Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi....celi čovek "žive vage" za samo 50 €

@Тихи исто јуче изневеровао колико је све појефтинило.

Није могао да задржи своје одушевљење на форуму.

У Идеи ништа није појефтинило.
Daleko od toga da branim bilo koga ali evo

https://forum.krstarica.com/threads/jeste-li-bili-u-supermarketu-danas.1038775/#post-51516430

Prošlog mececa je bila nagradna igra knjaz miloš pa sam slikala račun jer je u slučaju da dobiješ nagradu bila potrebna fotka računa.
nagradu (čudna mi čuda) nisam dobila, ali se setih da vrv negde u telefonskom kontejneru još uvek postoji fotka i iskopah je.

@Тихи исто јуче изневеровао колико је све појефтинило.

Није могао да задржи своје одушевљење на форуму.

У Идеи ништа није појефтинило.
@Тихи, On ne ide u prodavnicu kada mu je prva na 20km od kuće.

@Тихи, On ne ide u prodavnicu kada mu je prva na 20km od kuće.

samo kad bi bio iskren i priznao koliko te placaju da siris ovde NATO zlocinacku propagandu

Jos u zivotu nisam upoznao coveka ili cuo za njega da siri NATO propagandu za dzabe.

samo kad bi bio iskren i priznao koliko te placaju da siris ovde NATO zlocinacku propagandu

Jos u zivotu nisam upoznao coveka ili cuo za njega da siri NATO propagandu za dzabe.

Razdaljina do prve prodavnice je NATO propaganda? Al im se srozali standardi. :namcor:

A Šešelj ima uvida u sve to , dok tužilaštvo ne može ?

Jel ti tu nešto smrdi ?

zapitaj sebe i odgovori sebi

Da li je po tebi moguce da neko bleji laje skace po ulicama blokira puteve skoro godinu dana - ZA DZABE?

Vidis ovo je kapitalizam i u kapitalizmu NIKO NISTA NE RADI ZA DZABE

NIKO

I caciji idu na demonstracije iz interesa, blokaderi isto blokiraju iz interesa svakog coveka danas pogoni neki njegov licni interes.

Tako da je jasno da su blokaderi placeni da prave haos to svako zna. E sad pitanje je sta se od toga moze dokazati na sudu.

Mozda ako vlast pohapsi blokadere i natovari im sva krivicna dela , pa iztrguje sa njima oslobadjanje u zamenu za priznanje onda mozda moze.

Mada i tu sumnjam jer su oni kao sekta, sve ide preko plenuma, tj preko jednog ili dva coveka placanje finansiranje itd.

...

Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja :eek:

Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...:kafa:

Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:

Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ ! :pivce:

@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu! :drugari:

I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...z:cry::zroll:z:p

Screenshot-20250902-072032-Chrome.jpg

Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...:nosijelku:
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...:think:

...

Пуко си на тим пословима, не вреде ни 20Е.... :kafa:

zapitaj sebe i odgovori sebi

Da li je po tebi moguce da neko bleji laje skace po ulicama blokira puteve skoro godinu dana - ZA DZABE?

Vidis ovo je kapitalizam i u kapitalizmu NIKO NISTA NE RADI ZA DZABE

NIKO

I caciji idu na demonstracije iz interesa, blokaderi isto blokiraju iz interesa svakog coveka danas pogoni neki njegov licni interes.
Lični interes je da nam deca ostanu u Srbiji, a vaš je da se prodate.
Tako da je jasno da su blokaderi placeni da prave haos to svako zna. E sad pitanje je sta se od toga moze dokazati na sudu.

Mozda ako vlast pohapsi blokadere i natovari im sva krivicna dela , pa iztrguje sa njima oslobadjanje u zamenu za priznanje onda mozda moze.

Mada i tu sumnjam jer su oni kao sekta, sve ide preko plenuma, tj preko jednog ili dva coveka placanje finansiranje itd.
Pa odakle ti onda to znaš ?
Nagađaš prema svom karakteru.
Ako si ti na prodaju, ja nisam... a ni studenti.

...

Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja :eek:

Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...:kafa:

Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:

Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ ! :pivce:

@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu! :drugari:

I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...z:cry::zroll:z:p

Screenshot-20250902-072032-Chrome.jpg

Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...:nosijelku:
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...:think:

...
jbg, trebo si da turiš 2.000 na Crvenu Zvezdu i 6+
naime Novi Pazar - Crvena Zvezda 1:5

Back