Građani u Novom Sadu protestuju protiv izgradnje crkve

izvoli odgovori :

dobro, aj sad malo da obrazlozimo tu glupost tvoju da je neprimerno postavljati verski objekat u blizini kupalista gde prolaze toboz POLU GOLI LJUDI :

kazes POLU GOLI ?

KOD NAS U NOVOM SADU NIKO NE SETA POLU GO KADA IZADJE SA KUPALISTA - ili ti u kupacem kostimu! NIKO!
ajde mi nadji makar jedan primer da me ubedis u suprotno! nasa plaza je inace zivom ogradom ispred klasicne ograde ogradjena i niko ne vidi kupace na plazi...

znas kulturni smo... obucemo kada dolazimo na plazu ili kada idemo sa plaze preko majice, letnje kosulje kratkih rukava, sorceve, bermude, letnje haljinice bilo sta, makar sorc i majicu

i to je tebi POLU GO ?

e pa izvini , ajde mi onda pojasni kako je u redu da TOKOM LETA U NOVOM SADU pored crkvi u gradu, pa cak i onih najvecih, SABORNE CRKVE I USPENSKE i KATOLICKE PORTE U SAMOM CENTRU ljudi prolaze svakodnevno u majicama (neke su sa kratkim rukavima neke bez rukava) i sorcevima, bermudama???

to nije POLU GO ? to je u redu jel... ;) :think:

ajde nemoj ...

Novosadjani nisu nimalo kulturni, ziveo sam 5 godina i sta sam sve video, ne da je daleko od kulture, nego veze sa zivotom nema :D

Prvo, ni ti nisi Novosadjanin nego si dođoš, kao i 90% stanovnika Novog Sada.

Viđao sam bezbroj puta ženske samo u kupaćem, eventualno neki šorc do pola guzzice i gore grudnjak (gornji deo kupaćeg) i van Stranda.
A muski bez majice, goli do pola.

Dakle - ima ih

Novosadjani nisu nimalo kulturni
kojestarije , ako novosadjani nisu sta onda sa ostatkom srbije...
Viđao sam bezbroj puta ženske samo u kupaćem, eventualno neki šorc do pola guzzice i gore grudnjak (gornji deo kupaćeg) i van Stranda.
ja to nisam video nikada kao ni mnogi novosadjani, da se neko u kupacem seta gradom i da tako izadje sa stranda u kupacem
a ovde sam 42 godine

A muski bez majice, goli do pola.
toga ima i u begoradu sto se tice muskaraca , nishu preko leta
nose sorc bermude neke a gore ako su i goli u ponekom slucaju muskarci manje vise... uglavnom nsoe atlet majicu ili potkosulju gore leti
hahaha
ajde ...

isto tako u novom sadu i beogradu a i nishu poredcrkve u gradu prolaze u sorcu bermudama, majci bez rukava ili bretelama papucama sandalama setajuci gradom tokom leta i vrucina ,sasvim normalna stavr tokom leta po gradu pa i sirom evrope :mazi: ;)

ali to ne znaci da ce tako u sorcu bermudama uci u crkvu zar ne ? pa ne moze. ne moze nis mini suknjica vec samo suknja bar preko kolena ili pantalone farmerice...
recimo kad ides leti na krstenje znase kako se ulazi u crkvu
dok pored crkve leti prolaze gradom kako im se cefne jer su vrucine

pa ako moze usred novog sada da prolaze pored KATOLICEK PORTE USRED CENTRA u bretelama i sorcu, bermudama i atlet majicei papucama, setajuci gradom moze i pored crkve u blizini stranda

za to setanje pored katolicke porte u sred leta u papucama bermudama sorcu atlet majicama niste kmecali da su to POLU GOLI ljudi a sad to cinite...

vidis oni koji su prosle godine protestovali u novom sadu protiv gradnje ovog hrama su bili hrvatica ana lalic koja je u dubrovniku na antisrpskom festivau urlala da se zalaze za cepanje srpske nacije i rpavljenje VOJJVODJANSKE NACIJE , zajedno sa gruhonjicem muslimanom iz bosne koji je isto protestvovao protiv ove crkve (tetak mu je titov vodja omladine udbas siptar azem vlasi) hrvatica maja mrnustik, hrvat miran pogacar (oboje nisu novosadjani bili do kraja devedesetih ) potom udbasko prase canak i bivsa muzena marija vasic o njihovih nekijh 150 do 180 aktivista - svi su oni imali jedan izgovor zasto ne treba da tu bdue hram yrtvama fasiticke racije a to je

