Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.622
Ово је Марио Зна, рођак жене Жељка Митровића.
Вучићев јутјубер
on je protiv vucica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је Марио Зна, рођак жене Жељка Митровића.
Вучићев јутјубер
Ljudina.on je protiv vucica
izvoli odgovori :
dobro, aj sad malo da obrazlozimo tu glupost tvoju da je neprimerno postavljati verski objekat u blizini kupalista gde prolaze toboz POLU GOLI LJUDI :
kazes POLU GOLI ?
KOD NAS U NOVOM SADU NIKO NE SETA POLU GO KADA IZADJE SA KUPALISTA - ili ti u kupacem kostimu! NIKO!
ajde mi nadji makar jedan primer da me ubedis u suprotno! nasa plaza je inace zivom ogradom ispred klasicne ograde ogradjena i niko ne vidi kupace na plazi...
znas kulturni smo... obucemo kada dolazimo na plazu ili kada idemo sa plaze preko majice, letnje kosulje kratkih rukava, sorceve, bermude, letnje haljinice bilo sta, makar sorc i majicu
i to je tebi POLU GO ?
e pa izvini , ajde mi onda pojasni kako je u redu da TOKOM LETA U NOVOM SADU pored crkvi u gradu, pa cak i onih najvecih, SABORNE CRKVE I USPENSKE i KATOLICKE PORTE U SAMOM CENTRU ljudi prolaze svakodnevno u majicama (neke su sa kratkim rukavima neke bez rukava) i sorcevima, bermudama???
to nije POLU GO ? to je u redu jel...![]()
ajde nemoj ...
Otišao mu plivajući zamajac.po tvojim pisanjima se vidi da vodis bogougodan zivot.
svakim danom prizeljkujes ljudima najstrasnije stvari.
kapetane Franjo, za koga si ti bese ratovao?![]()
Таман колико и тиon je protiv vucica
kojestarije , ako novosadjani nisu sta onda sa ostatkom srbije...Novosadjani nisu nimalo kulturni
ja to nisam video nikada kao ni mnogi novosadjani, da se neko u kupacem seta gradom i da tako izadje sa stranda u kupacemViđao sam bezbroj puta ženske samo u kupaćem, eventualno neki šorc do pola guzzice i gore grudnjak (gornji deo kupaćeg) i van Stranda.
toga ima i u begoradu sto se tice muskaraca , nishu preko letaA muski bez majice, goli do pola.
hahahaDakle - ima ih
Ne svi! Ja Banjaluku nikada ne bih mijenjala za Novi Sad, iako se jako prijatno osjećam tamo.o novom sadu zrtvama fasisticke racije na krsti nam pametuju strucnjaci iz bosne ili neke druge provincije u srbiji daleko od novog sada koji sa strandom i novim sadom imaju veze koliko i sa triglavom
zinuli na srpstvo, oci se zacaklile...
Hau jes nou...Samo citiram mog prijatelja Vladiku Grigorija![]()
Ko su ovi ljudi???
Imate preko 20 crkava u gradu koje zjape prazne i hoćete i to maleno parče zelenila da uništite.
Kolega Mutivmirović tvrdi suprotno.To su obicni protestanti.
Sa studentskim blokadama nemaju veze.
Ili možda okolni nacionalisti znaju da se treba predstavljati kao “zabrinuti građanin”?A šta se dešava ako je veći broj ljudi koji žive na tom prostoru protiv građenja crkve na mestu gde je jedino zelenilo? Sakupe dovoljan broj potpisa i je li neko to uvaži?
Зар није зелена површина, хоћете ли се одлучити?Građani sekularne države, ako znaš šta to znači.
Po ugovoru je tu trebalo da se pravi vrtić i dom zdravlja, ne crkva. Građani samo hoće ono što je obećano.
Зар није зелена површина, хоћете ли се одлучити?
Па јел вртић или зелена површина?Pa i zelena površina je korisnija nego crkva. Ono, ko da smo u srednjem veku. Ovde se neko baš trudi sa budemo zatucani i primitivni.
идемо са едукацијомA šta se dešava ako je veći broj ljudi koji žive na tom prostoru protiv građenja crkve na mestu gde je jedino zelenilo? Sakupe dovoljan broj potpisa i je li neko to uvaži?
Какве везе ти имаш са Новим Садом?kada o fasistickoj raciji u novom sadu i juznoj backoj , kao i hramu pocnu da pricaju oni koji sa novim sadom imaju veze koliko i sa triglavom...
ne znam sta je cudno graditi hram ZRTVAMA FASISTICKE RACIJE ispre glavnog ulaza na plazu STRAND , kada su te zrtve ubijeni dopremeljeni tu bas na glavni ulaz STRANDA i bacani u dunav bas tu na tom mestu!
sta je onda tu lose ?
poredce biti kompleks svim zrtvama FASISTICKE RACIJE U JUZNOJ BACKOJ koja je bila krvolocna maksimalno pa su ljudi GOLI vezani zicom za ruke iza ledja i bacani pod led u reku ... jel znate kolko je dece ubijeno u toj raciji? jel znate da je jedno dete bilo probijeno na bajonet pre bacanja u tisu recimo?
jel znate za troj dece od 1 do 4 godine koji su bili ubaceni u dzak , potom je vezan dzak bacen u reku ?
jel znate zab racu jovandic u novom sadu, imamo ulicu po njima ?
i onda dodju da nam sole pamet ovde na forumu oni koji sa novim sadom i srbijom imaju veze koliko i sa triglavom ...
Mnogo ti pitaš. Biće i trtić i zelena površina ako Pogačar kaže.Па јел вртић или зелена површина?
Зашто повезујеш цркву са затуцаношћу и примитивизмом?
42 године сам овдеКакве везе ти имаш са Новим Садом?
Па јел вртић или зелена површина?
Зашто повезујеш цркву са затуцаношћу и примитивизмом?
Са духовношћу, мистиком, љубави..., на онај наведени начин је углавном доживљавају примитивни материјалисти.To neka odluče okolni stanari. Ja bi birao vrtić. Drugi izbor zelena površina.
Sa čime se inače povezuje?![]()
одлучили су јер на прошлогофишњем протесту од неколико дана које су удбашки скотови организовали није било више од 170 активиста њиховихTo neka odluče okolni stanari.
To neka odluče okolni stanari. Ja bi birao vrtić. Drugi izbor zelena površina.
Sa čime se inače povezuje?![]()
Са духовношћу, мистиком, љубави..., на онај наведени начин је углавном доживљавају примитивни материјалисти.