- Poruka
- 132.161
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosto nije tacno..to je neki zaludan lik zeleo da napravi fazon ili da napravi provokaciju..I sta je problem sa tim.
Охохо... Имамо их на политици стотину који тврде да су непогрешиви. Још један мање више... небитно.zato sto mi ne pada na pamet da se ubedjujem..ja ti rekoh kako je a ti slobodno teraj svoje..
Нада умире последња...https://www.rts.rs/lat/vesti/ekonom...gu-nikole-pasica-bice-gotovi-za-dva-dana.html
Šapić: Radovi na Trgu Nikole Pašića biće gotovi za dva dana
Sapic je jos pre nedelju dana rekao da ce radovi biti zavrseni za dva dana, tj zavrseni su pre 5 dana.
Dakle nema nikakvih radova i nema nikakvog gradilista.
pa ono punjenje nekim belim sljunkom ili cemu vec..ovde je neko okacio pr eneki dan.
Тип са слике нема никакво обележје на себи, нема никакве опреме, види се само он.
Lici na grobljansku rizlu.Тип са слике нема никакво обележје на себи, нема никакве опреме, види се само он.
Исто тако сам могао и ја да дођем и истресем нешто у празнине.
Башка што то што ставља мени делује мекано - било каква штикла ће потонути у "попуну" без проблема.
radnici beograd puta su jasno obelezeni I NIKAD NE IDU NA TEREN BEZ OZNAKAA kakvo bi obelezje trebao da ima. Ovde ni policija nema obelejze, a kamoli svaki majstor na ulici.
Znaci radnici su dosli nespremni na posao, nisu imali projekat, nisu imali spremne kocke odgovarajuci broj i velicine, kockali ko nenormalni sa obe strane i na kraju otisli i ostavili rupe na sredini da neko upadne unutra i slomi nogu ili vrat.radnici beograd puta su jasno obelezeni I NIKAD NE IDU NA TEREN BEZ OZNAKA
cak i u okvirima same firme se u svlacinicama odmah presvlace tako da ni u samom beograd putu ces retko kad naici nekog od radnika ko je "civilno" obucen u smeni
na kraju oni to rade i zbog sebe jer ime je posao dosta "prljav" i unistili bi garderobu.
Ovo nisu delovi na krajevima i na ivicama nego na sredini, na spoju izmedju dve vrste kocki.ne bas.. ne znam zasto volis toliko da loopas kad si pametan covek.
radnici su uvek obelezeni..kad god se radi poplocavanje, poplocavaju se velike povrsine, mali delovi obicno na krajevima ili uz ivice se ostavljaju za kraj i to tek tipa nedelju dana kasnije jer je jedno plan i projekat a drugo realno stanje na terenu i sleganje tla i zbog toga se tek na kraju seku mali delovi koji popunjavaju porostor da bi tacno ulegli u praznine. ..
ono je neki zaludan lik koji je ili zeleo da napravi kontent na tiktoku ili slicnoj drustvenoj mrezi. ili namerno lazima zeleo da ismeva radove.
ove kocke na trotoaru i one vesiceve na putu nisu iste.A kvalitet radova vidimo za 7 godina kockanja i prevrtanja kocki, tako da nema potrebe da se dodatno ismevaju.
Mislim da sam ovo negde video da je neko stavio kao svoj sadržaj na mrezama. Mislim da nije original posao. Da li je neka stranka opozicije koja je to zapušila ili tako nesto?
Ne mogu da se setim tačno.i ovo je ono o cemu pricam i zasto reagujem.A na kraju je rupe zbog bezbednosti gradjana morao da popuni gradski odbornik.
https://direktno.rs/beograd/626214/popunjene-kocke-stefan-simic.html
Znaci da nisu radili dobro cim su ostavili tako nebezbedno.i ovo je ono o cemu pricam i zasto reagujem.
te rupe su popunjene kockama, a sad sto je to neko u medjuvremenu koristio da laze i kao neku predizbornu kampanju je druga stvar.
a eto ti i odgovora da to nije radio beograd put, da je neko sa strane to radio a kao sto vidis stranke imaju i para za bacanje kao sto si i sam rekao, ta rizla nije ni jeftina.
mozda ces nauciti da u buducnosti vise verujes informacijama koje dajem.
e ovo je vec odraz licemerjaZnaci da nisu radili dobro cim su ostavili tako nebezbedno.
Da su radili kako treba ne bi opozicija mogla da poentira.
Kakvo gradiliste kad likovi sede u satorima.e ovo je vec odraz licemerja
kad su doneli betonske blokove, zasto stite cacilend,
da se nesto dogodilo, zasto nisu uradili nesto da sprece ulaz vozila.
trg je gradiliste, obezbedjen je, ima ograda, postoje znaci
sto ljudi prolaze pored ograda je druga stvar..po pravilu dok traju radovi niko ne bi ni trebao da se seta po tom trgu ali sta ocekujes, da postave kordon policije koji ce ljudima spreciti da setaju?
zasto ljudi ne predju na drugu stranu i preko trga da idu umesto sto moraju bas pored pozorista preko gradilista zaobilazeci table i oznake da je gradilista ispred njih.
opozicija nije poentirala nego samo sebe bruka..umesto da se ozbiljno bave borbom prtiv sns-a oni se ovakvim glooopostima srozavaju..pa pogledaj uostalom temu na politci.. kad sam postavio pitanje da li ce opozicija na studentsku listu vecina onih koji su protiv sns-a mi je napisala "koja opozicija"
opozicija samu sebe unistava ovakvim "poentiranjima:" kako kazes.
ponavljam ono sta sam rekao na politici.. ceo nacin borbe je pogresan jer umesto da me motivisu da izadjem na izbore oni mene ovakvim glupostima samo demotivisu..da glasam za sns necu jer su losi, da glasam za ove druge necu jer mi nisu pokazali da su bolji i drugaciji, a posle se cude zasto pola ljudi ne izlazi na izbore..evo zasto.
pricamo o trgu.Kakvo gradiliste kad likovi sede u satorima.
Sta ce satori na gradilistu.
Ако су званични радови, обично је ту још неки комби... не иде се баш у патикама, буде неки знак на мајици.Lici na grobljansku rizlu.
Ona se i pakuje u dzakovima.
A kakvo bi obelezje trebao da ima. Ovde ni policija nema obelejze, a kamoli svaki majstor na ulici.
ma okacio je posle.. to se gloopira neki lik iz PSG-aАко су званични радови, обично је ту још неки комби... не иде се баш у патикама, буде неки знак на мајици.
Овако... један тип сипа нешто, други га фотографише.