branaaa
Domaćin
- Poruka
- 3.062
a kako dajes fotokopiju biometrijske LK?![]()
Odes u fotokopirnicu, oni ocitaju licnu kartu i ti dobijes na papiru A4 o`stampane podatke, sa slikom..tu je adresa, mesto rodjenja i tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poseta depoa "Dorćol", stare trole
![]()
![]()
![]()
![]()
+ kad budu jos ove saobracajne, vozacke itd... i to ce isto da bude. To je podrazumevano cipovano, nema biranja kao za lk.
I,sta ce da rade sa njima?
A ja baš juče na blogu pisao o "čarima" GSPa pre nekoliko godina koje su me snašle tokom zime, dok sam još išao u školu xD
pa sto ne bi sa nama podelio zimske carolije
http://www.kurir-info.rs/beograd/ucestale-kradje-kablova-ometaju-red-voznje-bg-voza-89378.phpUČESTALE KRAĐE KABLOVA OMETAJU RED VOŽNJE BG VOZA
![]()
BEOGRAD- Zbog bezbednosti saobraćaja na prugama i poštovanja voznog reda BG voza iz Direkcije za javni prevoz apeluju da se ne kradu bakarni kablovi, koji služe za upravljanje saobraćajem.
Red vožnje Bg voza, koji svakodnevno saobraća bez kašnjenja, usled nedostatka bakarnih kablova može biti ugrožen. Ti kablovi se prodaju na ilegalnom tržištu, nisu velike materijalne vrednosti, ali mogu dovesti do kašnjenja vozova, kao i ugrožavanja bezbednosti na prugama.
Poslednja krađa bakarnih kablova dogodila se u subotu, 7. maja na relaciji između Zemuna i Batajnice kada je odneto oko 80 metara kablova. Kvar je, zahvaljujući brzoj intervenciji ekipa, brzo otklonjen, te su kašnjenja Bg voza tog dana bila minimalna.
Tu je zez
Obicnu kartu ti kopiras (ti placas) itd... poznato...
Cipovanu, nju stave u citac pa oni sami sebi stampaju (oni placaju) koliko im treba
Procedura "pod 2" upoznata kada sam pozeleo da kupim par akcija, pa su morali da me zavedu tamo... Toliko o tome, da ne pobegnem previse od teme
Caka je: sa cipovanom LK ti vise neces posecivati fotokopirnice
+ kad budu jos ove saobracajne, vozacke itd... i to ce isto da bude. To je podrazumevano cipovano, nema biranja kao za lk.
(ovo se plaše da ne izađe u javnost, ali džaba kriju, taj dokument mora biti javan)- višemesečnu nelikvidnost i gubitak od 2,9 MILIJARDI dinara;
- neplaćene obaveze po osnovu zarada zaposlenih u iznosu od oko 2,5 MILIJARDI dinara;
- dug dobavljačima veći od MILIJARDU dinara
- izražen nedostatak vozačkog kadra i kadra u održavanju
- veliki broj prekovremenih sati i neiskorišćenih slobodnih dana
...
(ovo se plaše da ne izađe u javnost, ali džaba kriju, taj dokument mora biti javan)
Molim
Zaboravih da vam prenesem vest da imaju probleme sa novim tramvajem, tačnije ne može kod nas da vozi jer je neodgovarajuća infrastruktura. To se odnosi i novorekonstruisani bulevar, pa prema nekim izvorima sve će morati ponovo da radeOvo uzmite sa rezervom jer nije provereno, ja se nadam da nije tačno, jer ako jeste biće to velika bruka za inženjere GSP-a koji nisu znali da naruče odgovarajući tramvaj!
To nije baš pravo opravdanje, već opravdanje GSP-a koje nam je rečeno tj. servira se svaki dan! Postoji istraživanje koje pokazuje da se kod nas ljudi ne švercuju mnogo manje ili više nego u što je prosek u većini evropskih zemalja.
Molim
Zaboravih da vam prenesem vest da imaju probleme sa novim tramvajem, tačnije ne može kod nas da vozi jer je neodgovarajuća infrastruktura. To se odnosi i novorekonstruisani bulevar, pa prema nekim izvorima sve će morati ponovo da radeOvo uzmite sa rezervom jer nije provereno, ja se nadam da nije tačno, jer ako jeste biće to velika bruka za inženjere GSP-a koji nisu znali da naruče odgovarajući tramvaj!
Samo bih pitao jednu stvar, za koju mislim da je kljucna:
Kako se meri broj 'svercera' ? Ako se meri broj uhvacenih i proknjizenih, mogu da se kladim da ih kod nas u stvarnosti ima 10 puta vise. Jer dok oduzmes siledzije, verbalne i fizicke, ne ostane mnogo.
Mnogo puta sam prisustvovao scenama kada 'sverceri' ne zele da daju dokumenta kontroloru, a radi pisanja kazne. Te bunjave na zapadu nema, tamo je to sramota.