Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И, шта је поента ове приче? Граматика?

Njih su beše obučavali za taj "stručni posao"? Ko je to plaćao? Što ih nisu naučili da ne vrću dokumenta dok ne dobiju pare? :mrgreen:
Naravno tu je i gramatika.
Ti s' naGLASAK čine trećinu grada a barem polovina guzplusovaca je s' neki naGLASAK.
Ko zna odakle ih dovode ovamo.
Dosli trbuhom za kruhom iz neke vukoyebine u Beograd, zakrcala im crkva pa ih zaposlili u Busplusu. Naprzili ih da imaju "neka" prava a seljaka lako napaliti
Da se ja pitam, niko ko nema u LK adresu boravka u Beogradu, ne bi mog'o ni da radi u Beogradu. (da ne bude zabune - ne samo u BG!)

- - - - - - - - - -

.......Jedina dobra vest za Beograđane i turiste je ta da uskoro više neće slušati ovaj "savet" validatora......
Do sledećeg sajma. 25og čini mi se počinje neki ne mogu da se setim

Kako zabagovati displej ?

Jel moze s nekim magnetom ili sl ?

Може, неодмијумским оћеш да ти продам?

- - - - - - - - - -

Njih su beše obučavali za taj "stručni posao"? Ko je to plaćao? Što ih nisu naučili da ne vrću dokumenta dok ne dobiju pare? :mrgreen:
Naravno tu je i gramatika.
Ti s' naGLASAK čine trećinu grada a barem polovina guzplusovaca je s' neki naGLASAK.
Ko zna odakle ih dovode ovamo.

Da se ja pitam, niko ko nema u LK adresu boravka u Beogradu, ne bi mog'o ni da radi u Beogradu. (da ne bude zabune - ne samo u BG!)

Обуку је плаћао онај ко има интерес да утерује наплату карата наравно. Не може ни полиција да ти заплени личну карту, а камоли контролор. Адреса боравка се добија пријавом боравишта или пребивачишта, а не београдским нагласком, да је по педигреу, Београд би био сеоце од десетак хиљада људи.

Обуку је плаћао онај ко има интерес да утерује наплату карата наравно. Не може ни полиција да ти заплени личну карту, а камоли контролор. Адреса боравка се добија пријавом боравишта или пребивачишта, а не београдским нагласком, да је по педигреу, Београд би био сеоце од десетак хиљада људи.
Prekrsaj sam po sebi je ako neko nema licnu pri sebi... Moz' te ganjaju zbog toga. To je pisalo na starim kartama, mislim da na novim ne pise - ali obaveza ostaje.

Може, неодмијумским оћеш да ти продам?

- - - - - - - - - -

Ko kaže da treba da je zapleni?
jednostavno Ti meni pare, ja tebi nazad kartu.
A ne napiše kaznu, vrati kartu a oće pare. Pametna žena, odvede sina a oni nek se slikaju sa svojim papirčetom :lol:
Imaju papir crno na belo, ali di su pare? Da neće možda neko ko je prisustvovao svemu na stanici da svedoči u njihovu korist? :lol:
.

Ми радимо, а паре одавде одоше да би се џабалебароши шверцовали по превозу, између осталог..
:lol:

kulira-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back