Градски превоз (2)

da ne pricamo o djilasovim tramvajima molim te.. i oni su u to vreme placeni skuplje nego sto su prodavani na drugim mestima, oni cak ne mogu za razliku od ovih ni u sve ulice i linije, zaboravljas koliko je bilo sudara kad su krenuli da se koriste.. kako su lose ulazili u krivine...kako se sve moralo adaptirati za njih... ja sam licno imao odredjenog posla pri testiranju tog tramvaja i nivelacije za stanice koje su morale sve da se sredjuju..pls.. nemoj samo da demokrate pricaju o korupciji i losim kupovinama :D
Znaci u vreme Djilasa je bila korupcija kupiti tramvaj iz EU za 2,2 miliona evra.
A sad nije korupcija kupiti tramvaj iz neke vukojebine za 2,7 miliona evra.
A Sapic je bio i tad i sad na vlasti.

Znaci u vreme Djilasa je bila korupcija kupiti tramvaj iz EU za 2,2 miliona evra.
A sad nije korupcija kupiti tramvaj iz neke vukojebine za 2,7 miliona evra.
A Sapic je bio i tad i sad na vlasti.
a ko je rekao da sad nije?
to sam napisao negde?
ne znam, kao sto ne znam ni da je tada bilo
ali ono sta znam je da ni oni tramvaji nisu bili idealni za grad a sad taj isti djilas pljucka ove tramvaje koji su realno bolji od njegovih za ovaj grad..ne volim to politicko licemerje.

da ne pricamo o djilasovim tramvajima molim te.. i oni su u to vreme placeni skuplje nego sto su prodavani na drugim mestima, oni cak ne mogu za razliku od ovih ni u sve ulice i linije, zaboravljas koliko je bilo sudara kad su krenuli da se koriste.. kako su lose ulazili u krivine...kako se sve moralo adaptirati za njih... ja sam licno imao odredjenog posla pri testiranju tog tramvaja i nivelacije za stanice koje su morale sve da se sredjuju..pls.. nemoj samo da demokrate pricaju o korupciji i losim kupovinama :D
Да је то раније све ваљало, више би се и одржало.

"Сви су исти"

"Ја не гласам"

Провладин форум... :whistling:

vazda bilo.. svi jesu isti, nema razlike, na kraju ovaj sapic je bio desna ruka djilasa, ne glasam bas zato
nikome ne zelim da dam legitimitet da pravi ovcu od mene
Ваљда играш лото... Јер ако званично не саопштиш шта хоћеш, то се никада неће десити.

Иначе:
мала излазност = ови остају на власти довека

Ваљда играш лото... Јер ако званично не саопштиш шта хоћеш, то се никада неће десити.

Иначе:
мала излазност = ови остају на власти довека
ne igram loto

iskreno zabole me ko je na vlasti i da ali ce ovi ostati ili doci drugi isti kao ovi..na kraju..ovi su i zamenili te koji se sad bore da se vrate.. ko je u opoziciji nov?
svi su u jednom perioidu politicke borbe bili na vlasti i sta su uradili? nista.
sta je epohalno djilas uradio za beograd?
o mostu preko ade su i danas kontraverze da li je trebao tu, da je preskup, da su pristupnice preskupe, da udara u brdo koje treba busiti da bi imao koliko toliku svrhu, da je prosto postavljen na pogrersnom mestu..
most pancevo-zemun..u onolikom prostranstvu da napravis put u tri trake po kome se vozi 50km/h da bi tek pre par godina povecali na 80...brate..tamo je trebalo da ide bar 100km/h
o tramvajima smo vec pricali da su bili i skupi i ne za beograd, ista prica koja se i sad prica za sapiceve..istorija se ponavlja..
djilas je uveo busplus u grad i izvukao sredstva iz gsp-a a uveo stranu firmu da uzima nase novce.

kazi sta je dijlas konkretno uradio za grad? pa ova kic fontana koja svira na slaviji je njegova ideja brate.

Znaci tri mosta su malo.

A ovi sto su napravili nula mostova i srusili jedan to je epohalno.
koji je treci?
pa prave sad na mestu ovog koji je srusen... sigurno ne mogu kod ade kad je tamo vec napravljen.

ne kazem da je malo ali znas i sam koliko je kontraverzi oko tih mostova... ista prica je tad bila kao sad oko sapica.. uvek nekome nesto smeta i nalazi korupciju ili losu izradu.

evo recimo ti ces popljuvati kupovinu ovih tramvaja ali zato podrzavas djilasove spance koji su realno losiji od ovih.

koji je treci?
pa prave sad na mestu ovog koji je srusen... sigurno ne mogu kod ade kad je tamo vec napravljen.

ne kazem da je malo ali znas i sam koliko je kontraverzi oko tih mostova... ista prica je tad bila kao sad oko sapica.. uvek nekome nesto smeta i nalazi korupciju ili losu izradu.

evo recimo ti ces popljuvati kupovinu ovih tramvaja ali zato podrzavas djilasove spance koji su realno losiji od ovih.
Treci je Obrenovac Surcin otvoren 2011. godine.

