Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Meni mastercard resava posao kada idem na duze destinacije
Po kraju, za 2-3 stanice kad uskocim u bus se ne kucam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да, наравно. мислим да нико не користи карту за 2-3 станицеMeni mastercard resava posao kada idem na duze destinacije
jel vam kontrolori 'ocitavaju' masterkard da provere uplatu?
Dina kartica nema ta pay pass čipKako ono rece jednom profesor Zec. Usao u bus i nasloni se zbog guzve na validator i on mu skine pare sa kartice koja je bilau dzepu kosulje.
zamalo da zaplace od muke posto ima penzionerski bus plus.
Pa kaze sta je sledece kad se oceses o banku da ti skinu pare
Dina kartica nema ta pay pass čip![]()
Meni jesu par puta.jel vam kontrolori 'ocitavaju' masterkard da provere uplatu?
nisu ljubitelji ocitavanja matercard-a....ocitavanje ne ide brzo kao kod busplus kartice, cekaju povratnu info...a to ih usporava, jer jure normuMeni jesu par puta.
Ocitavanje mastercarda na aparatu ide sporije isto. I skontala sam da kada je guzva u busu, i vide mastercard, ne ocitavaju je. Kada ima malo ljudi, onda je traze na ocitavanje.nisu ljubitelji ocitavanja matercard-a....ocitavanje ne ide brzo kao kod busplus kartice, cekaju povratnu info...a to ih usporava, jer jure normu
pa ja i napisah za mastercardOcitavanje mastercarda na aparatu ide sporije isto.

usla mi kontrola pre par godina i pitam je..da li bi "otkucala" kartu za jednu stanicu i zena mi lepo kaze - ne bihда, наравно. мислим да нико не користи карту за 2-3 станице
usla mi kontrola pre par godina i pitam je..da li bi "otkucala" kartu za jednu stanicu i zena mi lepo kaze - ne bih
i ja odgovorim..eto zato nisam ni ja
ona mi odgovori..ali ja ne bih ni usla..a ja kazem..ne bih ni ja, ali je vec prolazio pored mene i otvorio vrata i rekoh, kad vec ide u mom smeru sto me ne bi povezao jednu stanicu
ona se nasmesila....rekla mi je da sam se sad provukao..ja sam joj se zahvalio![]()

знам, причао си већ то.usla mi kontrola pre par godina i pitam je..da li bi "otkucala" kartu za jednu stanicu i zena mi lepo kaze - ne bih
i ja odgovorim..eto zato nisam ni ja
ona mi odgovori..ali ja ne bih ni usla..a ja kazem..ne bih ni ja, ali je vec prolazio pored mene i otvorio vrata i rekoh, kad vec ide u mom smeru sto me ne bi povezao jednu stanicu
ona se nasmesila....rekla mi je da sam se sad provukao..ja sam joj se zahvalio![]()
On to svake godine prica kako mu je jednom usla kontrola.знам, причао си већ то.
propisi su propisija te ne bih pustila
zakon je zakon
ja sam znala da ga volim zbog necega, nikako da se setim zbog cegaTab šarmer!![]()

да.jel vam kontrolori 'ocitavaju' masterkard da provere uplatu?
Koprivnjacu dobijem pri ponenu njegovog imena...Djilase opet si pustio sneg !