Градски превоз (2)

pricam o autobusima sto kukaju da su solarisi boji od ovih turskih..kakve to veze ima sa ovim sta sad pises?
Дате приватницима линије разне... Али морају да имају све нове аутобусе... А одакле пара за то? Од цене по километру. Њима се исплати.

А да ли се исплати нама? :whistling:

Иначе, приметио сам, на неким од аутобуса, ако сам добро обавештен турским, да се при вожњи иде у веома високе обртаје. Зглобни аутобуси су у питању. Нисам гледао у цајгере, али ми се чини као да постижу по 4000 обртаја пре него што се пребаци у следећу брзину. То никако није уобичајено и неће допринети трајању аутобуса. Притом, то није нека нагла вожња, сасвим обично се иде.

Дате приватницима линије разне... Али морају да имају све нове аутобусе... А одакле пара за то? Од цене по километру. Њима се исплати.

А да ли се исплати нама? :whistling:
sapic je rekao a to ne moze da laze jer su javno dostupni podaci da privatnici dobijaju isto po kilometru kao i gsp.

1000033024.jpg

Sahat Trg
:lol:

ma isto kao i ranije.. zato taj kruzni tok i nazivam najbesmislenijim.
jedino sta ce uraditi korisno je sto nema vise semafora za ulazak u makedonsku a i taj prolaz nisu mogli ceo dan da koriste automobili ali se tog pravila niko nije ni pridrzavao
Остаће проблем семафора на раскрсници код Дома Омладине... Ту лако се направи дуг ред који је и до сада умео да омета пролаз саобраћаја са Теразија према Калемегдану и Дорћолу.
Кружни ток ништа неће решити од тог дела.

Претпостављам да је решење да се уведу паметни семафори, да се ограничи прилив... И истовремено изражавам сумњу да ћемо ми било шта од тога видети у скорије време.

Back