Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino sto zmurimo na cinjenicu da se i tamo prevoz finansira iz budzeta :whistling:

Cena karte je manji deo troskova, i tamo i ovamo.

uopšte me ne zanima odakle se finansira prevoz...zanima me da se za moje pare vozim kao i drugi u evropi za te iste pare.
mada, više me ni to ne zanima..rešila sam da.postanem filosof pod stare dane :malav:

A mi se vizimo po visoj ceni, a u losijim uslovima...

Zasigurno se mi vozimo za manje pare. Da GSP ima dovoljno, to bi se i videlo.
Ovako, cerupa ko stigne i sta stigne.

Solarise ne umeju ni da opreru... bolje reci ne zele. Moz' da zamislis na sta ostalo odrzavanje lici. I naravno, onda se sve mnogo brze kvari - ali to nikoga nije briga. Bolje reci, GSP uospte ne posluje posteno, ali to nikoga nije briga. Vaznije je da se vice na busplus.

Vozio se danas u sveze ofarbanoj 47, ne vidim poentu farbanja a unutra milion stepeni, sve se zivo raspada, ikarbus je bio u pitanju i to onaj iz neke 2008. Dupla 94 Ikarbus(isti model) barem iznutra mirisala na cisto ali je isto bila nesnosna vrucina, o stanju enterijera i eksterijera ne bih...

Ima da bude haos sa ovim zonama i doplatama karata... Stvarno su nenormalni...

Bas tako haos.

Jos se i ne zna sta je doplata za prelazak iz prve u drugu zonu. I ako mora da se doplacuje, a zone su skracene, onda je prevoz poskupeo, a ne pojeftinio za gradsku voznju.

Nema nigde ni mape zona.

A i ove druge cene su onda morale da idu nize. Nije normalno da je mesecna voznja do Obrenovca 3890 za 70 km dnevno plus gradska voznja, a da samo gradska voznja bude 3275. Ispada da je mesecna karta do Obrenovca 600 dinara.

Poslednja izmena:
Bas tako haos.

Jos se i ne zna sta je doplata za prelazak iz prve u drugu zonu. I ako mora da se doplacuje, a zone su skracene, onda je prevoz poskupeo, a ne pojeftinio za gradsku voznju.

Nema nigde ni mape zona.

A i ove druge cene su onda morale da idu nize. Nije normalno da je mesecna voznja do Obrenovca 3890 za 70 km dnevno plus gradska voznja, a da samo gradska voznja bude 3275. Ispada da je mesecna karta do Obrenovca 600 dinara.

Mape zona su izbacili odavno, ja sam ostavila link ovde, ako ga nađem, ponoviću ga.

Što se tiče doplata, kako će se i kome doplaćivati? Suludo...

Bas tako haos.

Nema nigde ni mape zona.

To sto su, kao, pojeftinili markice nece nista da znaci onima koji ce da budu odvuceni u drugu zonu.

Da li je bilo ko uspeo da pronadje, bilo gde i na bilo koji nacin, mapu novih zona? Vrtim vec par dana i nikako ne nalazim.

- - - - - - - - - -

Mape zona su izbacili odavno, ja sam ostavila link ovde, ako ga nađem, ponoviću ga.
Slobodno dobaci jos jedared :aha2:

gsp.jpg

Table na stajalistima dobijaju nov izgled.

u tramvajima i trolama ih uvek ima više no u busevima.
hvala ti, čuvaćemo se... :lol:

ali najsmešniji su mi oni kojima ne daš dokument, a oni šatro zovu komunalnu pa od tebe očekuju da sačekaš komunalce na sl. stanici. :lol:

Блефирање. Тако је и мени један претио комуналном а ја сам му рекла нека ме слободно изнесе из аутобуса јер ја немам намеру да изађем.

Одузео ми је картицу, на сву срећу неперсонализовану и изашао напоље. Штета 250 кинти, јака ствар.

ja im ne dajem karticu... :mrgreen:
jednom sam dala dečju, uzeli je, više ne dam.

Чим уђу блокирају аутомат тако да ни онај ко регуларно уђе не стигне да се валидира. Замисли који су то кретени.

То ми се десило код Сајма, ****** сам им матер и морали су да одблокирају уз извињење.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back