- Poruka
- 33.339
I ne dobih ja odgovor na pitanje... Tipično..I kao sto je pisalo
Sa Limana zora svice pokraj Stranda Crkva bit ce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne dobih ja odgovor na pitanje... Tipično..I kao sto je pisalo
Sa Limana zora svice pokraj Stranda Crkva bit ce.
Da onda su osudjeni na beton.A.šta ako nemaju načina da žive u selu? Je li to znači da su osuđeni na beton, jer će svo zelenilo "istrebiti" gradeći stihijski kako se kome ćefne?
Cini mi se da sam odgovorio.Ako nisam na sta mislis?I ne dobih ja odgovor na pitanje... Tipično..
Jesi, sve ok.Cini mi se da sam odgovorio.Ako nisam na sta mislis?
Ako bi svi vjernici poceli na svoj nacin iznositi svoje shvatanje Svetog Pisma imali bismo veliki problem.Je li Isus reče da se ne grade bogomolje, Bog je veliki, svuda i u svemu oko nas. Uništavaš božje delo da bi poštovao Boga?
Tako su i Beogradu, u naselju Stepe Stepanovića, stanari blokirali izgradnju crkve i uspeli. Crkva je trebala da se izgradi umesto vrtića i doma zdravlja, koja gradnja je navedena u ugovoru o kupovini stana.
Ana Brnabić kad su je pitali šta je praznik 14. februara: "Paaaa...tada je valjda rođen Isus Hrist". Preciznije: "P0000....t0d0 je v0ljd0 r0đ0n Isus Hrist".Reče neko ko podržava:
- Dodika koji je prvi od političara rekao da je bio genocid u Srebrenici
- Anu Brnabić koja je to što jeste kao i pola stranke u kojoj je, uključujući i Azdejkovića koji im je glavni bot
- Vulina koji je jahao na ideju komunizma verovatno poslednji u svetu
Kakve ste vi sertifikovane boodale samo treba sesti pa gledati i krstiti se
To su obicni protestanti.
Sa studentskim blokadama nemaju veze.
Tako su i Beogradu, u naselju Stepe Stepanovića, stanari blokirali izgradnju crkve i uspeli. Crkva je trebala da se izgradi umesto vrtića i doma zdravlja, koja gradnja je navedena u ugovoru o kupovini stana.
Nema pismeno obećanih vrtića i doma zdravlja, neće biti ni crkve.
Да улазиш у храмове, као што сам ја док сам био у центру Београда, храм Светог Александра Невског или сада у цркву у Књажевцу, видела би да број људи уопште није мали. И више је младих, жена и мушкараца, него нас старих.A zašto neko ne pokrene neku inicijativu protiv kladionica, na primer? Evo, prva ću potpisati. Niko ništa ne preduzima samo kukamo po društvenim mrežama. Problem je što će na ovakav način crkva oterati i to malo ljudi koji dolaze.
Član je naveo da je mali broj ljudi u crkvama. Ja samo ponovila njegovu izjavu.Да улазиш у храмове, као што сам ја док сам био у центру Београда, храм Светог Александра Невског или сада у цркву у Књажевцу, видела би да број људи уопште није мали. И више је младих, жена и мушкараца, него нас старих.
То си побркала са Еуропском унијом, где је број верујућих хришћана у "слободном паду" и Римокатоличка црква, је рецимо, поклонила СПЦ неколико богомоља да не би зврјале празне или биле претворене у коцкарнице.
Погледај, распитај се, отиди, па пиши.
Зар није много лакше да одвојиш само пет минута и провириш у било коју цркву за време Свете литургије и увериш се сама?Član je naveo da je mali broj ljudi u crkvama. Ja samo ponovila njegovu izjavu.
Ajde da ponovim, pisala sam ono što je drugi član izneo, nigde nisam rekla da je to moja izjava niti da sam iznela svoje iskustvo.Зар није много лакше да одвојиш само пет минута и провириш у било коју цркву за време Свете литургије и увериш се сама?
