Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 11.416
I kad popijem znam šta radim i odgovaram za sve svoje postupke.a ok , onda potrazicu ti nema frke, nemoj posle da se pravdas kako nisi znao sta govoris jer si popio dve tri rakije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kad popijem znam šta radim i odgovaram za sve svoje postupke.a ok , onda potrazicu ti nema frke, nemoj posle da se pravdas kako nisi znao sta govoris jer si popio dve tri rakije
Naravno, zato sam tada i podrzavao novu sns vlast, ali prc Milojko, ovi novi "velikosrbi" ni ne trepnuse da bi potrcali u Brisel da potpisu sve sto je EU (av jarani svaba Solc i francus makron) trazila, i to zvanicno predsjednik vlade - dacici i drzave - veliki Aca. Pri tome, Borisav je bio samo nizi cinovnik, a i Tadic izgubi izbore (tj. podrsku Merkrlove) sto ne podpisa ovj sramni dokument . . .Priznali još Borko Srefanović i šef mu Tadić. Ljudi ipak bili kooperativniji.
Pogledajte prilog 1720540
Jeste, isto kao prijateljica Jelenu Milic, koju AV posla u Zagreb da nam bude abasador i zastita nasih interesa.isto koliko i ti
njegov zadatak je da pljuje ovu izdjandjalu agenstku spodobu a tvoj da branis...
ista kuhinja po stetu srbije
on pljuje al uz vetar...
da nije agent ova spodoba bi odavno zavrsila karijeru
cickos
Da, ali je velika razlika. Na na taj otvoreni balkan, nas AV je dao potpise i uveliko sprovodi dogovorenu politiku Sorosa. Nema carina sa Albaniom (Kosove), uvozim hranu bez da naplacujemo carine (unistavamo naseg seljaka i poljoprivrenu proizvodnju), aljbanci nam kupuju stanove po juznoj Srbiji, rade i imaju prednost pri zaposljavanju . . .
10 budala, ili 10% koji misle da su sa pendrecima neka sila svugde mozes da nadjes - najuricemo te malobrojne i maloumne iz sluzbe, samo cekaj, batina ima dva kraja, kada ovih 90% pocnu vas da lemaju kao vesicevog advokata, ima da bude skvicanje do nebaG de su oni krstini analitičari, trust mozgova koji su ubeđivali sve da žandari neće da biju nego jedva čekaju da se pridruže anarhistima?
ta je vasa, avanzovala kod av-ea, sad kad je videla da ovaj pada, trazi safehouseNataša Kandić naravno ne dozvoljava da se bilo šta što makar podseća na nekakvo nacionalističko mračnjaštvo provuče neopaženo:
Pogledajte prilog 1720446
najveca korist ovih protesta sto je razoblicio ceo crveno-udbaskisistem koji je pocivao na igrankama i kobajagi suprostavljenim stranama.pa ona je oduvek bila njihoh covek, ne znam sta čudno.
da, neverovatnonajveca korist ovih protesta sto je razoblicio ceo crveno-udbaskisistem koji je pocivao na igrankama i kobajagi suprostavljenim stranama.
tako je neki iz 12 veka i prorekao za 21 vek, da ce sve lazi svuda u svetu padati kao kule od karata...niko nije tad razumeo o cemu taj lik prica.
dovoljno videti sta se sve desava poslednjih meseci po svetu pa razumeti.
role, samo raskrinkavaj ove koji izvoze municiju ukrajini, brane teritorijalni integritet ukrajine, dok razdaju rudnike pokojnoj medlinki, kosovo, uzu srbiju, a i vojvodinu su vec ponudili na tacniГрешком си обрисао мој коментар на који си се надовезао па си у тај празан простор убацио свој, и за оне који читају изгледа да сам ја то написао. Не може да се цитира твој коментар па сам га на други начин цитирао.
Тачно је да је разлика само у томе што је Вучић са позиције власти испунио оно што је Сорош замислио (Отворени Балкан), а те личности на слици су дуго времена радиле на разним Сорошевим плановима штетним по српски народ.
Ево је чак и Бранимир Несторовић то скоро поменуо...
ona ce da regrutuje sns botove za istocni front, po av-ovoim nalogu uvodi srbiju u nato, jer se aljek obavezao da brani i povrati krim od rusa, nije dovoljno sto daje municiju, mora i topovsko meso, a sns botovi su idealni - l lojalisti nafo paktuJeste, isto kao prijateljica Jelenu Milic, koju AV posla u Zagreb da nam bude abasador i zastita nasih interesa.
Slazem se, AV lazi se svakodnevno razoblicavaju. kao i njegovih gazdi poput Makrona i Solca, Sorosa i Svaba . . .najveca korist ovih protesta sto je razoblicio ceo crveno-udbaskisistem koji je pocivao na igrankama i kobajagi suprostavljenim stranama.
tako je neki iz 12 veka i prorekao za 21 vek, da ce sve lazi svuda u svetu padati kao kule od karata...niko nije tad razumeo o cemu taj lik prica.
dovoljno videti sta se sve desava poslednjih meseci po svetu pa razumeti.
A, da lepo priznaš čiji si klonOdlicno sto si u penziji i sto vise neces trovati decu svojim mrziteljskim stavovima,toliko samo.
Oće to tako mozak na rakiju da odreaguje paranojomA, da lepo priznaš čiji si klonili lepo ugasiš ovaj nik ?
Bilo bi fer
,... dok nisi rasterao još ovo malo mušterija što ti je ostalo...
![]()
Skontao si, šta te je odalo. - datum mog rođenja samo ti možeš videti (i izračunati kada idem u penziju)Oće to tako mozak na rakiju da odreaguje paranojom![]()
Energetika ti iz oka viri, već sam ti rekao.pa naravno. Ima diplomiranih elektroinženjera sa beogradskog ETF-a u našoj školi - bilo nas je trojica. Ostao je samo jedan.
Prijatelju ja sam radio tri posla istovremeno: Nastavnik u srednjoj elektrotehničkoj školi, diplomirani energetičar u Institutu za elektrotehniku,.. i proizvodio cveće na vele (i imao svoje cvećare ),..
Jbg-a, neki od nas budu i vredni ljudi u ovoj našoj Serbiji.
ps: I vozim šlepere po potrebi (imao sam i svoj) i vozim sve kombajne u poljoprivredi (i radio sam poljoprivredu od svoje12. do 23-eće godine i kasnije samo u vreme letnjih ferija ).
Jel sad znaš sa kim imaš čast ?
Nerealno očekivanje, osim ukoliko neko iz nzm kojih razloga ne veruje da je eto, baš u exYU posle njenog uništenja nekako moguće ono čega nije moglo da bude ni dok je postojala, niti postoji bilo gde drugde: to što negde nema sukoba (recimo u EU) ne dokazuje ni jednu ovakvu teoriju, samo ilustruje činjenicu da trenutni odnos snaga to ne dozvoljava…Što pre srpski i albanski narod shvate da im je sloga u interesu a da ih političari jašu, to bolje.