- Poruka
- 28.795
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom delu Beograda ti živiš ako nije tajna?!Uz ridze ide neki s pendrekom?!
U Engleskoj 80ih, najavljivanje stanica su radili vozaci...Potpuno se slazem sa tobom da bi trebalo u prevozu napraviti zvucnu signalizaciju stanice.
kod nas ako bude, osnovaće neko preduzeće za najavu stanica sa gomilom šefova i službenika....a najavu će raditi vozačiU Engleskoj 80ih, najavljivanje stanica su radili vozaci...
Mece, njihovi ne rade te 'radnicke' poslove. Svi samo fina mestanece raditi vozaci, nacice jos par hiljada radnih mesta za partijske dugove zbog aktivizma![]()
Немам појма ни да су почели да их постављају... Када будем видео шта на екрану пише, па да имам на основу чега да коментаришем.Čemu služi ovaj aparat u bus-u?
Pogledajte prilog 1428683
Čemu služi ovaj aparat u bus-u?
Pogledajte prilog 1428683
Nije samo 70, pa svaki drugi put zena ide pesaka do kneza milosa od cvijiceve...Данас ишла у Икеу. На повратку сам аутобус 70 (заједно са гомилом људи) чекала равно 45 минута. Не знам шта се дешава са том линијом.
Mislim da su se totalno pogubili, znak da uz sve to ima papirna karta, koju ne znam gde ces da otkucas,Mozda je ovo.
https://www.alo.rs/vesti/beograd/81...itanju-u-autobusima-ce-postojati-razglas/vest
Što se tiče plaćanja, uz sve dosadašnje načine - papirna karta, SMS poruka, putem aplikacije, uskoro će svi autobusi imati i aparat za plaćanje kreditnom karticom.
- U 300 autobusa već imamo mogućnost plaćanja karte i kreditnom karticom, a u narednih mesec i po dana najviše to će biti moguće u svim vozilima javnog gradskog prevoza. Plaćanja će biti moguće svim karticama - rekao je Šapić.
A kaze Sapic da ce biti i zvucnici u svakom vozilu da najave kontrolu.
I da je ponovo pokrenuo pricu oko Google-a.
Tako da ce verovatno uskoro da se vrate informacije i na google.
I na kraju postavlja 3000 tabli sa informacijama na stanice - da se vidi gde je autobus.
Kako sms ne mora da se posalje?Mislim da su se totalno pogubili, znak da uz sve to ima papirna karta, koju ne znam gde ces da otkucas,
i sms koji ne moras da posaljes, govori o nestrucnosti tih likova koji ocigledno su jedan sistem, zamenili
ni sa cim...
Ne samo sa toj, čula sam da 'preskaču' polaske jer im fale vozači....Данас ишла у Икеу. На повратку сам аутобус 70 (заједно са гомилом људи) чекала равно 45 минута. Не знам шта се дешава са том линијом.
[ 17 October 2023 11:19 ] Branimir Maksimovic: jesi videla skoro bele?Kako sms ne mora da se posalje?
Ali ne tokom celog dana, zar ne? Rekao bih, više tokom prve polovine dana.Увек стоје на станици 6 каплара код тц Ушће.