ne igram loto
iskreno zabole me ko je na vlasti i da ali ce ovi ostati ili doci drugi isti kao ovi..na kraju..ovi su i zamenili te koji se sad bore da se vrate.. ko je u opoziciji nov?
svi su u jednom perioidu politicke borbe bili na vlasti i sta su uradili? nista.
sta je epohalno djilas uradio za beograd?
o mostu preko ade su i danas kontraverze da li je trebao tu, da je preskup, da su pristupnice preskupe, da udara u brdo koje treba busiti da bi imao koliko toliku svrhu, da je prosto postavljen na pogrersnom mestu..
most pancevo-zemun..u onolikom prostranstvu da napravis put u tri trake po kome se vozi 50km/h da bi tek pre par godina povecali na 80...brate..tamo je trebalo da ide bar 100km/h
o tramvajima smo vec pricali da su bili i skupi i ne za beograd, ista prica koja se i sad prica za sapiceve..istorija se ponavlja..
djilas je uveo busplus u grad i izvukao sredstva iz gsp-a a uveo stranu firmu da uzima nase novce.
kazi sta je dijlas konkretno uradio za grad? pa ova kic fontana koja svira na slaviji je njegova ideja brate.
Ђилас алфа и омега... Никога на челу Београда 2001 - 2013 осим њега није било.
Како ли смо преживели, не знам

Ђилас је наредио путарима шта ће да раде, које ограничење ће да ставе? Мислиш да ћу ја у то да поверујем?
Сада је ограничење 80.
Ако је нешто украдено - на суд!
Клепетање "лопови, лопови" ми се смучило. То је најблажи опис.
Ах, да... Све судије је именовао лично Ђилас и са њима пије кафу, па му не може нико ништа.
Направио је мост на Ади - и тиме спречио разне у бесконачном прављењу конкурса од којих ниједан није остварен. Пресекао је чекање годоа. То му многи неће опростити.
Створио је услове и направио Земунски мост (твој утисак је више ограничење од 50 на прилазном путу, него што мост постоји као такав).
Направио је улаз на Панчевац одвајањем десно - а не као до тада, скретањем лево... па ко је бржи... Трка шлепера и аутобуса ГСПа.
Започео је пројекат техничке воде за наводњавање у Гроцкој - да не заливају са пијаћом, него са техничком водом. Сељацима је било ок - све прекинуто по смени власти.
Купио 200 Солариса за град - који су онда на једвите јаде прошли царину (после избора). Буни ли се неко за сада преко десет година старе Соларисе? Не, нико.
Ђилас је довео Бусплус да би побољшао наплату. Тадашњи опозициони СНС је урлао из свег гласа против система и наводио то што ти наводиш као аргументе. И покварили су све. По преузимању власти су градски функционери СНСа објавили "да је Бусплус добар систем и да га треба развијати". Доследно, нема шта. Морал? Буахаха... Тога смо се давно отарасили. То је за будале и наивчине.
Баш да видим шта ћеш одговорити.
Не сећаш се наведеног?
п.с. и мост Обреновац - Сурчин, као што наведе
@Tzar