Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ih juce prvi put videla sa onim prslucima, i to u 65-ici, i nisu pregledali karte. Samo stajali i izasli na sledecoj, a u istom busu i "leva ruka desni dzep" ... joj pa ne znas ok koga pre da se odbranis.... od "svetlecih" ili od "pretecih"... :mrgreen:

al su smorili kondukteri,na svakoj liniji ih ima po 20...ode moja sestomesecna zaliha karata u dva dana...:lol:

to i jeste sustina.. pisao sam o tome kad su se pojavili "prsluci" kad su se ljudi ismevali da ih sad lako provaljuju i pobegnu im pre nego sto udju :).. i nije cilj da ljude hvataju bez karte nego da jasno obelezeni ulaze u bus da bi oni bez karte izasli..kad 10 puta izadjes..jedanaesti ces kucati kartu ili kupiti markicu :)

Licno mi se svidja ova akcija gsp-a jer je u pitanju neagresivan nacin da ljude nateraju da kupuju karte ako ne zele da malo malo napustaju vozilo i umesto 15-20 minuta putuju pola sata.... sat..jer dodaj da ces cekati sledeci autobus pa verovatnocu da ce i u taj iza opet uci ta ista kontrola pa ces opet morati da silazis ;)

to i jeste sustina.. pisao sam o tome kad su se pojavili "prsluci" kad su se ljudi ismevali da ih sad lako provaljuju i pobegnu im pre nego sto udju :).. i nije cilj da ljude hvataju bez karte nego da jasno obelezeni ulaze u bus da bi oni bez karte izasli..kad 10 puta izadjes..jedanaesti ces kucati kartu ili kupiti markicu :)

Licno mi se svidja ova akcija gsp-a jer je u pitanju neagresivan nacin da ljude nateraju da kupuju karte ako ne zele da malo malo napustaju vozilo i umesto 15-20 minuta putuju pola sata.... sat..jer dodaj da ces cekati sledeci autobus pa verovatnocu da ce i u taj iza opet uci ta ista kontrola pa ces opet morati da silazis ;)

Slažem se, čini mi se da će ovo biti efikasnije nego novčane kazne, koje neki takođe ne plaćaju...

Oduvek mi je bilo simpaticno a i smesno kada vidim, kao danas jedna devojka, kako se umorni od rada, ne verujem da je od kafane mada ko zna, bore da ne zaspu ali retko ko izdrzi duze od dve stanice. Poneko i zatesterise tako da i vozac posumnja da je riknuo autobus:hahaha::hahaha::hahaha:

imaju li uniformu?gde stoje?

Да, исто као и кондуктери, носе зелене прслуке, и имају закачену картицу ГСП КОНДУКТЕР. Е сад фора, иде по аутобусу, с времена на време, и провера ко има/нема карту. Ти уђеш, седнеш и кулираш. Ако ти кондуктер приђе, пита те за карту, ти извадиш, ДАШ МУ ДА ТИ ОТКУЦА И ВРАТИ, он ти се захвали, ти му у себи јбш све по списку, и то је то. Ако ти не приђе, ником ништа :mrgreen:
Али нема их у свим аутобусима. Ни контроле нешто нема у последњих неколико дана. Ваљда неће по киши....:per:

Poslednja izmena:
.....ima ih ko žutih mrava, u onim svetlećim prslucima oči izbiše...stoje na
stanici puše i ne pada im na pamet da uđu u zagušljive tranvaje i buseve...

.....jedna pametnica, napisa mom detetu kaznu, ahahaha...pravila sam se da
je ne poznajem:whistling:......a kaznu će im platiti nikad...:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back