Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocu da pohvalim GSP :hahaha: :aha2:

Prvi bus u koji sam usao je bio cist, mada i mokrog poda, ali necu da se bunim :)
Onda mi je zbrisao 95 ispred nosa... pa sam ugledao 30 sekundi posle da mi odlazi i drugi - samo da bih usao u treci :mrgreen:
Vidi se da su pustili vise vozila :aha2:

p.s. ali se nazire i da je bilo znatnog kasnjenja na 95tici

Kolega je radio kao kontrolog u bus+.
Ja se ne švercujem više od 10 godina. Doduše imala sam "pauzu" od 2-3 meseca prošlog leta :lol:
I opet ponavljam, cena markice za nezaposlene je pristupačna pod uslovom da si zaposlen, mesečne karte za zaposlene i pojedinačne karte su preskupe a po pitanju cene godišnje karte za penzionere koja je jednaka ceni cca 5 pojedinačnih karti, bolje da se ne izjašnjavam

Kolega je radio kao kontrolog u bus+.
Ja se ne švercujem više od 10 godina. Doduše imala sam "pauzu" od 2-3 meseca prošlog leta :lol:
I opet ponavljam, cena markice za nezaposlene je pristupačna pod uslovom da si zaposlen, mesečne karte za zaposlene i pojedinačne karte su preskupe a po pitanju cene godišnje karte za penzionere koja je jednaka ceni cca 5 pojedinačnih karti, bolje da se ne izjašnjavam

Je li,a otkada se racuna ki penzos, od 55-te godine kao senior ili od 62-ge sa prevremenu penzijicu ili pak od 65-te kao redovan penzioner ?

dakle, juče na zelenjaku ulaze troje nemaca u 95, dve nemice i jedan dečko....da ste videli njihove ustrašene face dok su preletali pogledom unutrašnjost autobusa...iako je bilo slobodnih mesta, nisu se usudili da sednu - upljuvana stakla (pregradna i prozorska) ona grozna musava sedišta, iskrzana u najboljem slučaju....
mene je bilo sramota.

Poslednja izmena:
dakle, juče na zelenjaku ulaze troje nemaca u 95, dve nemice i jedan dečko....da ste videli njihove ustrašene face dok su preletali pogledom unutrašnjost autobusa...iako je bilo slobodnih mesta, nisu se usudili da sednu - upljuvana stakla (pregradna i prozorska) ona grozna musava sedišta, iskrzana u najboljem slučaju....
mene je bilo sramota.

a ti si sedela ili stajala? :)

Novi autobusi nam stižu iz Belorusije?
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali tokom međunarodne posete sastao se sa kolegom iz Minska Andrejom Šorecom

BELORUSI su zainteresovani da učestvuju na tenderu za nabavku novih autobusa u Beogradu, uz obezbeđivanje povoljnih finansijskih uslova, ali i da sprovedu kompletan remont i modernizaciju trolejbusa koji već krstare našim ulicama, osnovni je utisak posle razgovora koje je gradonačelnik srpske prestonice Siniša Mali imao juče u Belorusiji sa kolegom iz Minska Andrejom Šorecom.

- To će doprineti razvoju robne saradnje između Belorusije i Srbije. Ne treba zaboraviti da se u autobuse MAZ ugrađuju delovi "Prve petoletke" i "Agropanonke", kao i da oni imaju svoje preduzeće u Kragujevcu - "MAZ Balkan" - rekao je Mali.
Dvojica gradonačelnika obišla su preduzeće "Belkomunmaš", koje je GSP "Beograd" isporučilo 86 trolejbusa.
Neverovatno je da sa njima niko nije komunicirao četiri godine nakon poslednje nabavke. Ideja je da modernizujemo postojeće trolejbuse, da imaju autonomnost, što daje mogućnost da depoi ne moraju da budu povezani sa kontaktnom mrežom koja ruži grad - dodao je Mali.

Sliku nisam stavio nije za osobe sa osetljivim stomakom :mrgreen:

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:566510-Beograd-Novi-autobusi-nam-stizu-iz-Belorusije

:aaa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back