Градски превоз (2)

Ja sam do korone imao 10tkm godišnje nekada i 14 kada sam išao stalno na more svakih mesec dana tamo vamo. Od korone sam spustio na 3-4 odlaska.

I po gradu sve obavljam nogama. I lidl je ispao iz nabavke zbog visokih cena. Malopre nam zafalilo leba i kupim u maxiju gumenog savu za 54 din. U lidlu nemaju takav tj ko kifla je veličine.

Music Video Coffee GIF by Taylor Swift

Koliko je već prošlo otkako je GSP prešao na nov sistem, a ja, verovali ili ne, još uvek nisam video kontrolore. Ni jedan jedini put. Doduše, ne koristim prevoz svakodnevno, ali recimo dvaput nedeljno, pa puta dva (jer računamo i povratak), pa još ako presedam... ispadne, otprilike, 4-5 vožnji za nedelju dana u proseku. Širi centar grada, zona 1. Koristim i tramvaje i autobuse i trolejbuse. I baš nijednom ih nisam sreo. Ne znam gde se oni inače kreću, ali izgleda da se slabo kreću po linijama koje ja obično koristim.

Truo je most.
Zabranjeno je za buseve.
Ali to vec odavno.
Idu levo, pa okolo, pa iznad Ada mola izadju.
A to je pola sata gubitak vremena u spicu.
Tako da ljudi idu sa E2 - 200 dindzi i on ide preko mostica.
Mogu automobili, ali ne i autobusi.
Па не знам баш, да ли је такав губитак у времену. Јес' да је петљавина, али ту нема гужве, то је све отворен пут. Један семафор само када треба да се скрене десно са правца Ада моста на почетак Пожешке.

Па не знам баш, да ли је такав губитак у времену. Јес' да је петљавина, али ту нема гужве, то је све отворен пут. Један семафор само када треба да се скрене десно са правца Ада моста на почетак Пожешке.
Ako ides van spica onda nema guzve.
Ali ima u spicu popodne.
Znam ljude koji idu tuda svakodnevno i radije plate kartu za E2 nego da idu okolo kad se vracaju sa posla iz centra.

Back