Sudeci po forumu, ove godine izgleda slabo interesovanje za gradjevinu, ili mi se cini? :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi rek'o Sojic, polako te sa to smaranje...jos ni mi nismo videli sta nas ceka...:-))) Jedino da pitas ove starije kolege...Buduce kolege...Ali ima dotle jos godinu dana..Racunajte da cu uskoro da pocnem da vas smaram raznim pitanjima vezanim za FAX...
Buduce kolege...Ali ima dotle jos godinu dana..Racunajte da cu uskoro da pocnem da vas smaram raznim pitanjima vezanim za FAX...![]()
Budi spreman i ti jer za dve godine ja cu da smaram![]()
Ne verujem da cu da se predomislim jer vec dugo zelim da upisem gradjevinu. Znam da nije lako i da je potrebno dosta rada ali na svakom faksu je tako. Ali posle toga si ko kralj...
Prva je jos i laka u odnosu na drugu, a treca... ko zna...Znaci sazuvanje, jludi su mi pricali, ja im nisam verovao...a tek sam poceo, ni ne smem da mislim sta me dalje ceka...a vi dobro razmislite pre nego sto donesete odluku...:-)))
nije gradjevina toliko teska koliko se prica, jedino k smer treca godina, ostalo je opustencija.
Juuuuhuuuu...ima li koooogaaaaapa necu valjda sam da se pojavim na prijemnom
![]()