Градски превоз (2)

pa ono punjenje nekim belim sljunkom ili cemu vec..ovde je neko okacio pr eneki dan.
screenshot-2025-08-06-at-16-30-42-png.1766615

Тип са слике нема никакво обележје на себи, нема никакве опреме, види се само он.
Исто тако сам могао и ја да дођем и истресем нешто у празнине.
Башка што то што ставља мени делује мекано - било каква штикла ће потонути у "попуну" без проблема.

Тип са слике нема никакво обележје на себи, нема никакве опреме, види се само он.
Исто тако сам могао и ја да дођем и истресем нешто у празнине.
Башка што то што ставља мени делује мекано - било каква штикла ће потонути у "попуну" без проблема.
Lici na grobljansku rizlu.
Ona se i pakuje u dzakovima.
A kakvo bi obelezje trebao da ima. Ovde ni policija nema obelejze, a kamoli svaki majstor na ulici.

A kakvo bi obelezje trebao da ima. Ovde ni policija nema obelejze, a kamoli svaki majstor na ulici.
radnici beograd puta su jasno obelezeni I NIKAD NE IDU NA TEREN BEZ OZNAKA
cak i u okvirima same firme se u svlacinicama odmah presvlace tako da ni u samom beograd putu ces retko kad naici nekog od radnika ko je "civilno" obucen u smeni

na kraju oni to rade i zbog sebe jer ime je posao dosta "prljav" i unistili bi garderobu.

radnici beograd puta su jasno obelezeni I NIKAD NE IDU NA TEREN BEZ OZNAKA
cak i u okvirima same firme se u svlacinicama odmah presvlace tako da ni u samom beograd putu ces retko kad naici nekog od radnika ko je "civilno" obucen u smeni

na kraju oni to rade i zbog sebe jer ime je posao dosta "prljav" i unistili bi garderobu.
Znaci radnici su dosli nespremni na posao, nisu imali projekat, nisu imali spremne kocke odgovarajuci broj i velicine, kockali ko nenormalni sa obe strane i na kraju otisli i ostavili rupe na sredini da neko upadne unutra i slomi nogu ili vrat.

Pa je onda po tvojoj logici dosao neki dobri covek i pokrio te rupetine o svom trosku koji nije mali. Rizla plus transport plus vreme.

E onda naci tog dobrog coveka i da dobije odlikovanje za 20. oktobar, a takvim radnicima otkaz.

ne bas.. ne znam zasto volis toliko da loopas kad si pametan covek.

radnici su uvek obelezeni..kad god se radi poplocavanje, poplocavaju se velike povrsine, mali delovi obicno na krajevima ili uz ivice se ostavljaju za kraj i to tek tipa nedelju dana kasnije jer je jedno plan i projekat a drugo realno stanje na terenu i sleganje tla i zbog toga se tek na kraju seku mali delovi koji popunjavaju porostor da bi tacno ulegli u praznine. ..

ono je neki zaludan lik koji je ili zeleo da napravi kontent na tiktoku ili slicnoj drustvenoj mrezi. ili namerno lazima zeleo da ismeva radove.

ne bas.. ne znam zasto volis toliko da loopas kad si pametan covek.

radnici su uvek obelezeni..kad god se radi poplocavanje, poplocavaju se velike povrsine, mali delovi obicno na krajevima ili uz ivice se ostavljaju za kraj i to tek tipa nedelju dana kasnije jer je jedno plan i projekat a drugo realno stanje na terenu i sleganje tla i zbog toga se tek na kraju seku mali delovi koji popunjavaju porostor da bi tacno ulegli u praznine. ..

ono je neki zaludan lik koji je ili zeleo da napravi kontent na tiktoku ili slicnoj drustvenoj mrezi. ili namerno lazima zeleo da ismeva radove.
Ovo nisu delovi na krajevima i na ivicama nego na sredini, na spoju izmedju dve vrste kocki.

Gde je deo spojen kako treba, a deo nije.

A kvalitet radova vidimo za 7 godina kockanja i prevrtanja kocki, tako da nema potrebe da se dodatno ismevaju.

Ovo vise nije komedija nego tragedija.

A kvalitet radova vidimo za 7 godina kockanja i prevrtanja kocki, tako da nema potrebe da se dodatno ismevaju.
ove kocke na trotoaru i one vesiceve na putu nisu iste.
realno vesiceve kocke bi i danas odlicno sluzile da nije bilo nekog "inteligetnog" koji je trazio da se zbog usporenja saobracaja naprave oni talasi na njima..zbog toga nisu mogle ni okrenute na gore ni okrenute na dole i zato je nastao kolaps sa kockama na trgu... inace su kocke granite, veoma kvalitetne i ako nisi priemtio..nijedna nije pukla..sve su u odlicnom stanju bez obzira na tezak saobracaj koji je isao preko njih.. problem je bio u podlozi i samom izgledu kocke a ne u kockama.

ove kocke su na trotoaru i to je druga prica.

na kraju ne vidim da nesto kritikujes one crvene kocke na trotoaru koje su po celom dorcolu u centru postavljene...ne kritikujes jer su dobro uradjene i ne ispadaju.

Evo kako je izgledalo video. I jasno je da nije bezbedno i normalno.

