причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.103
јуче ишла на посао....превоз лепо функционише и ка граду и ка кући. очекивала сам већу гужву, пошто је киша пљуштала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Град ће формирати јавно предузеће које ће преузети наплату карата за јавни превоз, најавио је градоначелник Александар Шапић. Комунална милиција убудуће неће чекати пријаве грађана, већ ће сама почети да води рачуна о комуналном реду, поручио је Шапић.
Tacno, evo citam, Sapic rekao da raskudaju ugovor, a penali koje ce im platiti, grad nece ni osetiti jer ce se isplatiti kriz povecanje cena karte...што не би могло...увек постоји клаузула обештећења ако се уговор раскида.
ja kod zubara uvek idem peske..ne zuri mi seJa kad god idem kod zubara, u jednom pravcu ih mora biti![]()
u sustini se nista ne dobija.Да нам пожелим срећу?
https://www.rts.rs/page/stories/ci/...2/sapic-grad-naplata-karata-javni-prevoz.html
Шапић: Град ће преузети наплату карата у јавном превозу
naravno.i ovaj nas zamajava
Meni se cini da su pre par meseci potpisali ugovor na jos pet godina....kako moze grad da preuzme
Не спорим... Али пошто су баш ови пљували по бусплусу док нису све уништили... да би касније изјавили да ће сарађивати на унапређењу система...u sustini se nista ne dobija.
Znači kopurcija još žešćaДа нам пожелим срећу?
https://www.rts.rs/page/stories/ci/...2/sapic-grad-naplata-karata-javni-prevoz.html
Шапић: Град ће преузети наплату карата у јавном превозу
ja pljujem pre svih onu ljigu koja je dovela STRANU FIRMU DA NAPLACUJE GRADSKI PREVOZ..Не спорим... Али пошто су баш ови пљували по бусплусу док нису све уништили...
I ja i zenaI sad ce da menja, a ja izvadio beogradsku karticu pre 7 dana.

naravno da nije u redu da strana firma naplacuje gradski/domaci prevozа нама баш ништа није по вољи...ни кад је доведена страна фирма да наплаћује услугу, ни сад кад то треба да се врати у гсп.
еби га, такав смо народ.
Mislim da bus plus kakav takav je ne treba da se menja. Prvo Sapic je bolid, on nista dobro ne moze da uradinaravno da nije u redu da strana firma naplacuje gradski/domaci prevoz
I nije u redu da, ako raskinu sa njima, penale placamo mi kroz povecanje cena ionako skupog prevoza

sistem naplate jeste dobar, ali taj sistem nije morao stranac da uvedeMislim da bus plus kakav takav je ne treba da se menja. Prvo Sapic je bolid, on nista dobro ne moze da uradi![]()
цене горива су одавно скочиле и повећање цене карте је одавно извесно.naravno da nije u redu da strana firma naplacuje gradski/domaci prevoz
I nije u redu da, ako raskinu sa njima, penale placamo mi kroz povecanje cena ionako skupog prevoza
ма знам...али не може да се очекује да ће пенале плаћати из свог џепа.ja negodujem sto su rekli da ce penale za raskid ugovora olatiti kroz povecanje cena karata
ne znam da li si bila u turskoj?sistem naplate jeste dobar, ali taj sistem nije morao stranac da uvede
турци побегли од нас, нису могли више да издрже ову бандоглавост.