''pa nije u redu pored POLU GOLIH LJUDI stavljati verski objekat''

svi do jednog su imali taj izgovor koji je vidimo i tvoj. POLU GOLI LJUDI :whistling:
dok vam ti POLU GOLI LJUDI ne smetaju ispred katolicke porte u srec centra novog sada tokom leta

e pa jbg nemoj biti licemeran...

preterujes s razlogom koji je u najamnju ruku glup a da ne kazem da je laz, jer niko u kupacem ne izlazi sa stranda... ako si nekad video takvu slucajnost to je zapravo nevidjena retkost...

ali ajde nemate drugih izgovora onda svi koristite ovaj . ok onda premestite srpske i katolicku crkvu iz centra i iz grada tokom elta usotalom jer svuda su ljudi u bermudama sorcevima bretelama atlet majcama...

A šta se dešava ako je veći broj ljudi koji žive na tom prostoru protiv građenja crkve na mestu gde je jedino zelenilo? Sakupe dovoljan broj potpisa i je li neko to uvaži?
идемо са едукацијом
- Лиман насеље (лиман 1,2,3,4) има 33 000 грађана , храм би се налазио између лимана 1 и 2 од чега је преко 95 % српске националности
на последњем попису језгро града без околних места има преко 282 000 срба и нешто преко 18 000 несрба

на прошлогодишњим протестима није било ни 170људи а које су организовали :
-ана лалић хрватица придошла у нс средином деведестих, на прошлогодишњем анти српском фестивалу РЕБЕДУ у дубровнику је урлала да се залаже за цепање СРПСКЕ НАЦИЈЕ И ПРАВЉЕЊЕ ВОЈВОДЂАНСКЕ раме уз раме са динком грухоњићем , зораном кесићем ...

- динко грухоњић муслиман из босне придошао у нс крајем 1992 током рата у бејха , тетка рођена му је удата за титиовог вођу омладине удбаша азема власија (случајност ) урлао на фестивалу у дубровнику против српских цркви у новом саду...
на протестима био и његов пајтос недим сејдиновић муслиман из тузле дошао у нови сад исто крајем 1992 током рата у бејха (србију назива агресором у том рату а изабрао да из мсулиманске тузле дође у србију током рата , случахност ?)

-маја мрнуштик хрватица потпредседница удбашке странке ЛСВ чанкова пионирка, која увек урла на палење бадњака током бадње вечери у новом саду

- марија васић бивша жена познатог удбашког крмета ненада чанка

- миран погачар хрват из дрвара дошао средином деведесетих у нови сад , из тобож еколошког покрета БРАВО, саборац и побратим у том поркету са брајаном брковићем унуком јевремеа брковића познатог порусташе из црне горе који је утеко 1991 из црне горе код туђмана и тамо умро, и син познатог србомрсца и милогорца балше брковића... у нови сад доша око 2010

све су то иначе как осами себе зову доказани ''антифашисти''. тобож ''новосађани''. ''војвођани''...

и нису окупили на тим протестима прошле године никог осим својих активиста . А лиман толко броји људи ... Да не причамо о броју људи у нс...
И онда ти поставиш такво питање које је да простиш чиста глупост ...

па да су хтели то штп ти наводиш изашли би на протесте које су овим неколико дана уѕсатопно одржавали али више од тих својих 170 активиста нису могли да прикупе зар не ? логика учитељице

друго учитељице, пошто немаш појма о новом саду па ни о том делу где је штранд грдаска плажа и дге би била црква јер у ту фашисти доводили убијене новосађане на главни улаз од плажеи бацали их у дунав, ту је иначе НОВОСАДСКИ КЕЈ, КЕЈ ЖРТАВА РАЦИЈЕ дугачак који пролази испод сва три моста у новом саду ... препун је зеленила уз рјеку учитељице... :mazi:
не знају шта ће од комараца

стога не причај којештарије јад већ не знаш чињенице ,ок ?:)

наседаш на изјаве знамо већ какве, и оно типично њихово : '' како да граде ту цркву кад ту људи иду ПОЛУ ГОЛИ ?''

