Градоначелник Сплита против Срба и Црногораца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vazno da oni u Sbiji drze 30 % prehrane , da imaju Ideju , Frikom , Dijamant , 300 hiljada hektara zemlje u Vojvodini , koje je Todoric kupio u vreme Dulicke , da imaju Jelen Do , da imaju i firme za procenu vrednosti ( Ing-expert ). Da bez problema prodaju podravku , Ivu , Janu , Kras ..l.. to nikome ne smeta .

E pa moramo da propadnemo , pa to ti je .

[B:
Sanovnik;11159607]Vazno da oni u Sbiji drze 30 [/B]% prehrane , da imaju Ideju , Frikom , Dijamant , 300 hiljada hektara zemlje u Vojvodini , koje je Todoric kupio u vreme Dulicke , da imaju Jelen Do , da imaju i firme za procenu vrednosti ( Ing-expert ). Da bez problema prodaju podravku , Ivu , Janu , Kras ..l.. to nikome ne smeta .

E pa moramo da propadnemo , pa to ti je .

U to ime istuci prvog turistu koji ti naiđe...

najbolje je sto ovaj lik sa takvim stavovima ima ogromnu prodju i podrsku

То је добро, што више таквих људи је корисно. Да се Срби а посебно љубитељи братства и толеранције отрезне. Хрвати су исти 1914, 1941, 1995, 2009.

Мој ујак је имао дугу везу пре свог првог брака са Хрватицом.
Њен услов је био, да би се удала за њега, да он пређе у католичанство.
Радња се одвијала седамдесетих година.

Он је, ипак, оженио Хрватицу (неку другу) која му је нудила , заједљиво, да му прави торту за рођендан са ишараном шаховницом ('94. година). Наравно, брак пукао.

Мој зет је син Србина и Хрватице која је из Међумурја и које се читава фамилија одрекла због удаје за Србина. Она се из револта прекрстила тј. прешла у православље. Брак су склопили почетком седамдесетих.

И имам још мноооого примера истих или сличних!

Питала ја мог сестрића ( из мешовитог брака)
када је после рата био код мене гост...
"Шта је са Српском црквом" (у граду где сам одрасла-хрватска)
Његова жена хрватица као из топа одговори:
"Срушили браћа хрвати"
Морееее......само тврде да су све они у праву.:mrgreen:
Од тада се више не радујем њиховом доласку.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back