Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Ne, ne kapiram. Uopste ne kapiram sta je tu toliko "opasno"....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

p brate placas u minhenu parking 6e al je hrana 6x jeftinija nego ovde na njihov standard,da ne pricam o kvalitetu
- - - - - - - - - -
e da i u minhenu sam se svercovo![]()
Dodajmo i to da je cena prevoza u Minhenu nekoliko puta veca, kao i da su globe za svercovanje, takodje nekoliko puta vece nego ovde.
Dodajmo i to da je cena prevoza u Minhenu nekoliko puta veca, kao i da su globe za svercovanje, takodje nekoliko puta vece nego ovde.
A da zaboravimo i da su plate 10 puta vece.
pne moze se tako uredjivati drustvo da su saobracajne kazne na nivou evrope i sve drugo a plate i posla sve manje
Nemojte više da nas poredite sa eUropom samo kad se radi o cenama. Koliko su puta u toj istoj bajnoj eurupi plate veće nego ovde?
Svi bi samo cene i zakone da usklađujete sa njima bez da za to postoje uslovi.
nisam nikad napravio osim sto mi nisu dali da produzim parking i sad me tuze za 2 soma i sudske troskove,i to samo one koji im fino napisu zalbu/molbu zasto nisu u mogucnosti da preparkiraju vozilo 5 km dalje i da se vrate na rucak sa poljskom delegacijom,e nece ga majci vide moj dinar
kazem ti ja na nekom se mora iskalimo

[TD="class: textvesti"]Prebacivanjem sektora kontrole u ruke privatne firme "Apeks", broj zaposlenih u GSP-u je neznatno smanjen. Međutim, priča se da će kontrola od 10. decembra kontrola ponovo biti u potpunosti vraćena matičnoj kući, mada suvlasnik "Apeksa" Sava Terzić tvrdi da je u pitanju dezinformacija. |
..................Prebacivanjem sektora kontrole u ruke privatne firme "Apeks", broj zaposlenih u GSP-u je neznatno smanjen. Međutim, priča se da će kontrola od 10. decembra kontrola ponovo biti u potpunosti vraćena matičnoj kući, mada suvlasnik "Apeksa" Sava Terzić tvrdi da je u pitanju dezinformacija.
Neki od zadataka savetnika biće analiza trenutnog stanja kompanije i predlog organizacione promene, povećanje produktivnosti i smanjenje troškova, predlog programa za sprovođenje tehničkih i tehnoloških rešenja, recimo u slučaju viška zaposlenih.

ne moramo da idemo dalje od sabrace u krizi..grcka.. cena prevoza je od 20 censti do 1€ u zavsnosti koliko daleko ides a njihove prosecne plate su
Prosecna mesecna zarada u sektoru Gas – Struja – Voda u Grckoj je oko 3.200 $. U sektoru Transport –Komunikacija oko [sociallocker]2.100 $. Zaposleni u sektoru Izgradnje imaju meecna primanja oko 1.700 $ u proseku, kao I u sektoru Proizvodnje. U sektoru Hotelijersko – Restoranskih usluga prosecna mesecna zarada je oko 1.100 $.[/sociallocker]
a kod nas je 60 centi..preskupo brate i u poredjenju sa zemljama u slicnoj situaciji (odnos plata/cena karte)