- Poruka
- 132.897
ili u Veneciji..za vapor imas cene od 7 evra do20 e za 72 sata za sve brodove neogranicen broj voznji do LIda, Murana i okolo
jeste ali ti ne peva gondolijer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili u Veneciji..za vapor imas cene od 7 evra do20 e za 72 sata za sve brodove neogranicen broj voznji do LIda, Murana i okolo

Kada smo kod Beca, pre neku godinu sam tamo bila na jednom koncertu, sa kartom za koncert taj dan si besplatno mogao da se vozis gradskim prevozom kojim hoces i koliko hoces.

jeste ali ti ne peva gondolijer![]()

i kod nas se 1. januara mozes voziti besplatno![]()

i kod nas se 1. januara mozes voziti besplatno![]()

muka mi je kad pomislim na povratak u bgd samo zbog gsp.
Kolega je radio kao kontrolog u bus+.
Ja se ne švercujem više od 10 godina. Doduše imala sam "pauzu" od 2-3 meseca prošlog leta
I opet ponavljam, cena markice za nezaposlene je pristupačna pod uslovom da si zaposlen, mesečne karte za zaposlene i pojedinačne karte su preskupe a po pitanju cene godišnje karte za penzionere koja je jednaka ceni cca 5 pojedinačnih karti, bolje da se ne izjašnjavam
Je li,a otkada se racuna ki penzos, od 55-te godine kao senior ili od 62-ge sa prevremenu penzijicu ili pak od 65-te kao redovan penzioner ?
dakle, juče na zelenjaku ulaze troje nemaca u 95, dve nemice i jedan dečko....da ste videli njihove ustrašene face dok su preletali pogledom unutrašnjost autobusa...iako je bilo slobodnih mesta, nisu se usudili da sednu - upljuvana stakla (pregradna i prozorska) ona grozna musava sedišta, iskrzana u najboljem slučaju....
mene je bilo sramota.

a ti si sedela ili stajala?![]()
a ti si sedela ili stajala?![]()