- Poruka
- 25.426
Kakvi Beli. Meni su crni kad ih vidim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ти је апарат да платиш кату за превоз са кредитном картицом ако је иматеČemu služi ovaj aparat u bus-u?
Pogledajte prilog 1428683
Imamo al neće da platimoТо ти је апарат да платиш кату за превоз са кредитном картицом ако је имате

Aparat je uvek ugasen.То ти је апарат да платиш кату за превоз са кредитном картицом ако је имате
stize 35 novih vozaca ovih danaNe samo sa toj, čula sam da 'preskaču' polaske jer im fale vozači....
Bolje da kupe autobuse, vozaci bez autobusa, malo znace...stize 35 novih vozaca ovih dana![]()
Kosooki? Ne bih rekao...Има пуно страних возача. Не знам из које су земље. Азија свакако.
У Азији не живи само жута раса.Kosooki? Ne bih rekao...
Ali cini vecinu...У Азији не живи само жута раса.
Ово је нешто са индијског потконтинента.Ali cini vecinu...
Pun Beograd Kineza, kako to da su iz Indije?Ово је нешто са индијског потконтинента.
Ти ниси баш најбистрији. Реч је о возачима.Pun Beograd Kineza, kako to da su iz Indije?
Из Шри ЛанкеИма пуно страних возача. Не знам из које су земље. Азија свакако.
Јел? Поштено обављају свој посао.Из Шри Ланке![]()
Труде се, мада сам на понекога имао примедбе... Барем један се није баш снашао, некако је вожња била са све цимањем. Још један је имао потребу да сваки пут на станици наслони предњи точак на ивичњак (који ће брзо бити уништен таквом праксом).Јел? Поштено обављају свој посао.
Труде се, мада сам на понекога имао примедбе... Барем један се није баш снашао, некако је вожња била са све цимањем. Још један је имао потребу да сваки пут на станици наслони предњи точак на ивичњак (који ће брзо бити уништен таквом праксом).
Уопште, примећује се пажљивији стил. Наши возе брже.
oces reci - opustenijeУопште, примећује се пажљивији стил. Наши возе брже.
Док лелеком пардон Телеком непусти интернет за те уређајеAparat je uvek ugasen.
Ma da za sofera ti treba diploma iz elektroinenjerstvaТи ниси баш најбистрији. Реч је о возачима.