Славе, све по реду.Nadam se samo da ovi koji su protiv Crkve ne slave Slavu,Bozic ili Vaskrs.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Славе, све по реду.Nadam se samo da ovi koji su protiv Crkve ne slave Slavu,Bozic ili Vaskrs.
Како разликујеш правог и лажног вјерника?Sukob dve ateističke struje, nažalost.
S jedne strane su ovi kojima je vera sastavni deo političkog opredeljenja i ideologije, tj. lažni vernici.
S druge, otvoreni nevernici koji bi porušili sve crkve. Nema ih mnogo ali se glasno deru.
Заболе ме, баш као што заболе и Србију. У Србији нема где да се окрене да није било неко стратиште, и одговор на то је шта? Да се граде цркве? Који ће нам?ти се питаш јел де...
па ево ти ако се ниси учио кад је требало
на главни улаз штранда су довођени убијени срби у ФАШИСТИЧКОМ ПОГРОМУ И РАЦИЈИ 1942 те бацани у дунав баш ту
црква ће се подигнути стога баш ту испред главног улаза на плажу
јел ти сад јасно у чему је поента ил те и даље заболе за српске жртве највеће рације на северу србије када је побијено 6000 српских голоруких цивила, жена мушкараца, па и дјеце ?
Верници не постоје, то су само приче.Како разликујеш правог и лажног вјерника?
Црква од првих дана позива на окупљање, на заједништво.Crkva je samo zgrada. Ko kaže da se moraš moliti Bogu u crkvi. Moli se kod kuće. Ali ne vidi selo. A i popovi moraju da se hrane, toče gorivo, putuju...
Ja ne idem u crkvu, ali obilježim onako skromno kod kuće. Skromno i pristojno, kako dolikuje.
A kakva je situacija u domovima zdravlja ima li tamo gužve ili je praznoДа улазиш у храмове, као што сам ја док сам био у центру Београда, храм Светог Александра Невског или сада у цркву у Књажевцу, видела би да број људи уопште није мали. И више је младих, жена и мушкараца, него нас старих.
То си побркала са Еуропском унијом, где је број верујућих хришћана у "слободном паду" и Римокатоличка црква, је рецимо, поклонила СПЦ неколико богомоља да не би зврјале празне или биле претворене у коцкарнице.
Погледај, распитај се, отиди, па пиши.
I na glasanje.Црква од првих дана позива на окупљање, на заједништво.
Где и када? Ћацијарх је поделио Србију додатно, огадио СПЦ.Црква од првих дана позива на окупљање, на заједништво.
Kapetan je na ratistu samo bio zaduzen za bijelu tehniku i visokotarifnu robu. Gdje je on ratovao tamo srpstva nije.Jesi li i ti bio s Kapetanom na ratištu? Izgleda da jesi. E, moj jezik, brži od pameti.
Ma pusti, šta je bilo bilo je. Ne ponovilo se.![]()
A tozla?Kapetan je na ratistu samo bio zaduzen za bijelu tehniku i visokotarifnu robu. Gdje je on ratovao tamo srpstva nije.
кад нијеси србин и српски си душманинЗаболе ме,
то ћеш да извинеш. нарвано да србију и србе је брига за жртвама ФАШИСТИЧКЕ РАЦИЈЕ којису голи везани жицама и бацани под лед!баш као што заболе и Србију.
нама србима су потребне поготово та као помен највећој ФАШИСТИЧКОЈ РАЦИЈИ на овом пределуУ Србији нема где да се окрене да није било неко стратиште, и одговор на то је шта? Да се граде цркве? Који ће нам?
Nisi u toku, odluka o crkvi doneta je još pre godinu i po dana, znači mnogo pre tragedije na železničkoj stanici i posledičnih protesta nakon toga.
Crkva je samo zgrada. Ko kaže da se moraš moliti Bogu u crkvi. Moli se kod kuće. Ali ne vidi selo. A i popovi moraju da se hrane, toče gorivo, putuju...
Ja ne idem u crkvu, ali obilježim onako skromno kod kuće. Skromno i pristojno, kako dolikuje.
Могуће.
Ја се само питам чему поента градити било шта ту? Могла би нека капела испод земље на пример, и зеленило остаје, и сви задовољни.
ti veze blage nemas
crkva je mesto gde se sluzi liturgija. jedino
bez posta, ispovesti, pricesta na liturgiji nema ni spasenja
tako da su crkve neophodne za spasenje sopstvene duse
To su krupne ribe, nije to bilo za sitne lopove.A tozla?
Vladika Grigorije se ne bi složio da tobom.
Crkva je narod.
Samo citiram mog prijatelja Vladiku Grigorija![]()