GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB1077Les-Escaliers-de-Montmartre-P-1.jpg

montmartre_black_white-1.jpg

:cool::cool::cool:

Oprostite o veliki Shinoda, sto vas nismo konsultovali pre komentovanja o grdovima koje vi ne odobravate...

Kush more, ja odobravam sve!

ja samo izkazujem svoje misljenje o malo levicarsko smetalo :p

Moskva = hladno
Shangaj = mnogo ljudi, odvec mnogo svetla i tehnologije.

to su mi dve osnovne diskvalifikacije. U Gradu snova mora biti toplo i bez mnogo ljudi i asocijacija na moderno!

Provansa :heart:

Ahhh Paris! Les Champ Elysee sont tres jolis! Tous les deux, la chanson et l'endroit!

Oui, c'est vrai...
J'aime bien cette chanson aussi

Samo kao dopuna:D[/QUOTE]

Дивно. ;)
Лепе слике, иако не волим ни Ван Гога ни Писароа.
Што се тиче последње, Писаро је сликао тај булевар у више варијанти, али ова "ноћна" ми је најлепша. :)

---

Иначе, баш бих волела да се прошетам Паризом али онаквим какав је био пре урбанистичке револуције Барона Османа. :)

Oui, c'est vrai...
:)

Ах, па ти си паметница малена. :aha:
Па, оно, има ко не зна.

Дивно. ;)
Лепе слике, иако не волим ни Ван Гога ни Писароа.
Што се тиче последње, Писаро је сликао тај булевар у више варијанти, али ова "ноћна" ми је најлепша. :)

---

Иначе, баш бих волела да се прошетам Паризом али онаквим какав је био пре урбанистичке револуције Барона Османа. :)

Ti nisi zdrava, kako sam video tvoj post, na playlisti je pocela istovetna, pesma, Et si tu n'existes pas, sledeca je "a quoi ca sert l'amour"

Oui, c'est vrai...
:)
bole vas uvce vi to sve razumete :( ja sam svojevremeno hteo nauciti francuski samo da bih mogao razumeti fantasticni french hiphop :heart: :lol:

Ах, па ти си паметница малена. :aha:
Па, оно, има ко не зна.
jaoj, ne opet :arrow: :rumenko:

ja voleo prosetati Pancevom pocetkom 20. veka! :( to sve polako nestaje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back