Градски превоз (2)

IMG_20231011_094228.jpg

Mozda je ovo.

https://www.alo.rs/vesti/beograd/81...itanju-u-autobusima-ce-postojati-razglas/vest

Što se tiče plaćanja, uz sve dosadašnje načine - papirna karta, SMS poruka, putem aplikacije, uskoro će svi autobusi imati i aparat za plaćanje kreditnom karticom.

- U 300 autobusa već imamo mogućnost plaćanja karte i kreditnom karticom, a u narednih mesec i po dana najviše to će biti moguće u svim vozilima javnog gradskog prevoza. Plaćanja će biti moguće svim karticama - rekao je Šapić.

A kaze Sapic da ce biti i zvucnici u svakom vozilu da najave kontrolu.

I da je ponovo pokrenuo pricu oko Google-a.

Tako da ce verovatno uskoro da se vrate informacije i na google.

I na kraju postavlja 3000 tabli sa informacijama na stanice - da se vidi gde je autobus.

Mozda je ovo.

https://www.alo.rs/vesti/beograd/81...itanju-u-autobusima-ce-postojati-razglas/vest

Što se tiče plaćanja, uz sve dosadašnje načine - papirna karta, SMS poruka, putem aplikacije, uskoro će svi autobusi imati i aparat za plaćanje kreditnom karticom.

- U 300 autobusa već imamo mogućnost plaćanja karte i kreditnom karticom, a u narednih mesec i po dana najviše to će biti moguće u svim vozilima javnog gradskog prevoza. Plaćanja će biti moguće svim karticama - rekao je Šapić.

A kaze Sapic da ce biti i zvucnici u svakom vozilu da najave kontrolu.

I da je ponovo pokrenuo pricu oko Google-a.

Tako da ce verovatno uskoro da se vrate informacije i na google.

I na kraju postavlja 3000 tabli sa informacijama na stanice - da se vidi gde je autobus.
Mislim da su se totalno pogubili, znak da uz sve to ima papirna karta, koju ne znam gde ces da otkucas,
i sms koji ne moras da posaljes, govori o nestrucnosti tih likova koji ocigledno su jedan sistem, zamenili
ni sa cim...

Данас ишла у Икеу. На повратку сам аутобус 70 (заједно са гомилом људи) чекала равно 45 минута. Не знам шта се дешава са том линијом.
Ne samo sa toj, čula sam da 'preskaču' polaske jer im fale vozači....

Pitam se samo imaju li dovoljno vozila, često viđam kako prolaze prazni busevi na kojoma piše 'u kvaru'

Kako sms ne mora da se posalje?
[ 17 October 2023 11:19 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: jesi videla skoro bele?
[ 17 October 2023 11:20 ] ⁨Naja⁩: Ne. ali mi je Marta rekla da joj je sin rekao da ih je juce bila gomila po B.Brdu
[ 17 October 2023 11:21 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: pa nista, kad ih vidis, posaljes sms...

Nisu placali bus plus, a tek nece ovo...

Увек стоје на станици 6 каплара код тц Ушће.
Ali ne tokom celog dana, zar ne? Rekao bih, više tokom prve polovine dana.

Ja obično na toj stanici silazim jer najčešće idem u TC Ušće kad sam u tom kraju, a u nekoliko navrata sam, uključujući i zadnjih par meseci, išao dalje, do Fontane (ili 65-icom ili 77-icom) i baš ih nikad nisam video, tj. nisam video da su ušli. To je uvek bilo u nekim popodnevnim satima.

Inače, poslednji put sam se susreo sa kontrolom malo pre nego što su ukinuli BusPlus, a ušli su na stajalištu Brankov most. Znači, otkako je uveden nov sistem, još uvek nisam video "Bele".

Back