bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Cek, izadje papirna karta, koju pokazujes? Pricelessaj čik plati karticom...ode stotka iz cuga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek, izadje papirna karta, koju pokazujes? Pricelessaj čik plati karticom...ode stotka iz cuga

Koji ce ti onda? Da Brnabicka uzima lovua ko jos koristi dinu?
eno je stoji mi u fioci u jos neraspakovanoj koverti![]()

U Srbiji se placa dinarima, ne znam dal negde moze u evrima?ali sta ce mi Visa za dinare.
Ali sta ce ti Visa za to.U Srbiji se placa dinarima, ne znam dal negde moze u evrima?
Na vizu intezinu imas popuste, recimo, zena je platila 2 misa za 10% popusta juce.Ali sta ce ti Visa za to.
Jedino kome trebe kreditna kartica.
Meni to ne treba, nikad nisam imao ni kreditnu karticu, ni dozvoljeni minus, ni kredit od banke.
A imas i sa Dinom od postanske pogodnosti.
Recimo sve firme koje prodaju tehniku Tehnomanija, Gigatron, CT, pa sportsku opremu Djak, Planeta, namestaj Ikea, Simpo, pa i Tempo i Maxi.
Imas kupovinu na rate sa Dinom.
A limit je kolika ti je poslednja plata, pa podeljena na do 6 meseci, bez kamate.
A Dina nema beskontaktno placanje.
Prakticno je Sapic napravio uredjaj koji vecina ne moze da koristi.
Isto sranje kao i sa turcima, samo su oni imali dil sa Mastercardom, a ovaj sad da ne bude isto nego sa Visom.
Ali na gornju cenu.Na vizu intezinu imas popuste, recimo, zena je platila 2 misa za 10% popusta juce.
Na vizu imas popute, bilo kad.A sa dinom mozes i top artikle i akcijske cene na primer kad je crni petak, cyber monday, nova godina, akcija.
A na vizu, ne ide?I kod dine ti ne ide rata odmah, nego tek za mesec dana.
Sami sebe da kazne?Prvo bi NBS trebala da reaguje i kazni Sapica i GSP.
To je nestrucnost ljudi koji to rade. To je samo softverski problem.I sad neko pravi uredjaje za neku tamo specificnu karticu, a ne za ovu koju svi imaju.
Ide ti odmah prva rata.A na vizu, ne ide?
Sami sebe da kazne?
To je nestrucnost ljudi koji to rade. To je samo softverski problem.
Verovatno, treba neko da zavrne rukave i odradi i za dinu, ali nema
strucnjaka, koji to umeju...
Sapic je SNS, NBS je SNS...Kako sami sebe.
Kazne Sapica i direktora GSP.
Odgovorno lice koje je smislilo ovu budalastinu.
Imas uvek popust i mozes da kupis na rate na gornju nesnizenu cenu.Na vizu imas popute, bilo kad.
Da smo drzava kao sto nismo.Sapic je SNS, NBS je SNS...
Znas kako na vizu je uvek na rate... nikada ne placas odjednom...Imas uvek popust i mozes da kupis na rate na gornju nesnizenu cenu.
A na donju nemas i ne moze na rate ako je top proizvod (to je kod gigatrona na primer) ili po akcijskoj ceni.
A kod postine Dine mozes sve odjednom, ja sam kupovao u Gigatronu i top proizvod i na akciji i jos plus dodatni popust za crni petak i jos na rate sa Dinom.
To nije 10%, nego je 30+.
Jedino ne moze ako je popust za kes. Onda mora kesom. Jedino tu Visa ima prednost jer imas 10% i na rate. Ti popusti su oko 10%.
Kazem, ovi su verovatno kupili, ne znaju da isprogramiraju. No mogu da plate nekom da to uradi za njih.Da smo drzava kao sto nismo.
Trebali su i one turke da kazne pre toga.
Kod njih je mogao samo mastercard. Eto oni nisu bili SNS.
Znas kako na vizu je uvek na rate... nikada ne placas odjednom...
Nije istina. Popust imas na svaki proizvod i to je ispod akcijske cene...Ali nemas popust i akcijsku cenu. Nego placas gornju cenu.
Ево ја како см чуо да ће дина картице бити сада беконтактне од идуће годинеa ko jos koristi dinu?
eno je stoji mi u fioci u jos neraspakovanoj koverti![]()
Tако је. Попуст имаш кад плаћаш одмах, био то кеш или картица.Ali nemas popust i akcijsku cenu. Nego placas gornju cenu.
A na postinu placas donju cenu sa popustom i akcijom i plus na rate.
Politika prodaje zavisi od prodavnice i dila sa bankom.
Evo ti primer tehnomanija.
https://www.tehnomanija.rs/pages/nacini-placanja
Povoljnost plaćanja kreditnom karticom Banca Intesa do 24 rate bez kamate na sve uređaje uključujući i akcijske. Ukoliko se navedenom karticom plaća na rate, na proizvode se ne primenjuju snižene ili akcijske cene.
Plaćanje POST CARD karticom Banke Poštanska štedionica do 6 rata bez kamate.
https://www.beograd.rs/images/file/fe256a798655a91ee4bd0a60c45ca7d9_1162229454.pdfbudzet bg je skoro 2 milijarde evra. odvajati svake god po 50 miliona na autobuse i plate vozaca a da prevoz bude besplatan.
za 5 god bi se stanje mnogostruko popravilo i sto se tice vozila i sto se tice koriscenja autobusa za prevoz i sto se tice guzve.
Па ок, исти бусеви... али заиста пише крупно. Не би требало да изазива забуну.E vratili su liniju koju voze eko autobusi od Studentskog trga do Slavije.
Pricali smo o tome pre par meseci, a onda su dosli radovi kod Beogradjanke i letnji red voznje pa ih nije bilo.
A Tab je izrazio sumnju da ih nikad nije ni bilo.
Ali evo ih opet.
Nisam mogao da se setim pod kojim brojem voze ali evo 22AA.
Znaci ako koristite Eko 2, obratite paznju na brojeve, jer voze potpuno isti eko autobusi, samo ovi okrecu na Slaviji i vracaju se na Studentski trg i tako u krug.
Da se ne zayebe neko.
Pogledajte prilog 1436200
i ja je prvi put vidim a zivim na dorcoluПрви пут видим ту линију. Знам само за ону од ТЦ Галерија до Дорћола.
eko jos pride jedini ima crvene svetlece brojeve..ne mozes ga omanuti.Па ок, исти бусеви... али заиста пише крупно. Не би требало да изазива забуну.