Vidi, ljudi su platili stanove u naselju za koje u ugovoru o kupovini stana piše da će biti izgrađen vrtić i dom zdravlja. Dakle pravno obavezno je bilo sagraditi vrtić i dom zdravlja. Parcela u okviru naselja je bila u državnom vlasništvu, i na njoj je planom naselja i u kopiji plana parcele ubeleženo dva objekta: vrtić i dom zdravlja. Onda je 2018. država volšebno ustupila tu parcelu crkvi. I još na kraju crkva tuži građane koji su blokirali gradnju crkve, iako je na referendumu raspisanom unutar naselja ogromna većina stanara glasala da se ne dozvoli izgradnja crkve i zahtevala da se ispuni pravna obaveza gradnje vrtića i doma zdravlja.pa ne pravi se crkva na placu vrtica vec na crkvenoj parceli?
znaci vi blokirate izgradnju crkve jer vam lokalna opstina nije sagradila vrtic i dom zdravlja
Vidi, ljudi su platili stanove u naselju za koje u ugovoru o kupovini stana piše da će biti izgrađen vrtić i dom zdravlja. Dakle pravno obavezno je bilo sagraditi vrtić i dom zdravlja. Parcela u okviru naselja je bila u državnom vlasništvu, i na njoj je planom naselja i u kopiji plana parcele ubeleženo dva objekta: vrtić i dom zdravlja. Onda je 2018. država volšebno ustupila tu parcelu crkvi. I još na kraju crkva tuži građane koji su blokirali gradnju crkve, iako je na referendumu raspisanom unutar naselja ogromna većina stanara glasala da se ne dozvoli izgradnja crkve i zahtevala da se ispuni obaveza gradnje vrtića i doma zdravlja.
Isti polusvet to radi.a ovi jesu vasi?
Blokaderi prefarbali srpske zastave u Novom Sadu – mrze trobojku; Udaraju na simbole srpstva FOTO/VIDEO
Blokaderi u Novom Sadu u naselju Liman prefarbavaju srpske zastave koje su pre par godina naslikane duž zgrada Ulice Narodnog fronta, preneli su mediji.
https://www.b92.net/info/politika/1...jku-udaraju-na-simbole-srpstva-fotovideo/vest
Zašto onda doprinosi kršenju pravne ugovorne obaveze? Zašto crkva hoće da ostavi preko 3000 stanara bez vrtića i doma zdravlja?tuzite prodavca stana
crkva nema vese ni sa vama blokaderima ni sa prodavcem stanova
Ne samo to, nego mrze i predsednika i njegovu porodicu.Isti polusvet to radi.
Тужна изјава. Много давно сам кратко јео и "новинарски хлеб" и прво научио да проверим оно што пишем. Али, очито су та времена давно прошла. Некада папир, а сада HTML, трпи све.Ajde da ponovim, pisala sam ono što je drugi član izneo, nigde nisam rekla da je to moja izjava niti da sam iznela svoje iskustvo.
normalni,tih ******* objekata ima na svakom uglu........
Ukucam dom zdravlja i vrtic naselje stepa stepanovic i izbaci mi na netu da postoje.Vidi, ljudi su platili stanove u naselju za koje u ugovoru o kupovini stana piše da će biti izgrađen vrtić i dom zdravlja. Dakle pravno obavezno je bilo sagraditi vrtić i dom zdravlja. Parcela u okviru naselja je bila u državnom vlasništvu, i na njoj je planom naselja i u kopiji plana parcele ubeleženo dva objekta: vrtić i dom zdravlja. Onda je 2018. država volšebno ustupila tu parcelu crkvi. I još na kraju crkva tuži građane koji su blokirali gradnju crkve, iako je na referendumu raspisanom unutar naselja ogromna većina stanara glasala da se ne dozvoli izgradnja crkve i zahtevala da se ispuni pravna obaveza gradnje vrtića i doma zdravlja.