Градски превоз (2)

E vratili su liniju koju voze eko autobusi od Studentskog trga do Slavije.

Pricali smo o tome pre par meseci, a onda su dosli radovi kod Beogradjanke i letnji red voznje pa ih nije bilo.

A Tab je izrazio sumnju da ih nikad nije ni bilo. :D

Ali evo ih opet. :D

Nisam mogao da se setim pod kojim brojem voze ali evo 22AA.

Znaci ako koristite Eko 2, obratite paznju na brojeve, jer voze potpuno isti eko autobusi, samo ovi okrecu na Slaviji i vracaju se na Studentski trg i tako u krug.

Da se ne zayebe neko. :D

Pogledajte prilog 1436200
verujem ti ali ja i dalje jos nisam video tu liniju :D

Шта се дешава са градским првозом нема никаквих дешавања јављања од шапкета или је дао оставку?
Нисам чуо ништа епохално ново... А оставка је била, мада само да би се скратио мандат, да бисмо имали и градске изборе заједно са републичким. Тренутно имамо председавајућег привременим органом.

Screenshot_20231107-223507.png

Jako iritira inaj bong i glas dame koja mekeće sa automata i daje informacije o autobuskim stanicama.
Meni posebno grebe uši to što govori NAREDNO stajalište. Isto kao što mi još od uvođenja i dalje smeta termin stajalište
Па... можда је реч станица права реч за веће уређено место на коме је више паркинг места за аутобусе, који иду на разне стране... Нешто попут БАСа.

Мада и ја кажем да је нешто удаљено пет станица.

Него... Најавише да ће да обнављају, поправљају, шта беше већ, надвожњак који води од сајма на Баново Брдо.
Зна ли било ко неке рокове за то ?

Па... можда је реч станица права реч за веће уређено место на коме је више паркинг места за аутобусе, који иду на разне стране... Нешто попут БАСа.

Мада и ја кажем да је нешто удаљено пет станица.
stanica nije isto sta i autobusko stajaliste.

Ajde, ruku na srce - da li si nekada upotrebio termin stajalište pre nego što ga je u igru ubacio bus+ tj.apex?
Ili bilo ko od vas?
to sto nepravilno govorimo ne znaci da treba i zvanicno da se forsira.

recimo najpoznatija upotreba pogresnog jezika je kad ljudi poruce "burek za poneti"
takva konstrukcija recenice je nepravilna u nasem jeziku a vrlo cesta u upotrebi u pekarama.

Jako iritira inaj bong i glas dame koja mekeće sa automata i daje informacije o autobuskim stanicama.
Meni posebno grebe uši to što govori NAREDNO stajalište. Isto kao što mi još od uvođenja i dalje smeta termin stajalište
Мени било инересантно Следеће стајалиште пут за кумодрашко гробље било дал се возио 25 или 39 аутобусом

fotomontaza i prerada nekog drugog teksta..vidis da su vremena napravljena isto da bi se prevlacila jedinica
po teoriji verovatnoce nema sanse da se desavalo u istom minutu
7.11
8.11
17.11
18.11

i nije najjasnije jel to vreme ili datum?
ako je datum ne poklapa se sa prijemom koji je bio u 10. mesecu, znaci mora da bude vreme a vreme se ne pise sa tackom vec sa dve tacke 7:11 kako stoji u datumu prijema.

i zaista mislis u ovo vreme kad svi nose mobilne sa kamerom da to neko ne bi snimio?

ovo je klasicna propaganda protiv vozaca iz inostranstva.
ne nasedaj dobra moja grebo :D

Tabe, proveri pravopis, vreme se piše sa tačkom ;)
ma daj, opet ti o ivanu klajnu.. :D

u excelu se vreme pise sa dve tacke..on u svom recniku jezickin hedoumica uopste ne propoznaje dve tacke vec samo zarez ili tacku.

takodje zasto onda u vremenu prijema stoje dve tacke?
postoji nedoslednost u pisanju.

i kao sto rekoh, cak i da je vreme, nenormalno se poklapa i to je obicna fotomontaza... kopirane i pomerene cifri koje vec postoje da se ne bi izgubila autenticnost originalnog broja.

Back