- Poruka
- 22.405
Onaj koji se ne vozi.koji auto trosi manje od 100 din na barem 20 km ako ne i vise km?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj koji se ne vozi.koji auto trosi manje od 100 din na barem 20 km ako ne i vise km?
mozda trosi metan, pa etokoji auto trosi manje od 100 din na barem 20 km ako ne i vise km?
Onaj koji se ne vozi.
raskrinkan je
i meni...vrlo...kucam samo kad vidim kontroluMeni to putem sms poruke zapravo jeste vrlo prakticno
Ljudi se nisu sekli, ni kad je bio bus plus, a tek ce sada. Sa bus plus su jos mogli nekog da uvate...To je kul ako može da se plaća kada ih vidiš da ulaze u bus.
ima ih koji zive na Banovom Brdu...Ко мора ове недеље до Бановог Брда... Нека прво прочита упутство...
a zasto kucas kad vidis kontrolora?i meni...vrlo...kucam samo kad vidim kontrolu

mozda jednog dana skapirate da gsp ne zeli nikog da hvata u scvercu i naplacuje kazne.Ljudi se nisu sekli, ni kad je bio bus plus, a tek ce sada. Sa bus plus su jos mogli nekog da uvate...
Sad ne placaju ni mesecne karte, jer nema potrebe. Bus plus su bar placali mesecnemozda jednog dana skapirate da gsp ne zeli nikog da hvata u scvercu i naplacuje kazne.
oni zele da svi placaju prevoz.
u principu dobra strategija je da ima puno kontrolora i da ljude primoravaju da salju poruke cesto.
Slabo im to ide.to ce se promeniti.
verovatno ce razbiti grupe kontrolora na pojedince.
poenta je samo naterati osobu da posalje poruku i nista vise.
ako se secas istu strategiju je imao i djilas sa onim zutim prslucima za kontrolore.
nije poenta svadja nego primoravanje da se kupi karta kad se vidi kontrolor.
nesto slicno kao sto mup objavljuje javno gde su kamere..da se vozaci primoraju da voze oprezno na tim deonicama.
nijer poenta uzimanje para od kazni nego teranje vozaca da vozi po propisu.
a zasto kucas kad vidis kontrolora?
treba da se trkas sa njim.
napises sifru i drzis kao neposlatu poruku i samo kliknes kad udju![]()

Kakav narod takva vlast, nek uvedu mesečnu sms kartu 500 din i svi će je poslati barem jednom mesečno kada nalete na komtrolu.mozda jednog dana skapirate da gsp ne zeli nikog da hvata u scvercu i naplacuje kazne.
oni zele da svi placaju prevoz.
u principu dobra strategija je da ima puno kontrolora i da ljude primoravaju da salju poruke cesto.
"U autobusu, na liniji 39 koji saobraća na liniji Kumodraž - Slavija ispao ceo prozor i pao čoveku na glavu, čovek ima povrede glave, pozvana je hitna pomoć."
ja sam mislio da ti goozu ne vadis iz kolaDobro smo mi i živi u kakvim se krševima vozimo.
uuu ko joj kažeja sam mislio da ti goozu ne vadis iz kola![]()