нико учитељице од новосађана не иде на штран у купаћем већ се тамо скине у купаћи нити излази са купања и штранда у купаћем само већ у макар шорцу и мајици на бретеама, бермудама атлет мајици папучама сандалама...
иначе штранд је ограђен физичком оградом и плус уз њу ЖИВОМ ОГРАДОМ ОД ДВА МЕТРА , не могу се видети купачи посетиоци штранда учитељице...

а ен сметају им учитељице ПОЛУ ГОЛИ ЉУДИ како то кажу који у средцентра поред КАТОЛИЧКЕ ПОРТЕ и саборне цркве пролаѕе у мајицама бретелама, и шорцу током лета што је и нромално ?

то им не смета јел де а овамо смета...

не наседајте на глупе изговоре којимасу пзадина врло добро знамо шта

друго ови дубашки скотови горе набројани су сви део система као и режим. то срби знају, и ово им је опет покушај како би по сваку цјену оцрнули наше студенте!

не наседај учитељице и не прави се паметна тамо где очито ниси никако упућена...

kada o fasistickoj raciji u novom sadu i juznoj backoj , kao i hramu pocnu da pricaju oni koji sa novim sadom imaju veze koliko i sa triglavom...

ne znam sta je cudno graditi hram ZRTVAMA FASISTICKE RACIJE ispre glavnog ulaza na plazu STRAND , kada su te zrtve ubijeni dopremeljeni tu bas na glavni ulaz STRANDA i bacani u dunav bas tu na tom mestu!

sta je onda tu lose ?

poredce biti kompleks svim zrtvama FASISTICKE RACIJE U JUZNOJ BACKOJ koja je bila krvolocna maksimalno pa su ljudi GOLI vezani zicom za ruke iza ledja i bacani pod led u reku ... jel znate kolko je dece ubijeno u toj raciji? jel znate da je jedno dete bilo probijeno na bajonet pre bacanja u tisu recimo?

jel znate za troj dece od 1 do 4 godine koji su bili ubaceni u dzak , potom je vezan dzak bacen u reku ?

jel znate zab racu jovandic u novom sadu, imamo ulicu po njima ?

i onda dodju da nam sole pamet ovde na forumu oni koji sa novim sadom i srbijom imaju veze koliko i sa triglavom ...
Какве везе ти имаш са Новим Садом?

Какве везе ти имаш са Новим Садом?
42 године сам овде
мајка је рођена ту крај новог сада , њени су из босне срби , матер ми је поркелом иѕ босне
њен ђед је бачен у тису овђе у фашистичкој рацији 1942 а дошао је 1918 јер је као српски добровољац из босне добио колонизацију
завршио јеу тиси го са супругом и осталим комшијама ,везаних руку бачен под лед
ту споменицу имам

довољно да ме не подносиш јел де ? јер ћеш ти признати само немце мађаре хрвате...

супруга ми је одавде. деца су ми рођена овде.

ја лично 42 године овде. а моја мајка и више ...

To neka odluče okolni stanari. Ja bi birao vrtić. Drugi izbor zelena površina.

Sa čime se inače povezuje? :think:
Са духовношћу, мистиком, љубави..., на онај наведени начин је углавном доживљавају примитивни материјалисти.

To neka odluče okolni stanari.
одлучили су јер на прошлогофишњем протесту од неколико дана које су удбашки скотови организовали није било више од 170 активиста њихових

насеље лиман има преко 33 000
да су хтели протествовати изашли би као што сада излазе против режима

тако да опрости али сори бат је.би га :mazi:

To neka odluče okolni stanari. Ja bi birao vrtić. Drugi izbor zelena površina.

Sa čime se inače povezuje? :think:

pusti verujuce...msm, razumem ja da nisi vernik, ali pravoslavlje je obelezje srba. to nema veze sa politikom, niti bi trebalo da ima. sad sto ste nasli preko crkve da s eprpucavate i sto se nekim ljudima zgadila crkva zbog svih desavanja to je vec druga stvar.

Back