Istoriju KBSZ je objavila Narodna knjiga. Izdanje je rasprodato.Vasya:Da li je neko imao u rukama knjigu ISTORIJA KBSZ? Sta je to? Nigde nisam uspeo da je pronadjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istoriju KBSZ je objavila Narodna knjiga. Izdanje je rasprodato.Vasya:Da li je neko imao u rukama knjigu ISTORIJA KBSZ? Sta je to? Nigde nisam uspeo da je pronadjem.
Ali ima josh jedna knjiga nije od gradimira ali taj fazon Ljubaw na prwi korak odlichnaaaaaaaaaaa knjiga,obawezno je prochitajte ako wetj niste. 8)autor: Slavka Petkovic Grujicic :wink:lady_^:Jao knjige su ODLICHNE! SWE MOJE GLUPOSTI MI JE NAJBOLJA i hajduk ma swe
Ali ima josh jedna knjiga nije od gradimira ali taj fazon Ljubaw na prwi korak odlichnaaaaaaaaaaa knjiga,obawezno je prochitajte ako wetj niste. 8)
To je zbirka prica ONO VREME; u novom, dopunjenom izdanju pod imenom SASTAVNI DEO ZIVOTA (Bookland, Beograd 2004. godine) 8)mortishaaa:kao mladja sam ga obozavala.. procitala sam sve njegove knjige.. i uvek mi je bio omiljeni pisac.. sve sem jedne zbirke pripovedaka, koje su me (tad) smorile 8)
e jeste to je 8) i ja se secam narandzastih korica 8)hajduk_5:To je zbirka prica ONO VREME; u novom, dopunjenom izdanju pod imenom SASTAVNI DEO ZIVOTA (Bookland, Beograd 2004. godine) 8)mortishaaa:kao mladja sam ga obozavala.. procitala sam sve njegove knjige.. i uvek mi je bio omiljeni pisac.. sve sem jedne zbirke pripovedaka, koje su me (tad) smorile 8)

Vasya:Svi komentarisu Gradimira Stojkovica kao "dopada mi se", "zanimljiv", "zabavan" itd, ali da li je to dovoljno da neko bude pisac koji je "najcitaniji medju tinejdzerima"?! Sta je zapravo kvalitet ovog "pisca"?! Mozda to sto ga je citala i moja baba![]()

ops: Ja samo pitam, da uporedim misljenja. Nije mi jasno bas to: kako taj matorac od 50 (i jos) godina ume da napravi najcitanije knige?????? I ja sam procitao bar 5-6 Hajduka i njegove pesme (ne mogu da se setim kako se zovu, ali mi nisu tako dobre kao Hajduk). :? 
Moj otac je rekao da je hajduk "stivo za letnji raspust"... a sto nam ne kazes sta je rekao tvoj tataElectra:Dobro... necu... ali branim ja Grada 8)
On nije zaboravio kako je biti teen. Ne pada mi drugo objasnjenje na pamet. 8) A to je retkost. Moj tata je jednom uzeo Hajduka od mene, smejao se ko blesav, ali je na kraju rekao... pa, hm, necu prenositi![]()
A baba... moderna neka baba, a?![]()