Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanje je sta se desilo..kontrolori znaju da budu uzasno neljubazni i agresivni.. bio sam prisutan kad se jedan kontolor posibao sa nekim covekom jer mu FIZICKI nije hteo da dozvoli da izadje iz autobusa, covek je mirno krenuo da izlazi (sto jedino i moze da uradi prema pravilniku GSP-a ako nece da plati doplatnu kartu)

http://www.gsp.rs/kontrola_voznih_isprava.htm

контролор је овлашћен, да на првом наредном стајалишту, удаљи путника из возила уколико одбије да плати доплатну карту,

i ovaj kontrolor ga je vukao , gurao i nije hteo da mu dozvoli da izadje
Kontorlor je direktno kriv zbog tuce koja je posle nastala.

pitanje je sta se desilo..kontrolori znaju da budu uzasno neljubazni i agresivni.. bio sam prisutan kad se jedan kontolor posibao sa nekim covekom jer mu FIZICKI nije hteo da dozvoli da izadje iz autobusa, covek je mirno krenuo da izlazi (sto jedino i moze da uradi prema pravilniku GSP-a ako nece da plati doplatnu kartu)

http://www.gsp.rs/kontrola_voznih_isprava.htm

i ovaj kontrolor ga je vukao , gurao i nije hteo da mu dozvoli da izadje
Kontorlor je direktno kriv zbog tuce koja je posle nastala.

Joj ja sam pre jedno dve godine, mozda i vise, na tramvajskoj stanici kod Liona videla kako kontrolor maltretira jednu devojku. Na stanici, valjda je izvukao iz tramvaja... a ona nece da mu da licnu kartu, nemam pojma... uglavnom on je vuce za ruku, za rukav, ona se otima, al bas onako naslina scena. A devojka skroz normalna cini mi se...
Ja bi ga opajdarila preko nosa, nahebala bi mu se majke samo da me je onako vukao....

Opet pre par mesecei ulazi ridza, ljudi pokazuju karte, devojka ispred mene vadi licnu kartu, ovaj uzima bez ikakvog komentara, pise kaznu, hvala lepo - molim lepo, bez cimanja incidenata... Nit je ona sta rekla, niti on...

A s' druge strane, hebi ga, ljudi rade svoj posao, traze karte na uvid.... bezveze je voziti se bez karte ako vec koristis tu uslugu gsp-a ma kakvo preduzece bilo... uvek postoji opcija da se ide pesaka, taxi....

Kasne nam nove trole :(
2epli5l.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back