Skoro sam cuo da medju penzionerima postoje hit linije. Sednu pa malo novine, malo prica malo kroz prozor, i tako dva kruga i ubise dan. U spicu im je najdraze svi su nervozni i lako se primaju na razgovor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al su smorili kondukteri,na svakoj liniji ih ima po 20...ode moja sestomesecna zaliha karata u dva dana...![]()
.. i nije cilj da ljude hvataju bez karte nego da jasno obelezeni ulaze u bus da bi oni bez karte izasli..kad 10 puta izadjes..jedanaesti ces kucati kartu ili kupiti markicu 
to i jeste sustina.. pisao sam o tome kad su se pojavili "prsluci" kad su se ljudi ismevali da ih sad lako provaljuju i pobegnu im pre nego sto udju.. i nije cilj da ljude hvataju bez karte nego da jasno obelezeni ulaze u bus da bi oni bez karte izasli..kad 10 puta izadjes..jedanaesti ces kucati kartu ili kupiti markicu
Licno mi se svidja ova akcija gsp-a jer je u pitanju neagresivan nacin da ljude nateraju da kupuju karte ako ne zele da malo malo napustaju vozilo i umesto 15-20 minuta putuju pola sata.... sat..jer dodaj da ces cekati sledeci autobus pa verovatnocu da ce i u taj iza opet uci ta ista kontrola pa ces opet morati da silazis![]()

Kondukteri su uvedini na linijama u drugoj zoni, dakle, 100+, a kontrolori su u prvoj zoni![]()
  Da li si ti siguran u to?

Znaci, Bataja, Zemun Polje???Da li si ti siguran u to?
 Има их у неким аутобусима...imaju li uniformu?gde stoje?Видео сам кондуктере и у 95Има их у неким аутобусима...
imaju li uniformu?gde stoje?

......a kaznu će im platiti nikad...

ucis dete da se svercuje..sram te bilo
![]()