Градоначелник Приштине уручио Наташи Кандић Кључ Града

Priznali još Borko Srefanović i šef mu Tadić. Ljudi ipak bili kooperativniji.

Pogledajte prilog 1720540
Naravno, zato sam tada i podrzavao novu sns vlast, ali prc Milojko, ovi novi "velikosrbi" ni ne trepnuse da bi potrcali u Brisel da potpisu sve sto je EU (av jarani svaba Solc i francus makron) trazila, i to zvanicno predsjednik vlade - dacici i drzave - veliki Aca. Pri tome, Borisav je bio samo nizi cinovnik, a i Tadic izgubi izbore (tj. podrsku Merkrlove) sto ne podpisa ovj sramni dokument . . .

isto koliko i ti

njegov zadatak je da pljuje ovu izdjandjalu agenstku spodobu a tvoj da branis...

ista kuhinja po stetu srbije

on pljuje al uz vetar...

da nije agent ova spodoba bi odavno zavrsila karijeru
Jeste, isto kao prijateljica Jelenu Milic, koju AV posla u Zagreb da nam bude abasador i zastita nasih interesa.

1745845972645.png

cickos

Da, ali je velika razlika. Na na taj otvoreni balkan, nas AV je dao potpise i uveliko sprovodi dogovorenu politiku Sorosa. Nema carina sa Albaniom (Kosove), uvozim hranu bez da naplacujemo carine (unistavamo naseg seljaka i poljoprivrenu proizvodnju), aljbanci nam kupuju stanove po juznoj Srbiji, rade i imaju prednost pri zaposljavanju . . .

Грешком си обрисао мој коментар на који си се надовезао па си у тај празан простор убацио свој, и за оне који читају изгледа да сам ја то написао. Не може да се цитира твој коментар па сам га на други начин цитирао. :)
Тачно је да је разлика само у томе што је Вучић са позиције власти испунио оно што је Сорош замислио (Отворени Балкан), а те личности на слици су дуго времена радиле на разним Сорошевим плановима штетним по српски народ.
Ево је чак и Бранимир Несторовић то скоро поменуо...

G de su oni krstini analitičari, trust mozgova koji su ubeđivali sve da žandari neće da biju nego jedva čekaju da se pridruže anarhistima?
10 budala, ili 10% koji misle da su sa pendrecima neka sila svugde mozes da nadjes - najuricemo te malobrojne i maloumne iz sluzbe, samo cekaj, batina ima dva kraja, kada ovih 90% pocnu vas da lemaju kao vesicevog advokata, ima da bude skvicanje do neba

p.s. a vec pravdanje ko je zvao policiju, znaci da znate da ste krivi

Poslednja izmena:
pa ona je oduvek bila njihoh covek, ne znam sta čudno.
najveca korist ovih protesta sto je razoblicio ceo crveno-udbaskisistem koji je pocivao na igrankama i kobajagi suprostavljenim stranama.

tako je neki iz 12 veka i prorekao za 21 vek, da ce sve lazi svuda u svetu padati kao kule od karata...niko nije tad razumeo o cemu taj lik prica.

dovoljno videti sta se sve desava poslednjih meseci po svetu pa razumeti.

najveca korist ovih protesta sto je razoblicio ceo crveno-udbaskisistem koji je pocivao na igrankama i kobajagi suprostavljenim stranama.

tako je neki iz 12 veka i prorekao za 21 vek, da ce sve lazi svuda u svetu padati kao kule od karata...niko nije tad razumeo o cemu taj lik prica.

da, neverovatno

Грешком си обрисао мој коментар на који си се надовезао па си у тај празан простор убацио свој, и за оне који читају изгледа да сам ја то написао. Не може да се цитира твој коментар па сам га на други начин цитирао. :)
Тачно је да је разлика само у томе што је Вучић са позиције власти испунио оно што је Сорош замислио (Отворени Балкан), а те личности на слици су дуго времена радиле на разним Сорошевим плановима штетним по српски народ.
Ево је чак и Бранимир Несторовић то скоро поменуо...

role, samo raskrinkavaj ove koji izvoze municiju ukrajini, brane teritorijalni integritet ukrajine, dok razdaju rudnike pokojnoj medlinki, kosovo, uzu srbiju, a i vojvodinu su vec ponudili na tacni

soros je kupio albansko sudstvo, isto to radi preko aljeka i sa srpskim, a mi ameri mu mrsimo konce sa americkim, apsana radi samo, dolijace i sorosev mali

stjuart opic izvodi obojenu revoluciju uz pomoc veleizdajnika av-a, neki sns bot je bas javio da su englezi u pitanju, pa eto dokaza, samo da ga bezbednjaci cape da ne utekne sa falkonom

Jeste, isto kao prijateljica Jelenu Milic, koju AV posla u Zagreb da nam bude abasador i zastita nasih interesa.
ona ce da regrutuje sns botove za istocni front, po av-ovoim nalogu uvodi srbiju u nato, jer se aljek obavezao da brani i povrati krim od rusa, nije dovoljno sto daje municiju, mora i topovsko meso, a sns botovi su idealni - l lojalisti nafo paktu

Slazem se, AV lazi se svakodnevno razoblicavaju. kao i njegovih gazdi poput Makrona i Solca, Sorosa i Svaba . . .

Oće to tako mozak na rakiju da odreaguje paranojom 😂
Skontao si, šta te je odalo. - datum mog rođenja samo ti možeš videti (i izračunati kada idem u penziju)
Za druge je nevidljiv .

:bye:
ps. naravno da će ovi postovi uskoro nestati :kafa:, kao što ću i ja sa ovog foruma ,..

Poslednja izmena:
pa naravno. Ima diplomiranih elektroinženjera sa beogradskog ETF-a u našoj školi - bilo nas je trojica. Ostao je samo jedan.
Prijatelju ja sam radio tri posla istovremeno: Nastavnik u srednjoj elektrotehničkoj školi, diplomirani energetičar u Institutu za elektrotehniku,.. i proizvodio cveće na vele (i imao svoje cvećare ),..
Jbg-a, neki od nas budu i vredni ljudi u ovoj našoj Serbiji ;) .

ps: I vozim šlepere po potrebi (imao sam i svoj) i vozim sve kombajne u poljoprivredi (i radio sam poljoprivredu od svoje12. do 23-eće godine i kasnije samo u vreme letnjih ferija ).

Jel sad znaš sa kim imaš čast ?
Energetika ti iz oka viri, već sam ti rekao.

Poslednja izmena:
Što pre srpski i albanski narod shvate da im je sloga u interesu a da ih političari jašu, to bolje.
Nerealno očekivanje, osim ukoliko neko iz nzm kojih razloga ne veruje da je eto, baš u exYU posle njenog uništenja nekako moguće ono čega nije moglo da bude ni dok je postojala, niti postoji bilo gde drugde: to što negde nema sukoba (recimo u EU) ne dokazuje ni jednu ovakvu teoriju, samo ilustruje činjenicu da trenutni odnos snaga to ne dozvoljava…

Back