Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gradski autobus na liniji 601 u kojem je bilo više od 40 putnika probio je juče u 10 sati zaštitnu ogradu na mostu Gazela, kod isključenja za Sarajevsku ulicu. Povređenih, srećom, nije bilo jer se autobus zaustavio na ivici mosta.

Kako saznajemo, do nezgode je došlo na delu puta na kome je bila velika količina ulja, zbog čega je autobus proklizao.

- Kretao sam se brzinom od oko 40 na sat kada sam video nešto mokro na putu. Nisam imao vremena da zaobiđem mrlju. Autobus se zaneo, osetio sam da me gura drugi deo vozila na bankinu. Brzo sam okrenuo volan tako da sam samo prednjim desnim delom udario u ogradu i vratio se na put. Sve se odigralo munjevitom brzinom, a mnogi putnici su bili u šoku. Srećom, niko nije povređen - priča vidno uznemireni vozač.

Prilikom udesa autobus je odvalio deo zaštitne ograde i oštetio betonsku bankinu. Na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta, a saobraćaj je više od sat vremena bio zaustavljen. U GSP "Beograd" kažu da je autobus bio tehnički ispravan.

a, inace, obozavam kada cekam pola sata prevoz, pa u suprotnom pravcu dodje 7 vozila!!!

uvek se laktam za mesto.imam pravo.
danas uđem u tramvaj na železničkoj,i ofkors,sednem.
stade neka baba pored mene uz dranje 'baš nju briga starojku,važno da je ona sela iako vidi da ja nosim štap'.
nisam ni videla,a i da sam videla:whistling:
ne znajem dal' treba da me bude sramota što me ni malo nije sramota?
:manikir:

uvek se laktam za mesto.imam pravo.
danas uđem u tramvaj na železničkoj,i ofkors,sednem.
stade neka baba pored mene uz dranje 'baš nju briga starojku,važno da je ona sela iako vidi da ja nosim štap'.
nisam ni videla,a i da sam videla:whistling:
ne znajem dal' treba da me bude sramota što me ni malo nije sramota?
:manikir:
Ja iz tog razloga ne sedam u prevozu da ne bi upado u sranja.Jedino kad sam bash umoran,a onda samo kazem MARS BRE U P.... MATERINU DJUBRE MATORO,msm trudnicama i zenama sa stvarno malom decom ustaje obavezno

Poslednja izmena od moderatora:
Posmatrala sam prevoz i koristila i u drugim gradovima kada odem..
ono sto se razilkuje od nas je sto je njihov nov gradski prevoz..modernih linija
i stvarno su cisti..topli zimi..
ovi nasi su muzejski primerci pocevsi od tramvaja..preko trolebujsa
i autobusa..a i mnogi evropski gradovi imaju alternativu..tipa metro
pa biras sta ti volja..

Mi jako lose koristimo i odrzavamo vozila...

Pa svi su se vozili nasim 'klasik crvenim' tramvajima... Koji su stari 20-25 godina... E pa, oni su duplo mladji od zelenih svajcaraca - koji izgledaju (barem, izgledali su kad su dovezeni) 3 puta bolje nego ovi nasi, mladji...

Kulturan narod, kulturan servis -> nema promaje i slicnih pojava.

A sad, da li neka linija retko ide... to je drugo pitanje. Mogu da se pisu zahtevi, nije zabranjeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back