Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.782
ĐuveČa, govedo nepismeno.Pored prasetine,janjetine i roštilja pukovnik Kurcober spao na đuveđ.
Treba zaokružit cijenu đuveđa na 1000 dinara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ĐuveČa, govedo nepismeno.Pored prasetine,janjetine i roštilja pukovnik Kurcober spao na đuveđ.
Našo si koga da sikiraš kad se vi na žvalonjinim mitinzima tovite za džabe...Pored prasetine,janjetine i roštilja pukovnik Kurcober spao na đuveđ.
Govedo te napravilo.ĐuveČa, govedo nepismeno.
Da je on pošteni građanin, obratio bi se tužilaštvu, da procesuira te podmićene.
Da je on pošteni građanin, obratio bi se tužilaštvu, da procesuira te podmićene.
Daleko od toga da branim bilo koga ali evo@Тихи исто јуче изневеровао колико је све појефтинило.
Није могао да задржи своје одушевљење на форуму.
У Идеи ништа није појефтинило.
A Šešelj ima uvida u sve to , dok tužilaštvo ne može ?tesko dokazivo na sudu , Soros i globalisti ih placaju u kesu i preko kriptovaluta.
samo kad bi bio iskren i priznao koliko te placaju da siris ovde NATO zlocinacku propagandu
Jos u zivotu nisam upoznao coveka ili cuo za njega da siri NATO propagandu za dzabe.
A Šešelj ima uvida u sve to , dok tužilaštvo ne može ?
Jel ti tu nešto smrdi ?
...
Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja
Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...
Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...
Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ !
@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu!
I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...
![]()
Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...
...
Idi gledaj nove cene.Опет се курчиш и правиш срања ...![]()
zapitaj sebe i odgovori sebi
Lični interes je da nam deca ostanu u Srbiji, a vaš je da se prodate.Da li je po tebi moguce da neko bleji laje skace po ulicama blokira puteve skoro godinu dana - ZA DZABE?
Vidis ovo je kapitalizam i u kapitalizmu NIKO NISTA NE RADI ZA DZABE
NIKO
I caciji idu na demonstracije iz interesa, blokaderi isto blokiraju iz interesa svakog coveka danas pogoni neki njegov licni interes.
Tako da je jasno da su blokaderi placeni da prave haos to svako zna. E sad pitanje je sta se od toga moze dokazati na sudu.
Mozda ako vlast pohapsi blokadere i natovari im sva krivicna dela , pa iztrguje sa njima oslobadjanje u zamenu za priznanje onda mozda moze.
Pa odakle ti onda to znaš ?Mada i tu sumnjam jer su oni kao sekta, sve ide preko plenuma, tj preko jednog ili dva coveka placanje finansiranje itd.
Idi gledaj nove cene.
Još nisi kupio džuveČ?Šta sad, pa lepo ti reko.
jbg, trebo si da turiš 2.000 na Crvenu Zvezdu i 6+...
Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja
Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...
Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...
Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ !
@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu!
I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...
![]()
Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...
...
a na vašim lokal-blokadama niko više neće da kuha?Našo si koga da sikiraš kad se vi na žvalonjinim mitinzima tovite za džabe...![]()
vjekoslav seselj mali covek ogromnog trbuha.
ko ti kriv kad si rasista pa nista sto ima turske korene ne stavljas u ustaPored prasetine,janjetine i roštilja pukovnik Kurcober spao na đuveđ.
pljunuti simavjekoslav seselj mali covek ogromnog trbuha.