- Poruka
- 30.743
Danas sam se vozio 25-ticom od transporta do moje kuce kad sam uso pocelo je da se raspada zvucnik na krovu se vidi i jos se polako cuje trenutno stajaliste to i to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=05&dd=30&nav_id=1266429
e pa konačno da promene nešto...jedino mi nije jasna logika da su važniji stranci od beograđana![]()
Dobro su se setili, koji god da je povod.
jutros sam se vozila špancem do hajata...nove pvc stolice, ali na nekima već ima fleka![]()
išla danas sa novog bežanijskog busom br 82 ka blokovima...bouže koji krš![]()
od pocetka su na toj liniji forsirali krseve
i zaključila: ''da, iz klima odvoda duva nešto, ali to nije ono što meni treba'' 

danima mi zapadne solarisova 95ica...i ni u jednom nije radila klima. kao platin, pažljivo sam gledala i osluškivala raznorazna brujanja u vozilui zaključila: ''da, iz klima odvoda duva nešto, ali to nije ono što meni treba''
u stvari -![]()
Ne mogu nikako da utvrdim, ali izgleda da se klime pale i gase po komandi a ne po stanju stvari.
.

dzems bond16-ca danas oko 11h sa Zelenjaka prema Karaburmi.
Na stanici Cvijićeva ulazi fino obučena gospođa, sa svim modnim detaljima na sebi, uključujući naočare, stane i vozi se neko vreme, a onda
iz velike torbe izvadi onu malu crnu kontrolorsku i krene da kontroliše !![]()
16-ca danas oko 11h sa Zelenjaka prema Karaburmi.
Na stanici Cvijićeva ulazi fino obučena gospođa, sa svim modnim detaljima na sebi, uključujući naočare, stane i vozi se neko vreme, a onda
iz velike torbe izvadi onu malu crnu kontrolorsku i krene da kontroliše !![]()