ne igram loto

iskreno zabole me ko je na vlasti i da ali ce ovi ostati ili doci drugi isti kao ovi..na kraju..ovi su i zamenili te koji se sad bore da se vrate.. ko je u opoziciji nov?
svi su u jednom perioidu politicke borbe bili na vlasti i sta su uradili? nista.
sta je epohalno djilas uradio za beograd?
o mostu preko ade su i danas kontraverze da li je trebao tu, da je preskup, da su pristupnice preskupe, da udara u brdo koje treba busiti da bi imao koliko toliku svrhu, da je prosto postavljen na pogrersnom mestu..
most pancevo-zemun..u onolikom prostranstvu da napravis put u tri trake po kome se vozi 50km/h da bi tek pre par godina povecali na 80...brate..tamo je trebalo da ide bar 100km/h
o tramvajima smo vec pricali da su bili i skupi i ne za beograd, ista prica koja se i sad prica za sapiceve..istorija se ponavlja..
djilas je uveo busplus u grad i izvukao sredstva iz gsp-a a uveo stranu firmu da uzima nase novce.

kazi sta je dijlas konkretno uradio za grad? pa ova kic fontana koja svira na slaviji je njegova ideja brate.
Ђилас алфа и омега... Никога на челу Београда 2001 - 2013 осим њега није било.
Како ли смо преживели, не знам :roll::roll::roll:

Ђилас је наредио путарима шта ће да раде, које ограничење ће да ставе? Мислиш да ћу ја у то да поверујем?
Сада је ограничење 80.

Ако је нешто украдено - на суд!

Клепетање "лопови, лопови" ми се смучило. То је најблажи опис.

Ах, да... Све судије је именовао лично Ђилас и са њима пије кафу, па му не може нико ништа.
:roll:

Направио је мост на Ади - и тиме спречио разне у бесконачном прављењу конкурса од којих ниједан није остварен. Пресекао је чекање годоа. То му многи неће опростити.
Створио је услове и направио Земунски мост (твој утисак је више ограничење од 50 на прилазном путу, него што мост постоји као такав).
Направио је улаз на Панчевац одвајањем десно - а не као до тада, скретањем лево... па ко је бржи... Трка шлепера и аутобуса ГСПа.
Започео је пројекат техничке воде за наводњавање у Гроцкој - да не заливају са пијаћом, него са техничком водом. Сељацима је било ок - све прекинуто по смени власти.
Купио 200 Солариса за град - који су онда на једвите јаде прошли царину (после избора). Буни ли се неко за сада преко десет година старе Соларисе? Не, нико.
Ђилас је довео Бусплус да би побољшао наплату. Тадашњи опозициони СНС је урлао из свег гласа против система и наводио то што ти наводиш као аргументе. И покварили су све. По преузимању власти су градски функционери СНСа објавили "да је Бусплус добар систем и да га треба развијати". Доследно, нема шта. Морал? Буахаха... Тога смо се давно отарасили. То је за будале и наивчине.

Баш да видим шта ћеш одговорити.
Не сећаш се наведеног?

п.с. и мост Обреновац - Сурчин, као што наведе @Tzar

to su oni mirisni casopisi :rotf:
Smelling Wild Love GIF by ENSI

ogranicenje je zbog konfiguracije puta..put ne ispunjava uslove da se vozi brze a za to je kriv onaj ko je odobrio projekat a djilas stoji iza tog projakta.
Од свега што сам написао, одговорио си на један ред. Браво.

Не можеш да издржиш што би потрошио 10 минута више на путовање... А живо сумњам да тамо прођеш више од једном годишње, ако и толико.

e ovo su stvari na koje reagujem.
jedno su cinjenice a drugo podmetanja.
isto kao i ono smesno podmetanje popunjavanja plocica prosle nedelje.

betonski stubovi ne stite od protesta, ljudi mogu pored njih da prodju i demosntriraju u cacilendu..radi se o tome da automobili upadnu, provlace se i prave haos na gradilistu i zato se postavljaju stubovi da bi se onemogucilo ulazenje civilnih automobila tamo gde ne trebaju da budu dok traju radovi..

kad bi sutra neki auto bio razvaljen od buldozera prvo sta bi pisali je da je gradiliste nezasticeno..
kad neko zeli da hejtuje uvek ce naci razlog..ako blokiras, blokiras jer stitis cacilend, a ako ne blokiras, da se sutra desi nesreca rekli bi "a sto niste zastitili betonskim stubovima prilaze"

gde ce ti automobili kad udju tu? trg se radi, terazije se rade, pravi se garaza nize... automobil i da udje tu nema gde da ide.

Poslednja izmena:
e ovo su stvari na koje reagujem.
jedno su cinjenice a drugo podmetanja.
isto kao i ono smesno podmetanje popunjavanja plocica prosle nedelje.

betonski stubovi ne stite od protesta, ljudi mogu pored njih da prodju i demosntriraju u cacilendu..radi se o tome da automobili upadnu, provlace se i prave haos na gradilistu i zato se postavljaju stubovi da bi se onemogucilo ulazenje civilnih automobila tamo gde ne trebaju da budu dok traju radovi..

kad bi sutra neki auto bio razvaljen od buldozera prvo sta bi pisali je da je gradiliste nezasticeno..
kad neko zeli da hejtuje uvek ce naci razlog..ako blokiras, blokiras jer stitis cacilend, a ako ne blokiras, da se sutra desi nesreca rekli bi "a sto niste zastitili betonskim stubovima prilaze"

gde ce ti automobili kad udju tu? trg se radi, terazije se rade, pravi se garaza nize... automobil i da udje tu nema gde da ide.
Pa to su cacijevski automobili.
Treba svi da idu u zatvor sa sve automobilima.

Back