koje su pogodnosti i mane vezane za život na selu tj.gradskog života?
na osnovu vašeg iskustva,vašeg viđenja i doživljavanja sela odnosno grada
da li bi možda mnogi od vas živeli na selu kad bi i tamo moglo da se zarađuje kao i u gradu?
da li ste uopšte imali priliku da boravite na selu il ste deca iz grada

?
volite li seosku kuhinju

?
kakvi su ljudi na selu u odnosu na građane?
i sve što vam padne na pamet vezano za selo tj.grad,pišite...ako želite

p.s. bila sam za vikend kod mojih rođaka sa sela pa me opio svež,seoski vazduh
grad....i uvek grad....
vishe gushe u manjim mestima....mada iskreno, ponekad,ima trenutaka kad,iako zivim u gradu osecala sam se kao da sam u Curugu kako se ponasaju odredjeni ljudi...samo josh gore tracare,samo josh vishe jadni ljudi,jedan nivo pokvarenije....Mada je grad bolji jer ti pruza mogucnosti da razvijas,da rastes...ako volis ples onda kroz ples, glumu,pevanje, bilo koji sport daje ti shire vidike...i na pozitivno i na negatvno. Upoznas ljude zbog kojih vredi boriti se...a upoznas i pokvarene...za selo mi pada na pamet
*mala sredina
*svi znaju svakoga { shto je loshe,jer tracarenje,lazi mogu u maloj sredini unishtiti neciji zivot }
A za grad,pa...borba. Borba unutar sebe kako da ne postanes pokvaren sljam shto su jedan deo, kako da ocvrsnes kad te gomila napadne,gazi te dok ne stanes na svoje noge......ali isto tako pruza nevidjene mogucnosti, srecu,slobodu { iako sloboda nije vezana za meto,vec nashe stanje duha }, mogucnost da vidis neshto shto drugi nikad nece { npr ako si u L.A.-u, Miami-u, Londonu }. Ne bih mogla da zivim u malom mestu jer ne mogu,ne znam,uvek osecam da moram da odem,ne mogu da se zadrzavam na jednom mestu previshe,osecam da treba neshto drugo da budem...Ne vredjam ja sad ljude sa sela,govorim samo u moje ime...Plasila sam se. Plasila sam se da cu ici u osnovnu,pa onda u srednju u manjem gradicu,pa da cu ici na fax pa posle se vratiti,da cu tao ziveti, udati se roditi decu,tamo umreti, biti sahranjena u tom groblju u malom gradicu, i ne samo samo male gradove,za svaki se osecam tako,zato sam i izabrala posao gde nikad ne znas shta te drugi dan ceka i gde si stalno van zemlje,i cak ni to me ne cini sto posto srecnom...jer,stalno osecam kao da neshto fali,kao da neshto trazim...mada ja znam vec shta je to shto fali

Da ne duzim,grad. Ja ne kazem da selo nije lepo.ja sam samo rekla kako se ja osecam u vezi toga,sreca je upravo u najmanjim detaljima i sitnicama,shto mozes na selu naci,nego da tumaras i lutas po svetu ali...ne znam,tuzna sam danas ,nemam volje da pishem...