- Poruka
- 28.785
i ja mislim da penzioneri treba da placaju prevoz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како су радили, тако су и зарадили, имају пензије и станове, а превоз ће морати да плаћају, као и сви други који се возе.
 400 kinti godišnje. koliko ima penzosa - trebalo je da im stave bar 500 kinti mesečno da plaćaju i opet bi busplus bio na dobitku...a ovako se penzosi voze za dinar skuplje od džabe, a prave neviđenu gužvu u vozilima.
 400 kinti godišnje. koliko ima penzosa - trebalo je da im stave bar 500 kinti mesečno da plaćaju i opet bi busplus bio na dobitku...a ovako se penzosi voze za dinar skuplje od džabe, a prave neviđenu gužvu u vozilima.Ko je spomenuo spaljivanje starih?
Samo sam napisao da bi trebalo da plate prevoz kao i svi ostali građani. Jer, ako su penzioneri nisu povlašćeni ustavom. Druga stvar, po tom tvom "dovoljno uradili" može jednog dana neko da se doseti i da povlasti penzionere tako da ne plaćaju hleb u prodavnici.
Uostalom, dovoljno je da penzioneri plate markice i da mesečnog gubitka ne bude. Po tom osnovu bi penzioneri trebali sami da se pobune i da plate prevoz, jer su oni glasačka mašina ovima na vlasti.
Како су радили, тако су и зарадили, имају пензије и станове, а превоз ће морати да плаћају, као и сви други који се возе. Медаље заслуга за народ и ордење народних хероја нека окаче мачку о реп.
Ja bas mislim da mladi treba da pocnu placaju karte i markice.
Penzioneri vec placaju 22% mesecno za mlade preko vucicevog smenjenja penzija. Da vam ne bude malo mnogo jos i markica.
ma da....baš će da plaćaju400 kinti godišnje. koliko ima penzosa - trebalo je da im stave bar 500 kinti mesečno da plaćaju i opet bi busplus bio na dobitku...a ovako se penzosi voze za dinar skuplje od džabe, a prave neviđenu gužvu u vozilima.
danas sam ih opet ovlaš prebrojavala...ima ih više od svih ostalih putnika zajedno.
http://www.kurir.rs/vesti/beograd/v...oslene-a-ne-da-isplacuju-novac-clanak-1658648
Platine, istopise se one tvoje cifre koje ne lazu. Od 130 miliona evra ispade na kraju da fali samo 13 miliona evra na godisnjem nivou.
GSP je na nuli tek kada kupi 50 autobusa godisnje. Koliko to kosta?.
Pa neka sam promasio.
Cifre se ionako temeljno kriju. Pre ces da udjes u glavni stab Cie nego kod glavnog racunovodje u gsp-u.
Glavno pitanje ostaje da li su mislili na prosto funkcionisanje ili da uspe da preostane nesto za kupovinu novih stvari. GSP je na nuli tek kada kupi 50 autobusa godisnje. Koliko to kosta? Neka bude tih 13 miliona + vrednost 50 autobusa i to je onda racunica koja je prava.
A sto bi kupovali 50 autobusa godisnje. Ne menjaju se autobusi tako brzo. Japanci su vozili autobuse 20 godina, pa ih dali nama da ih vozimo jos 20 godina. Treba samo zameniti majstore i neci neke koji ce to dobro da odrzavaju i ciste. Djilas je zamenio pola voznog parka za svog vakta. Ovo sto je ostalo treba da predje kod privatnika koji imaju manje troskove ili da se siri mreza vozila na struju umesto nafte koja se lako krade.
Japanci su nam dali ganc nove autobuse, proizvedene u Turskoj.
Nasi gradski autobusi prosto propadaju, od losih puteva, prenatrpanosti i od divljaka unistitelja. Ne peru se dovoljno cesto a i odrzavanje je izgleda problem.
Ako su Japanci nisu pali s Marsa da nam daju nove, a oni da se voze starim. Dali su nam polovne autobuse, reparirane u Turskoj i procenjeno je da mogu jos 15 godina da voze posle reparacije, a vozice se i 20 ako se budu dobro odrzavali.
Ako su Japanci nisu pali s Marsa da nam daju nove, a oni da se voze starim. Dali su nam polovne autobuse, reparirane u Turskoj i procenjeno je da mogu jos 15 godina da voze posle reparacije, a vozice se i 20 ako se budu dobro odrzavali.
nego sta.`veliki vezir` je rekao da je bdp kod nas porastao,i da smo mi lideri u regionu...a ja vise verujem njemu nego rodjenim ocima i usimaje nama standard porastao.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/blokada-karte-ako-se-putnik-ne-validira/
Nije mi samo jasno za kje karte? Da li cemo opet mi sa mesecnim morati da se kucamo svaki put?

Nije mi samo jasno za kje karte? Da li cemo opet mi sa mesecnim morati da se kucamo svaki put?
nego sta.`veliki vezir` je rekao da je bdp kod nas porastao,i da smo mi lideri u regionu...a ja vise verujem njemu nego rodjenim ocima i usima
Kod privatnika se ne krade i nema viska zaposlenih.U toj vesti jedino pametno je pitanje kako je GSP u minusu. a privatnici u plusu.

Usla sam danas u jednu 95icu i zgadilo mi se koliko je prljava.

Usla sam danas u jednu 95icu i zgadilo mi se koliko je prljava.

Sinoć u Beogradskoj hronici, gospođa iz BP ili GSP, nisam uspela da vidim, reče da i vlasnici mesečnih moraju da ih validiraju inače će im biti blokirane, ako ih kontrola "uhvati"
Glupost. O bespotrebnim guzvama koje ce se stvarati na vratima da ne govorim.