Градски превоз (2)

IMG-d8f37a11733768fac786861cea1d85a7-V.jpg

Да нам пожелим срећу? :think:

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...2/sapic-grad-naplata-karata-javni-prevoz.html

Шапић: Град ће преузети наплату карата у јавном превозу​

Град ће формирати јавно предузеће које ће преузети наплату карата за јавни превоз, најавио је градоначелник Александар Шапић. Комунална милиција убудуће неће чекати пријаве грађана, већ ће сама почети да води рачуна о комуналном реду, поручио је Шапић.

што не би могло...увек постоји клаузула обештећења ако се уговор раскида.
Tacno, evo citam, Sapic rekao da raskudaju ugovor, a penali koje ce im platiti, grad nece ni osetiti jer ce se isplatiti kriz povecanje cena karte...
Pa super! Bravo majstori, rokajte samo, mirni smo ko bubice

u sustini se nista ne dobija.
Не спорим... Али пошто су баш ови пљували по бусплусу док нису све уништили... да би касније изјавили да ће сарађивати на унапређењу система... :roll:
Али грозна репутација је остала.

Сада ће да промене папире па се надају да ће бити боље. Надам се да хоће.

а нама баш ништа није по вољи...ни кад је доведена страна фирма да наплаћује услугу, ни сад кад то треба да се врати у гсп.
еби га, такав смо народ.
naravno da nije u redu da strana firma naplacuje gradski/domaci prevoz

I nije u redu da, ako raskinu sa njima, penale placamo mi kroz povecanje cena ionako skupog prevoza

naravno da nije u redu da strana firma naplacuje gradski/domaci prevoz

I nije u redu da, ako raskinu sa njima, penale placamo mi kroz povecanje cena ionako skupog prevoza
цене горива су одавно скочиле и повећање цене карте је одавно извесно.
нисам се дуго возила минибусом - сигурно није више цена 150 дин за карту...дакле, логично је и да гсп карта поскупи.
мислим, не волим што поскупљује али је тренутна логика дешавања таква....то је за очекивати.

ja negodujem sto su rekli da ce penale za raskid ugovora olatiti kroz povecanje cena karata
ма знам...али не може да се очекује да ће пенале плаћати из свог џепа.
уговор неће раскинути јер је логичније да гсп наплаћује услугу коју пружа, него раскидају уговор зато што се сигурно нашла варијанта да се опет неко учипи.
све народ плаћа. увек било и биће.

sistem naplate jeste dobar, ali taj sistem nije morao stranac da uvede
ne znam da li si bila u turskoj?
taj sistem tamo funkcionise dosta dobro.
sistem je dobar i ocekivano je da ga uvede iskusna firma koja vec radi te sisteme a ne neki nasi koji nemaju minimum iskustva.
nije problem sistem nego njegova primena.
koristi se samo deo potencijala.

Back