je dežurni u GSP Slobo Marković.
... lepo kaze nas narod..nije zvaka za seljaka![]()
pa mozda je preko nekog `vaznog`,necijeg zeta/rodjaka i sl. isao uvoz tih prsluka,pa valja praviti prometsad bi lepo trebalo videti ko je trazio te prsluke, koliko je para dato na njih i da li ce se od njegove plate odbiti troskovi koji su napravljeni kupovinom prsluka koji ocigledno idu u istoriju.
Kakva nam je država prevoz je ODLIČAN.
No, evo glavne vesti koju htedoh da podelim s vama. Neke neće nimalo obradovati:
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/276120/Kontrolori-GSPa-bez-zutih-prsluka-od-ponedeljka
oni imaju pravo da legitimisu,a kontrolori nemaju.zato idu sa njima.Meni vec 2 kazne napisali za zadnjih 10ak dana koje nemam nameru da im platimnego jel ovi iz komunalne policije imaju neka druga posla sem da cuvaju ledja kontrolirima i da im glume Bodyguard?
![]()
po zakonu ovo nisu mogli.ko da nije bilo jeftinije da daju i ta ovlascenja kontrolorima..: