Протести: Има ли краја на видику или је све постало бесмислено?

Uopste nisu, prolaznost na ispitima je skoro ista kao i ranije, jedino sto je dokazano je da su predavanja potpuno beskorisna tj. da ih treba ukinuti i ubuduce.

Prosvetarima je otkaz blagotvoran jer ce da ih natera da nadju ozbiljniji i bolje placen posao.
Свашта овде може да се прочита !?

I u Crnoj Gori su protesti trajali dve godine pa je tek onda srusen Milo Siptar.
Samo polako
"Срушен" је тако што је остао председник још 3 године после "промена" 2020 године, и све тековине његове политике су још ту(НАТО; признање КиМ итд.), и што нико из његовог окружења није процесуиран, већ неке ситне рибе.

1757304846561.jpeg

"Срушен" је тако што је остао председник још 3 године после "промена" 2020 године, и све тековине његове политике су још ту(НАТО; признање КиМ итд.), и што нико из његовог окружења није процесуиран, већ неке ситне рибе.

A JELI OSTAO ZAKON O VEROISPOVESTI kao GLAVNA TEKOVINA MILOVE POLITIKE ?

Pao Milo pao i zakon, i odbranjena crkva :per:

I pohapšena cela Milova Vlada od ministara ido tužilaca i svi su i dalje u zatvoru već 5 god niko nije pušten :per:

86969641_2876163905775119_6747854493481697280_n.jpg thumb3.jpg

Tako će i u Srbiji biti za litijum i Rio Tinto posle smene Vučića

Kažem ti ja beži iz SNS-a dok je vreme, jer 1 minut posle izbora neće ti biti prelet uvažen

Onog momenta kada je je ustala cela srbija, dakle i radnici i seljaci i djaci i veterani i biciklisti i bajkeri i taksisti i lekari i svako normalan
studenti su rekli razidji se, mi cemo...
Od tog trenutka je jasno da studenti zapravo ne rade nista sem sto su svesno ili ne instrument kojim se vucicu malo podgrejava stolica ne bi li uradio i zavrsio sta vec treba za zapadne sotonisticke gazde.

Ides u evropu da se zalis na vucica koga je ista ta evropa postavila kao svog eksponenta ovde... smesno je...
Pametnom dosta
Jeste, naravno, nego šta, 'zla Jevropa' je sve kriva, oni su postavili i Slobu, i glasali za Šešelja i smradikale i naposletku i Tomu Grobara i ovu bitangu koja si je prigrabila ovlašćenja prvog srpskog faraona (samo čekam kaće se proglasi i vrhovnim sveštenikom), nismo mi ništa krivi, nismo ih mi birali, ma kakvi, mi smo fini ko da smo iz Finske, mi smo uvek za neke fine demokrate, mi smo za na leba nas namazat sve skupa zajedno i kolektivno.
Ovo je toliko jadno da ne mož da bude jadnije, ovo rade samo najgori ćaci, 'nije da ja ne znam ništa, nego me profesor ne voli.'

Пре или после ломљења вилице, гажења колима, премлаћивања, гутања сузавца, пендрека, терора, малтретирања, називања терористима, усташама, издајницима и страним плаћеницима?
Ја бих мало више волео да видим те хришћанске љубави од стране власти, према свом народу.

Ја нисам видео икакав доказ да су студенти направили било какав свињац, осим онога што режимски таблоиди приказују. Они ни једном нису ушли са камером после избацивања студената, него тек после неколико дана када су имали довољно времена да направе да то личи на свињац.
Онда морам да се запитам, где је згражавање за онај јавни клозет испред председништва?
Jbg, nisi video. Protiv sam bilo kakvog nereda i uništavanja jer će sve to morati da se popravi i sa moje grbače.

Ovo je društvena mreža, čisto da primetim
:mrgreen: može pisati ko šta hoće, mogu da se ne slažem, ali ono što radim je poštovanje pravilnika ove društvene mreže kao deo administracije. I ne znam koji su moji jer su mi prišivali raznorazne do sada :zcepanje:
Све си нас убедила и сви ти верујемо.

Inače koliko stranka znači u Srbiji govori to što je Vučićeva ideja pokreta praktično mrtva iako se najavljuje već godinama. Svi ti pokreti tipa Mi snaga naroda i za Narod i državu jednostavno nemaju kapacitet da obuhvate šire mase. Grupišu intelektualce koji nemaju dodira sa narodom. Da li je to Bokan, Macut ili neki Nestorov Branko Pavlović ne menja puno. Medjutim studenti isto idu u pravcu intelektualnog pokreta sa profesorima. Tu se zaista maksimumi kreću izmedju 5% i 10%. Suviše skučeno i strano masi.
Tako je.
Ima u tebe kapaciteta, nisam te citala nesto, moracu specjalnu pozornost na tebe, zanimljivi su ti pogledi :think:

Zasto su u nadzornom odboru prevoznicke firme iz Cacka, ciji su busevi dobili jogurt, tri Izraelca?

