- Poruka
- 2.667

duvajte ga grobari, ........+21... i jos ce da boli...
ne morate vasu manicnu depresivnu psihozu da projektujete na neduzne autobuse.
Mi zvezdaska vecina ako treba ceo grad cemo da obojimo u crveno i belo, a vama ako se ne svidja idite nazad u zagreb pa tamo farbajte u modro, plavo, zuto, crno, klicite bojama franje i islamske dzihad drzave. (btw ako si navijac hajdukovog rada, itd. takodje odmarsiraj odavde)
Molim moderatore da promene ovaj satanizujuci naslov ili (zatvore temu !), jer se pretenciozno vredja crvena boja, boja pravog srbina, crvena beogradska boja, boja krvi stradalih cuvara grada slavnih ratnika, cijom krvlju je natopljena boja reke na beogradskom grbu.
Crvena boja simbol, ljubavi, strasti, zivota, radosti, pobede.
Naslov odise kompleksom i subjektivnim prezirom ka ovoj svetoj boji, a ne objektivnim stavom ka autobusima !!!
Zatvoriti temu, ili ja da otvaram temu Ruzne crne i sive bandere... ako to nije depresivno onda ne znam sta je.
Ogavna je i ruzna, tuzna, mracna svakako crna farba, kao i zuta, ona je kao zuta kuca, jel treba organe na nam vade u prenatrpanim busevima ?! plava je glupa, monotona. zagrebacka i novosadska, pateticna je zelena, islamisticka i kamuflirana, narandzasta, ljubicasta su sarene i gej, siva? ne mogu da verujem da je neko pomislio da glasa za to.
Ove velike reklame sa buseva takodje treba ukloniti.
Da li neko normalan moze crvenu boju da nazove depresivnom ?! a plavu i zutu vedrim?!
Kao da je opet zuti tadic lopov i sps slobo-mirkov duh zaposeo umove pojedinih forumasa.
Sns boja nije crvena. (jer daje crvena onda ni ovaj forum ne bi sa zuto crne presao u plavo belu kombinaciju.)
Sve partije su govna. I ja ne branim vladajucu, koja je skoro ista kao prethodne...
ali logicno je da je crvena najuocljivija boja, a zuti beli zeleni busevi ne bi bilo vidljivi i razliciti od lastinih itd. buseva, kamiona.
S obzirom na porast broja opticarskih radnji na svakom koraku ?!, ocigledno da postoji problem sa vidom gradjana, mozda zbog dejstva pojacanog zaprasivanja kemitrejlsima.
Ovi novi autobusi su nekako zapravo crveno-crni, sto su djavolje boje.
Ja sam za to da sve u gsp-u bude crveno-belo. Odnosno bar trolejbusi kao nekad sto su imali bela vrata i branike.