Građani u Novom Sadu protestuju protiv izgradnje crkve

Ма све њих треба да је срамота.

По закону у монархији сва земња која нема власника је припадала цркви и круни

Тако су највећи земљопоседници у монархији били црква и круна.

Да су ту земљу на корист и бенефит народуводили ни по јада

Него су се гојили и градили парохијске домове веће од храмова

То је све сам лажов до лажова

https://agrosmart.net/2017/10/28/crkva-bolje-zaradjuje-na-arendi-nego-drzava/
Потписујем.

И како се заврши та бајка, кукала ти мајка?
Која бајка. Ко је издао КиМ до краја?
Ти подржаваш комуњаре на власти што распарчавају Србију свакодневно, и приватизују сва природна добра. Овамо глуме вернике и патриоте.
Шта је СНС урадио позитивно за КиМ последњих 10 година? Да чујемо твоју експертизу из Руске тајге.

Рече "родољуб" који је продао веру за вечеру ...
Ne moze se prodati vjera, moze se prodati samo religija, koja nije vjera, nego mehanicko sljedbenistvo necega sto natura okruzenje tradicijom a cim vjera postane deklarativna, i pokusava se nametnuti drugom, makar i savjetodavno , to vise nije vjera, nego politika.

Која бајка. Ко је издао КиМ до краја?
Ти подржаваш комуњаре на власти што распарчавају Србију свакодневно, и приватизују сва природна добра. Овамо глуме вернике и патриоте.
Шта је СНС урадио позитивно за КиМ последњих 10 година? Да чујемо твоју експертизу из Руске тајге.
Наравно да подржавам све родољубиве људе који се боре за свој народ, своју веру и своју отаџбину. Зар стварно мислиш да се гебелсовском пропагандом може та истина да оспори. Тренутна влас у Србији је направила далеко више, свега и свачега за свој народ, од свих претходних власти заједно од 1804. године и остаће златним словима уписана у историји Срба и Србије ... Узгред буди речено та власт је запослила више од 500.000 Срба, изградила небројено школа, болница, цеста ... у НБС имају више од 7.000.000.000 USA $ државних резерви и нешто више од 57 тона злата ... Мало ли је? Молим да ми сада наведеш какво је стање било 2012. године?

ovi dodzosi se odomacili kao da ih je licno carnojevic dovezao
a do juce se verali po svojim planinama

trebalo im je 20+ godina da nauce normallno hodati (isli pogrbljeni napred kao da se penju na preko 45 stepeni uzvisice)

znali smo da ih prepoznamo po hodu
* - onaj gazi kao da se vere na planinu :lol:

dok ih nije dovezao teretnjak iz Tripizdinaca mi nismo zakljucavali kapije
svi smo kao ljudi isli trotoarom (kada su ove dovukli, oni krenuli kolskim putem da idu)
*inace se kod nas u selu govorilo: samo konji i magarci idu putem. covek ide trotoarom
ali sta su ovi mogli da znaju? u njihovom kamenjaru su imali samo kozju stazu

prva banda kolonisti
druga banda licani, i ostali bosanci
treca banda kosovari

sve sto "tamo negde" nije valjalo sve su to dovukli medju nas normalne. zahvaljujuci lokalnim izdajicama koji su se vodili sa tim cuvenim : "i oni su ljudi"
:

:mrgreen:

Ne moze se prodati vjera, moze se prodati samo religija, koja nije vjera, nego mehanicko sljedbenistvo necega sto natura okruzenje tradicijom a cim vjera postane deklarativna, i pokusava se nametnuti drugom, makar i savjetodavno , to vise nije vjera, nego politika.
Е сад ћеш да ми почнеш да паламудиш и о: катихизису, литургици, догматици, канонском праву и аполгетици ...Немој, молим те, јер ниси за то квалификован ...

Poslednja izmena:
Земљиште је Арапима продавано паоткупљивано по 100 пута већој цени

https://nova.rs/vesti/biznis/srbija-kupuje-zemlju-za-500-000-evra-arapima-ga-prodali-za-14-000/

Тако су плаћене камате на Арапске кредите

https://www.b92.net/o/biz/vesti/srbija?nav_id=820009
Јак ти извор информација ...Тек сад сам схватио због чега си толико слуђен ...

И ти верујеш у те медије? Немој, бре, јер зглајзаћеш посве ...

Срамота на шта си спао и себе довео од сујете своје нагојене.

шешељ ти је идол

Мафијаш Шешељ ти је идол

images
490895
А на шта сам то спао? Колега Шешељ је за тебе енциклопедија ...

Наравно да подржавам све родољубиве људе који се боре за свој народ, своју веру и своју отаџбину. Зар стварно мислиш да се гебелсовском пропагандом може та истина да оспори. Тренутна влас у Србији је направила далеко више, свега и свачега за свој народ, од свих претходних власти заједно од 1804. године и остаће златним словима уписана у историји Срба и Србије ... Узгред буди речено та власт је запослила више од 500.000 Срба, изградила небројено школа, болница, цеста ... у НБС имају више од 7.000.000.000 USA $ државних резерви и нешто више од 57 тона злата ... Мало ли је? Молим да ми сада наведеш какво је стање било 2012. године?
Којом пропагандом? Кад си био у Србији последњи пут? Све се распада. Србија је задужена до гуше, и само се перу паре.
Болнице се распадају, пруге, путеви, већина фабрика се затвара или се затворило већ.
Где су те болнице, цесте и школе што су отворене? Они не могу Трг да ураде како треба, па онда падне надстрешница, убије 16 људи и нико одговоран.
Прокоп који су правили већ има пукотине, и дежурају екипе у случају да се сручи и побије још више људи.
То у НБС-у су само празне бројке, а то злато је наше које плаћамо по лудачкој цени од Кинеза који уништавају нашу животну средину, одвлаче наше злато у Кину, и третирају наше као стоку.
Пре 2012-е Србија је имала контролу над Севером Косова, а сада држе Шиптари све. Мала ли је издаја?

Којом пропагандом? Кад си био у Србији последњи пут? Све се распада. Србија је задужена до гуше, и само се перу паре.
Болнице се распадају, пруге, путеви, већина фабрика се затвара или се затворило већ.
Где су те болнице, цесте и школе што су отворене? Они не могу Трг да ураде како треба, па онда падне надстрешница, убије 16 људи и нико одговоран.
Прокоп који су правили већ има пукотине, и дежурају екипе у случају да се сручи и побије још више људи.
То у НБС-у су само празне бројке, а то злато је наше које плаћамо по лудачкој цени од Кинеза који уништавају нашу животну средину, одвлаче наше злато у Кину, и третирају наше као стоку.
Пре 2012-е Србија је имала контролу над Севером Косова, а сада држе Шиптари све. Мала ли је издаја?
Докажи ми све то, а не бави се антисрпском и фашистичком пропагандом ...

Докажи ми све то, а не бави се антисрпском и фашистичком пропагандом ...
Дођи у Србију, па види сам. Шта имам ја теби да доказујем? Питај Србе на северу Косова како им је сад, када Шиптари контролишу све.
Ко је то обезбедио, твој Вучић ;)
:mazi:

Back