Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada hoće da znaju koji je broj onih koji se voze :aha:

kapiram da hoće to da znaju....ali, zar nisu imali ''brojače putnika''? a drugo, na osnovu broja prodatih karata neka vide koliko se ljudi vozi...jer ovih dana ima kontrole u prevozu i nijednog putnika nisam videla bez uredno kupljene karte.

missim, em su ukinuli pojedinačnu kartu, em sad treba da se kuckam svakiput ako imam mesečnu a busevi da smrde...ma idi begaj :aha:

Slusam danas vozaca u busu (Lasta Stara Pazova u pitanju), prica nekoj zeni, kako je Lasta trazila da se smanje cene karata u prigradskom saobracaju, jer i sa tim smanjenim cenama isto su u plusu sa zaradom ali od toga ipak nije nista bilo jer opstina ne dozvoljava da se cene smanje zbog toga sto opstina od svake prodate karte uzima neki procenat, mislim da je rekao oko 25-30%.

Nema ipak puno veze sa GSP-om, ali ajde da napisem.

Sinoć u Beogradskoj hronici, gospođa iz BP ili GSP, nisam uspela da vidim, reče da i vlasnici mesečnih moraju da ih validiraju inače će im biti blokirane, ako ih kontrola "uhvati" :eek:

ma jok...nego samo dizu prasinu da ispadne da cine uslugu ljudima

Mitrović: Validiranje predviđeno prvim ugovorom sa „Apeksom" »

Validacija je kao obaveza predviđena ugovorom još 2012. godine i i u tom smislu gradske vlasti nisu donele nikakvu novu odluku, rekao je danas Uglješa Mitrović, direktor Direkcije za javni prevoz.

- Obaveza oko blokade karte u slučaju nevalidiranja je još tada bila predviđena i osim preuzimanja tog člana ništa novo u odluci nije usvojeno. Mi nećemo raditi nikakvu blokadu ni za zaposlene, niti za druge kategorije koji imaju unapred plaćene karte i smatram da je potrebno izbeći nesporazume u tom pogledu. Ponavljam, radi se o odredbi koju je ugovor sa „Apeksom" sadržavao od početka - rekao je Uglješa Mitrović.

kao sto rekoh..to je namerno uvedeno u pametnim zemljama za one sa preko 70 godina jer je prakticno nemoguce izbaciti iz busa nekog toliko starog..znas koja bi osuda javnosti bila kad bi se na YT-u pojavio klip kako na silu izguravaju nekog od 70..80 godina iz busa?

Супер, младе не смеш да избациш јер оће и д'ударе, старе не смеш јер ће некаква јавност да се усталаса (?!?!), најбоље да нам свима одбијају од плате да би ГСП функционисао, а још боље би било кад бисмо ми који радимо и којима би одбијали од плате ишли колима, мислим да не правимо гужву пензосима и којекаквима..

jutros na radiju studiob slusah nekog glavonju iz gesepea,kaze da je karta za jednu voznju ukinuta zato sto je sluzila svercerima koji poniste kartu samo ako vide da ulazi kontrola.
pregovaraju sa firmama i daju im razne pogodnosti u kupovini mesecnih markica za svoje zaposlene,i kazu da im je to glavni izvor prihoda...takodje kaze da je prva odluka o naplati markica i za penzionere bila odlicna odluka jer bi resili svoj finansijski problem,ali posto je ta opcija otpala,moraju da nadju neku drugu opciju...
ne cuh jos sta je aros

jutros na radiju studiob slusah nekog glavonju iz gesepea,kaze da je karta za jednu voznju ukinuta zato sto je sluzila svercerima koji poniste kartu samo ako vide da ulazi kontrola.
pregovaraju sa firmama i daju im razne pogodnosti u kupovini mesecnih markica za svoje zaposlene,i kazu da im je to glavni izvor prihoda...takodje kaze da je prva odluka o naplati markica i za penzionere bila odlicna odluka jer bi resili svoj finansijski problem,ali posto je ta opcija otpala,moraju da nadju neku drugu opciju...
ne cuh jos sta je aros

А зар временска карт ане може да послужи шверцерима за исту ствар?

ne cuh jos sta je aros
wau napokon su nam doakali:worth:najbolji izvor prihoda je klepanje po usima 5 soma kazna, podeljeno na 73 din je 68 i po coveka da se vozi o trosku jednog nesrecnika,a toliko njih da kuca kovu je sf

..ne znam, prosto sam srećna kad ne moram par dana da ulazim u autobus :aha: da ne bih slučajno na ovo naletela:

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/529178/Uhapsena-jer-nije-imala-Busplus-kartu

Ja koliko znam komunalci su presli preko svojih ovlascenja, ovo sme samo regularna policija.

Da ne pricam o tome da hapse ljude i ovoliki cirkus prave zbog 73 dinara. Ne kazem da je ok svercovati se, ja sve uredno placam (osim RTS pretplate :mrgreen: ), ali sto je preterano, preterano je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back