Proverite u APR.

Sta ce Izraelci u Cacku?
Društvo sa ograničenom odgovornošću AUTOPREVOZ DOO ČAČAK je registrovano na adresi LOMINA 67, 32102, ČAČAK, Srbija i posluje od 25.2.1998. Njihov kontakt telefon je 032324246 i kontakt email office@kavim-serbia.rs. Trenutni direktor je Dušica Stevanović-Lužanin.

Zastupnik
Zeev Horen, Predsednik nadzornog odbora

Nadzornik
Avraham Schlusselberg, Član nadzornog odbora

Nadzornik
Nissim Hagiag, Član nadzornog odbora
Prokurist
Zeev Horen, zastupnik

Подржавам студенте од почетка протеста, а издајника на власти се гнушам, и желим да земљу води неко нормалан. Али време пролази, и прошло је већ скоро 10 месеци од почетка протеста, блокада и репресије режима.

И шта смо добили од тога? Апсолутно ништа. Студенти су изгубили годину, многи су добили отказе и батине, и пропаганда од стране режимских џукела не јењава. Режим користи убачене елементе, криминалце, робијаше и сваког ко би се продао за 2000 динара или 50 евра, и то од наших пара.

И где смо после свега? Нигде. Вучић и његови су и даље на власти и немају намеру да оду. Слушамо како је готов већ 6 месеци али од тога ништа.
Протести и блокаде су изгубиле смисао без конкретних корака и плана, а тога нема. Већ сам наводио да Вучић неће отићи тек тако, а неће ни његови.
И сад чујем да ће наводно све стати у Понедељак, али опет је питање колико ће то да траје.
Студенти морају или нешто конкретно да ураде или да престану да се зајебавају, јер ово не води ичему. Изгубила се енергија и поента свега.

Да ли видите икакву победу на помолу или је све ово млаћење празне сламе?
moras imati u vidu vucicevu recenicu :
''morace da me ubiju vlast im ne dam''

daleko od toga da ga treba ubiti, taman posla, ja sam uvjek za pravedna sudjenja, ali trebas to uvjek imati uvidu. Izmedju redova ti je rekao da ce uciniti sve da ne padne sa vlasti.

sistem titoisticki (pozicija plus opozicija) koji je ovde decenijama ukorenjen , u sebi ima mnoga teska krivicna dela pa i dela iydaje nacionalnih interesa.
padom tog sistema , lustracijom, i otvaranjem knjiga udbe, otvorice se dno bez dna...

samo u srbiji jos to nije ucinjeno.

znaju sta sledi pa su spremni i stradati ali sa tim njihovim stradanjem uvuci i zemlju u krvave obracune , ne birajuci cjenu kako bi opstali na vlasti jer pad ih vodina decenijske robije...

gebels je pionira za ove manipulatore i prevarante. cine sve da ne padnu je kako i rekoh znaju sta znaci pad...

doce svemu tome kraj. samo bez krvavih sukoba i gradjanskog sukoba od kojeg sns kartel ne preza....

moras imati u vidu vucicevu recenicu :
''morace da me ubiju vlast im ne dam''

daleko od toga da ga treba ubiti, taman posla, ja sam uvjek za pravedna sudjenja, ali trebas to uvjek imati uvidu. Izmedju redova ti je rekao da ce uciniti sve da ne padne sa vlasti.

sistem titoisticki (pozicija plus opozicija) koji je ovde decenijama ukorenjen , u sebi ima mnoga teska krivicna dela pa i dela iydaje nacionalnih interesa.
padom tog sistema , lustracijom, i otvaranjem knjiga udbe, otvorice se dno bez dna...

samo u srbiji jos to nije ucinjeno.

znaju sta sledi pa su spremni i stradati ali sa tim njihovim stradanjem uvuci i zemlju u krvave obracune , ne birajuci cjenu kako bi opstali na vlasti jer pad ih vodina decenijske robije...

gebels je pionira za ove manipulatore i prevarante. cine sve da ne padnu je kako i rekoh znaju sta znaci pad...

doce svemu tome kraj. samo bez krvavih sukoba i gradjanskog sukoba od kojeg sns kartel ne preza....
Ја не очекујем одлазак без крвопролића.
Избори и све то су само за наивне.
Питање је само, кад ће остатак Србије да се пробуди и схвати да са мафијом нема договора, преговора и части.

Ја не очекујем одлазак без крвопролића.
Избори и све то су само за наивне.
Питање је само, кад ће остатак Србије да се пробуди и схвати да са мафијом нема договора, преговора и части.
dobija bitke na lokalu ali gubi rat

to se vidi na svakom cosku

Добијају студенти батине.
u svakom zlu ima i neceg dobrog, to je najcrnje reci u ovoj situaciji ali je tako.

svaki taj pendrek po bubrezima dece ce biti jedan plus za srbiju buducnosti da ne dozvolimo da se ovakav ili jos grdji olos pojavi i zajase nas.

Back