Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko se vozio prošle nedelje 25-icom zna šta je podvižništvo.

Ta sam!
Ma da je samo prosle nedelje bilo bi super, nego konstantno moras da imas neke podvige sa tom linijom.
25. je ok samo kada je raspust, kada nema klinaca nema ni guzve u principu, ponekad.
Mislim da bi GSP u saradnji sa gradom trebao da organizuje posebne autobuse kojima ce se voziti samo skolarci (bas sam optimista, a?) :sanke:

Ta sam!
Ma da je samo prosle nedelje bilo bi super, nego konstantno moras da imas neke podvige sa tom linijom.
25. je ok samo kada je raspust, kada nema klinaca nema ni guzve u principu, ponekad.
Mislim da bi GSP u saradnji sa gradom trebao da organizuje posebne autobuse kojima ce se voziti samo skolarci (bas sam optimista, a?) :sanke:

Juče sam se prevezao kao spodingo. Ušao, uzeo 24h kod vozača i seo :zskace:
U pravu si, dobar ovaj raspust z;)

Pa šaš ti pored Kalenića.. :lol:
Neverovatno da neko ko živi u Bg-u ne zna za 25-ticu, to isto ko isto ko i šesnaja, 65 itd..Kao, da nikad nije čuo :lol:

Ma dobro... ljudi uglavnom znaju za linije kojima se voze i koje im trebaju. Dok sam isla u skolu znala sam za linije koje sam tada koristila, sada kad radim opet za linije koje koristim, a ako mi verujes rodjena sam u Beogradu a postoje linije za koje i ne znam, ni gde idu a ni da postoje. Kada i ako mi budu trebale naucicu. :sanke: :zjelka: Nemoj da grdis pricalicu... :zimag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back