Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да, наравно. мислим да нико не користи карту за 2-3 станице
usla mi kontrola pre par godina i pitam je..da li bi "otkucala" kartu za jednu stanicu i zena mi lepo kaze - ne bih
i ja odgovorim..eto zato nisam ni ja :D
ona mi odgovori..ali ja ne bih ni usla..a ja kazem..ne bih ni ja, ali je vec prolazio pored mene i otvorio vrata i rekoh, kad vec ide u mom smeru sto me ne bi povezao jednu stanicu:D
ona se nasmesila....rekla mi je da sam se sad provukao..ja sam joj se zahvalio :D

usla mi kontrola pre par godina i pitam je..da li bi "otkucala" kartu za jednu stanicu i zena mi lepo kaze - ne bih
ona mi odgovori..ali ja ne bih ni usla..a ja kazem..ne bih ni ja, ali je vec prolazio pored mene i otvorio vrata i rekoh, kad vec ide u mom smeru sto me ne bi povezao jednu stanicu:D
ona se nasmesila....rekla mi je da sam se sad provukao..ja sam joj se zahvalio :D

Tab šarmer! :zeek:

знам, причао си већ то.

знам, причао си већ то.
On to svake godine prica kako mu je jednom usla kontrola. :D

Tako je i moja baka pokojna znala da prica kako su na primer 28. novembra 42-ge usli nemci u Progar.

To je ono kako covek stari pa ne zna sta je juce jeo, ali pamti kad mu je ono jednom usla kontrola pre 10 godina.

Колика је сада цена карте у Београду за једну вожњу?
Интересује ме јер сам у петак ишао са краја на крај Москве метроом а цена уласка у метро је 46₽. или 65 динара.
Последњи пут, када сам био у Београду, карта је била неки 90 и кусур динара а Београд је у односу на Москву по величини село.
IMG_20211212_150923.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back