A evo sta je Sapic rekao

- Znate da je ta kocka tamo ispred Narodnog pozorišta propala, tu smo morali skroz da je menjamo jer podloga nije adekvatna. Ja se u to ne razumem, ali mi je tako rečeno i ja ne mogu da dozvolim da za mog mandata dođe opet do nekih radova, a da to ne bude konačno rešenje - rekao je Aleksandar Šapić, aktuelni gradonačelnik Beograda.

https://direktno.rs/beograd/625657/kocke-trg-republike.html

A na kraju je rupe zbog bezbednosti gradjana morao da popuni gradski odbornik.

https://direktno.rs/beograd/626214/popunjene-kocke-stefan-simic.html

A na kraju je rupe zbog bezbednosti gradjana morao da popuni gradski odbornik.

https://direktno.rs/beograd/626214/popunjene-kocke-stefan-simic.html
i ovo je ono o cemu pricam i zasto reagujem.
te rupe su popunjene kockama, a sad sto je to neko u medjuvremenu koristio da laze i kao neku predizbornu kampanju je druga stvar.

a eto ti i odgovora da to nije radio beograd put, da je neko sa strane to radio a kao sto vidis stranke imaju i para za bacanje kao sto si i sam rekao, ta rizla nije ni jeftina.

mozda ces nauciti da u buducnosti vise verujes informacijama koje dajem.

i ovo je ono o cemu pricam i zasto reagujem.
te rupe su popunjene kockama, a sad sto je to neko u medjuvremenu koristio da laze i kao neku predizbornu kampanju je druga stvar.

a eto ti i odgovora da to nije radio beograd put, da je neko sa strane to radio a kao sto vidis stranke imaju i para za bacanje kao sto si i sam rekao, ta rizla nije ni jeftina.

mozda ces nauciti da u buducnosti vise verujes informacijama koje dajem.
Znaci da nisu radili dobro cim su ostavili tako nebezbedno.

Da su radili kako treba ne bi opozicija mogla da poentira.

Znaci da nisu radili dobro cim su ostavili tako nebezbedno.

Da su radili kako treba ne bi opozicija mogla da poentira.
e ovo je vec odraz licemerja
kad su doneli betonske blokove, zasto stite cacilend,
da se nesto dogodilo, zasto nisu uradili nesto da sprece ulaz vozila.

trg je gradiliste, obezbedjen je, ima ograda, postoje znaci
sto ljudi prolaze pored ograda je druga stvar..po pravilu dok traju radovi niko ne bi ni trebao da se seta po tom trgu ali sta ocekujes, da postave kordon policije koji ce ljudima spreciti da setaju?
zasto ljudi ne predju na drugu stranu i preko trga da idu umesto sto moraju bas pored pozorista preko gradilista zaobilazeci table i oznake da je gradilista ispred njih.

opozicija nije poentirala nego samo sebe bruka..umesto da se ozbiljno bave borbom prtiv sns-a oni se ovakvim glooopostima srozavaju..pa pogledaj uostalom temu na politci.. kad sam postavio pitanje da li ce opozicija na studentsku listu vecina onih koji su protiv sns-a mi je napisala "koja opozicija"
opozicija samu sebe unistava ovakvim "poentiranjima:" kako kazes.

ponavljam ono sta sam rekao na politici.. ceo nacin borbe je pogresan jer umesto da me motivisu da izadjem na izbore oni mene ovakvim glupostima samo demotivisu..da glasam za sns necu jer su losi, da glasam za ove druge necu jer mi nisu pokazali da su bolji i drugaciji, a posle se cude zasto pola ljudi ne izlazi na izbore..evo zasto.

e ovo je vec odraz licemerja
kad su doneli betonske blokove, zasto stite cacilend,
da se nesto dogodilo, zasto nisu uradili nesto da sprece ulaz vozila.

trg je gradiliste, obezbedjen je, ima ograda, postoje znaci
sto ljudi prolaze pored ograda je druga stvar..po pravilu dok traju radovi niko ne bi ni trebao da se seta po tom trgu ali sta ocekujes, da postave kordon policije koji ce ljudima spreciti da setaju?
zasto ljudi ne predju na drugu stranu i preko trga da idu umesto sto moraju bas pored pozorista preko gradilista zaobilazeci table i oznake da je gradilista ispred njih.

opozicija nije poentirala nego samo sebe bruka..umesto da se ozbiljno bave borbom prtiv sns-a oni se ovakvim glooopostima srozavaju..pa pogledaj uostalom temu na politci.. kad sam postavio pitanje da li ce opozicija na studentsku listu vecina onih koji su protiv sns-a mi je napisala "koja opozicija"
opozicija samu sebe unistava ovakvim "poentiranjima:" kako kazes.

ponavljam ono sta sam rekao na politici.. ceo nacin borbe je pogresan jer umesto da me motivisu da izadjem na izbore oni mene ovakvim glupostima samo demotivisu..da glasam za sns necu jer su losi, da glasam za ove druge necu jer mi nisu pokazali da su bolji i drugaciji, a posle se cude zasto pola ljudi ne izlazi na izbore..evo zasto.
Kakvo gradiliste kad likovi sede u satorima.

Sta ce satori na gradilistu.

Lici na grobljansku rizlu.
Ona se i pakuje u dzakovima.
Ако су званични радови, обично је ту још неки комби... не иде се баш у патикама, буде неки знак на мајици.
Овако... један тип сипа нешто, други га фотографише.

Ако су званични радови, обично је ту још неки комби... не иде се баш у патикама, буде неки знак на мајици.
Овако... један тип сипа нешто, други га фотографише.
ma okacio je posle.. to se gloopira neki lik iz PSG-a
bolje da je taj novac donirao narodnoj kuhinji.

Back